Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojny fajny

Casting na kobietke dla mnie

Polecane posty

Gość Bianka_86
nie twierdzę,że każda kobieta znająca swoją wartosć to feministka. Wręcz przeciwnie, zazwyczaj to te zakompleksione najgłosniej krzyczą o swojej wartości, bo brak im dystansu do siebie, a tylko dystans do samej siebie pozwala kobiecie posiadac poczucie humoru .

Gość blondynnnkkkaaa
Haha, no Bianca dawaj w konkury! Zostałam wybrana, Pan poprosił, abyś napisała coś o sobie:) Ależ masz szczęście...teraz będziesz mogła pochwalić się jakie masz zalety...odwalić taki "internetowy taniec godowy"...Ciekawe czy na to pójdziesz:)

Gość Elizabeth ...
Co z tą karierą? to chyba kluczowe .. samo pracuje nie wystarczy ...

Gość Bianka_86
blondynka : ale w Tobie jadu koleżanko, czyżby jednak brak dystansu do siebie i brak poczucia humoru w sprawach damsko męskich?

Gość blondynnnkkkaaa
Mam dystans do siebie, ale nie mam dystanstu do facetów, którzy traktują kobiety przedmiotowo:) Jeśli ktoś ma do nich dystans - zazdroszczę. Mam pecha, bo wyglądam jak typowa lolita, jestem blondynką, z twarzą lalki. Niestety, tak samo jestem oceniana przez facetów. Po prostu widzą we mnie tylko wygląd...a ja chcę, aby ktoś dostrzegł charakter, dlatego takie castingi, gdzie pan wymienia cechy głównie WYGLĄDU, jakie ma mieć kobieta bolą mnie. Czy już nie ma facetów, którzy patrzą na charakter??

Gość blondynnnkkkaaa
Tak na serio to szukam sponsora. Facio ma byc wysoki i kasiasty:-D Sama mam 148 cm wzrostu

Gość Bianka_86
ale co w tym złego,że podobasz się facetowi? do Ciebie nalezy decyzja i będziesz z tym , który lubi Ciebie nie tylko za ładną buźkę. tu chyba nic złego, ze zainteresuje się Tobą z powodu Twojej urody.to początkowe kryteria i nic więcej.

Twoje wyciaganie wnioskow na temat mojej osoby sa poprostu biedne :-O Zal mi Ciebie blondyno nie masz latwego zycia. Nie traktuje kobiet przedmiotowo!

Gość Elizabeth ...
przystojny fajny - skup się na tej karierze lepiej ... :D

Gość nadaję się
a jak mam 162cm to odpada? szkoda, bo reszta pasuje:P tez jestem mloda, mądra, zdolna, piękna i urocza a kandydatów na odpowiedniego partnera nie widać;) sama siebie przesłodziłam, oto dowód desperacji:)

Mam pecha, bo wyglądam jak typowa lolita, jestem blondynką, z twarzą lalki :-O Strasznie pokrzywdzona jestes:-( Dziewczyno obudz sie ! Nie kazdy facet to frajer!

Gość blondynnnkkkaaa
Problem w tym, że większość facetów, którzy się mną interesują, to średnio inteligentni, napakowani. Facet z klasą, na mnie nie spojrzy, bo widzi tępą laleczkę;) Przystojny - nie da się wyciągnąć innych wniosków, skoro na samym początku napisałeś jakie cechy wyglądu powinna posiadać Twoja wybranka...Czy to jednoznacznie nie swiadczy co jest dla Ciebie najważniejsze??

Do nadaje sie.... Nikt nie odpada :-) Tylko we.zgryzliwej blondyny i Elisabeth ja odpadlem :-D Elisabeth co za roznica czy jestem dyrektorem czy zamiatam ulice?

Gość Bianka_86
dlaczego kobiety zawsze robią z układów damsko męskich tak śmiertelnie poważną sprawę?

Nie to nie swiadczy absolutnie ze jest to dla mnie najwazniejsze! To tylko poczatkowe pseudo kryteria. Dziewczyno interesuja sie Toba polglowki i napakowani:-O Przestan byc tak jadowita to i inni beda sie interesowali. Uroda z czasem przemija liczy sie to co ma sie pod sufitem.

Gość Elizabeth ...
blondynnnkkkaaa - dziewczyno pamiętaj, że swój przyciąga swego. Wiadomo, że podrywa każdy .. Ale jakie to ma znaczenie? Dla mnie żadne... Pośmieje się i już ... Wydaje mi się, że to nie przypadek, że inteligentni nie są zainteresowani .. Taka prawda!

Gość blondynnnkkkaaa
Bianka, mnie życie tego nauczyło;) Zresztą od 6 lat mam cudownego faceta...i do relacji z nim podchodzę NA LUZIE...ale przekonałam się jacy są inni faceci (nie wszyscy), i to nauczyło mnie brac pewne rzeczy na serio, bo inaczej jestem poniżana, i traktowana jak mała, głupia blondyneczka..:)

Gość Elizabeth ...
przystojny fajny - oj ogromna różnica ... diametralna! Zatem? Już widać, że nie dyrektorem ... ale chętnie poznam szczególy ... Po tym widać ambicję, inteligencję, charakter, predyspozycje itd, itd ..

Gość Bianka_86
no to ładne wnioski wyciągnelismy :)

Gość nadaję się
oj oj oj co z tego ze facet chce miec u boku kogos na kogo milo popatrzec?:) ważne ze jest dojrzały i wie czego chce:) ja sie chyba jednak wypisuje:P

Gość blondynnnkkkaaa
Oj Elizabeth...nie sugeruj, że nie jestem inteligentna, bardzo Cię proszę, ja nie zasugerowałam tutaj nikomu braku inteligencji i tego samego oczekuję, bo o ile wnioski inne można wyciągać z naszych wypowiedzi (bardziej, lub mnie błędne), o tyle kwestia inteligencji jest bardzo niejasna.

Gość Bianka_86
przystojny fajny: miałam napisac cos o sobie, co chciałbys wiedzieć?

Gość Elizabeth ...
przystojny fajny - zajmuje kierownicze stanowisko ... Ale to tylko etap mam nadzieję ... Jestem jednak młodsza od Ciebie ... Wróćmy do Ciebie ... :classic_cool:

Gość Elizabeth ...
blondynnnkkkaaa - sam fakt, że tutejszą zabawę potraktowałaś tak poważnie ... :O I tak bez powodu się rzucasz .. :O

Bianko;-) Dla ogolnego wyprowadzenia blondyny z rownowagi hehhe :-D Prosze Cie napisz jak wygladasz ,czym sie zajmujesz z jakiego woj.jestes

Gość blondynnnkkkaaa
Sam ten fakt może świadczyć jedynie o ewentualnym braku poczucia humoru, a nie braku inteligencji..chyba się mieszasz:)

Gość blondynnnkkkaaa
Przystojny - no, no...teraz jestem już roztrzęsiona wewnętrznie, mam drgawki..moja roznowaga została totalnie zachwiana...naprawdę..jak mogliście mi to zrobić??:P:P