Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przystojny fajny

Casting na kobietke dla mnie

Polecane posty

Dzieki ;-) Jak wpominalem wczesniej nie mialem zamiaru nikgo przedmiotowac. Kazdy czyta i odbiera jak mu wygodnie:-) She 3 moja droga wysoka warszawianko;-) Jakie plany na weekend?

Gość she3..
przyszywana warszawianko..:-) jutro rano robie sobie wycieczke do rodzicow.. czyli bardzo spokojny weekend ...

Gość she3..
kujawsko-pomorskie znikam, musze troche popracowac.... do zobaczenia :-)

Gość tańcząca_z _wiatrem
Witaj Fajny :) A czy byłbyś zainteresowany rozwódką z dziećmi blisko 3miasta? :) Wiem ,ze z kolei ja bedę o desperacje podejrzewana )jak to na kafe;)) ale uważam ,że kto nie ryzykuje ten nie ma ;) Niestety dzisiaj za długo tutaj nie mogę posiedzieć , ale każdego innego dnia , na pewno . Teraz mała imprezka w pracy szykuje się z okazji naszego święta ;)

Gość 95/65/95
To moje wymiary, wiek 23, włosy blond.

no i nadal sie panie reklamuja swoimi wymiarami ect.. zalosne. Ale to chyba dziala na niektore terapeutycznie

Gość 95/65/95
Zazdrościsz:p

dziecinko.. wspolczuje jedynie:) zalosne jest to,ze kobiety robia z siebie bez mala towar na sprzedaz... myslisz ze jak podasz swoje wymiary to powalisz tym kogos na kolana.. uwierz w zyciu nie tylk wymiary sie licza..ale do tego trzeba dojrzec.,..

Gość 95/65/95
Mnie się podziwia, nie rozmawia.

Gość przystojnyfajny
I co ja z Toba zrobie kiedy Twoja uroda minie he? Chcialbym wtedy podziwiac np Twoja madrosc

hej i co masz już może jakąś faworytkę? Może jest jakaś możliwość zeby porozmawiać z Tobą w inny sposób niż tu. Bo tu się o sobie dowiedzieć za dużo nie można...:D

a tak w ogóle...skoro mówisz o tym starzeniu się w ten sposób, widzę że bierzesz to wszystko dość poważnie i szukasz równie poważnej kandydatki. Och to może być bardzo trudne.