Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta matka i żona

Dzień kobiet

Polecane posty

Gość kobieta matka żona
nie dzień płci dzień kobiet. dzien chłopców obchodzimy w innym terminie i zawsze wtedy pojawia się wiele tematów "co kupić mężowi na dzień chłopca" czy to nie jest dziwne ze mężczyźni moga obchodzić dzień chłopca a dziewczynki nie mogą dnia kobiet? tego nie rozumiem.

Gość kobieta matka żona
mi mała napisałaś dokladnie to o co mi chodzilo. Może poprostu nie umiem niektórych rzeczy ubrać w slowa. :)

Gość kobieta matka żona
mi mala mam to samo. pamiętam ze zawsze tato przychodzil z kwiatami i na samo wspomnienie jakoś tak inaczej się czuje :) A dzień mamy- po szkole biegliśmy na łąkie zbierać bukieciki ze stokrotek no i laurki to podstawa. Czulam jakąs magie. Wiem, ze nie wszyscy to czują i rozumiem, ale ja bym chciala zeby dla mojego dziecka te wszystkie swieta tez były magiczne. I nie chodzi o same prezenty o drogie zabawki itd tylko o to coś ze się jest docenionym, że ktoś kocha i pamięta.

Gość bozeeee
Glupie baby nie rozumieja ze kobieta to nazwa jednej z dwoch plci... W urzedach itp w rubryce plec masz wybor kobieta/mezczyzna. nie ma oddzielnej dla dziecka... a czy 10latki to kobiety? normalne ze w szkole dostaja prezenty na dzien kobiet od kolegow... Moze jeszcze ustalcie od kiedy moze dziewczynka obchodzic to swieto... A co jesli zobaczy taka 3-5latka jak tata daje prezent mamie, sklada zyczenia i zapyta z jakiej to okazji. Matka powie z okazji dnia kobiet a cora zapyta to kim ja jestem skoro nie dostalam prezentu? Co ma matka powiedziec? Ty jestes dzieckiem?! Takim samym jak adas z piaskownicy... :/

mój Pan Mąż dla swojej Chrześnicy lat 4 i dla mojej Chrześnicy lat 6 kupił w tym roku taką roślinkę co trzeba podlewać i jej na głowie wyrasta trawa i można ją przycinać - drobnostka ale wg mnie bardzo miła :D