Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta matka i żona

Dzień kobiet

Polecane posty

Mam pytanie. Czy wasze córki dostają prezenty na dzien kobiet? Jeśli tak to jakie? Przecież 2-3 latce nie kupi się kwiatka. Mam coś wymyslic, a mąż kupi, ale brak mi pomysłu :P Obchodzicie wogóle to świeto? Ja je uwielbiam. Rajstopy czekoladki tulipany i śniadanie do łóżka :D:D:D

Mnie się wydaje, ze trzyletnia dziewczynka jest jeszcze za mała na to święto :) ale moze coś ze słodyczy, albo jakąś zabawkę.

kobietą się jest od urodzenia. jest dzien chłopca i wtedy równiez 40 letni chłopcy dostaja prezenty i zyczenia wiec podczas dnia kobiet nawet 3 letniej kobietce należy się wyjątkowe traktowanie, życzenia i upominek. Myslalam o zabawce ale nie wiem jaką.

wróć! nawet przed urodzeniem jest się kobietą. właściwie od chwili poczecia jest się już kobietą albo mężczyzną tylko że długo tego nie moga zauważyć postronni :D

Gość dfsfdsf
mój mąż mojej córce zawsze przynosił różyczkę na dzień kobiet, zobaczymy co w tym roku da (ma 5 lat)

Gość moja 4 letnia córka dostaje
prezenty ale na dzień dziecka a nie na dzień kobiet !:O kobieto opanuj sie !:O

Gość następna durnotaaa -------
tylko patrzeć jak zaczniemy sie obdarowywac z okazji Swięta zmarłych 😠

Gość dddddddddd
mnie sie ywdaje,ze dzieci mają dzien dziecka

Gość kobieta matka żona
ja tez dostaje prezenty z okazji dnia dziecka od mojej mamy. Bo tez jestem jej dzieckiem. Myslisz pojecia. A świeto kobiet wole niż walentynki. walentynek nie obchodzimy sa dla mnie wyjatkowo sztuczne. dzien kobiet matki ojca babci dziadka chłopca itd uwazam za fajne swieta

Gość kobieta matka żona
a świto zmarłych jest pieknym polskim zwyczajem (zaduszki- "dziady") w przeciwnienstwie do szału na dynie który przywedrował z ameryki i teraz halloween obchodzi sie w szkołach. Niedługo zaczniemy obchodzić dzień dziękczynienia :-o

Gość dddddddddd
no to jak to cię tak bawi to chyba kwiatuszek najlepszy.A najlepiej w doniczce jakiś mały fajny i będzie go sobie podlewała.Moze jakis cebulowy,który teraz szybko rośnie i kwitnie,będzie sobie obserwowała:)

Gość kobieta matka żona
ddd to świetny pomysł. dziękuje za podpowiedź.

Gość nie uważam ze myli sie pojęcia
..."ja tez dostaje prezenty z okazji dnia dziecka od mojej mamy. Bo tez jestem jej dzieckiem. Myslisz pojecia..." Jestes w pewnym okresie dzieckiem a potem kobietą :O to ty mylisz pojęcia ! w dniu dziecka nie zapomnij wziąć udziału w jakimś fajnym konkursie dla dzieci :D moze dostaniesz lizaka !!!🖐️

3 latka to dziecko,dziewczynka a nie KOBIETA! Więc po co na siłe robić z córki ,,kobietę\"? Jeszcze przyjdzie na to czas!

Gość kobieta matka żona
a bawi mnie to bo pamietam jak bylam małym pierdkiem i tatuś 8 marca wracał do domu z kwiatami i rajstopami dla mamy a mnie zawsze coś się dostało. Jakas nowa lala, albo slodycze (wtedy slodycze były czymś wyjątkowym)

Gość kobieta matka żona
dzieckiem sie jest całe życie. I co? kiedy moja córka bedzie miała 18 czy 40 lat to już nie będzie dla mnie dzieckiem? A ja jak zostane babcia to juz nie powinnam obchodzić dnia matki? Głupoty piszecie to jest świeto płci! a nie dojrzałych kobiet. ciekawe czy na dzien chłopca kupujecie prezenty synkowi czy męzowi też?

Gość mnie też sie wydaje ze dziecko
to nie kobieta ...nie mieszajcie dziecku w głowie :O jeśli 3-latke uważacie za kobiete to kup jej wypasione szpilki ,kosmetyki zaprowadż do fryzjera ...a jak nie będziesz chciała sie na to zgodzić to dziecko cie zapyta : A DLACZEGO PRZECIEŻ MÓWIŁAS,ZE JESTEM KOBIETĄ!!! Nie miezajcie dzieciom głoWACH

Gość weżcie nie wydziwiajcie
Jeśli chodzi o dzień matki ,czy babci to inna sprawa bo matka to taki raczej symbol ....

Gość kobieta matka żona
wybacz ale 3 latka jest kobietą. ma wpisane "płeć zenska" męzczyzna nie jest:P i taki to świeto ma sens. świeto płci żeńskiej a nie dojrzałych kobiet podkresle to jeszcze raz bo nigdy nie wiadomo kiedy kobieta jest dojrzała? kiedy staje sie matką? w takim razie niektóre 4 latki są już dojrzałe? czy wtedy kiedy odbiera dowód osobisty? kiedy wedlug was nastepuje ten moment?

Autorko - Nie zależnie czy ma się 10,50 czy 70 lat zawsze dla matki i ojca jest się dzieckiem! I nie ważne ile Ty będziesz miała lat zawsze będziesz dla swojego dziecka matką! Jakieś śmieszne teorie wyrabiasz :D :P A małe dziecko uczy się zabaw a nie kobiecości!

Gość kobieta matka żona
czego symbol? dzien matki to podzaiekowanie za to ze ktos jest matka nie wazne czy biologiczna czy adopcyjną. To świeto kobiet wychowujących dzieci. dzien kobiet to swieto wszystkich kobiet. Kazdego kto sie urodził z pochwa i macicą! dzien chłopca świeto wszystkich z jądrami a nie tylko 4 letnich smyków. dzien nauczyciela zmienił nazwe bo świetuje każdy i wozny i sprzataczka a nie tyllko nauczyciele.

Gość kobieta matka żona
princpolo to własnie napisalam bo ktos mi napisał ze nie powinnam obchodzic dnia dziecka bo to swieto malych dzieci i ze mam wziasc udział w konkursie i wygrac lizaka. przeczytaj wyzej.

Gość a kupuj sobie co chcesz
na dzień kobiet swojej córeczce :O dla mnie to tez dziwne ....mów i pisz co chcesz 🖐️ nie wiem tylko po co założyłas topik ? po to aby sie sprzeczac? Przecież ty i tak wiesz lepiej więć...?

Gość kobieta matka żona
princpolo nas uczono ze z okazji dnia nauczyciela powinnismy wreczyc kwiatka nwet pani woźnej i zawsze jakas trójka szła z bukietem do woźnej i woźnego.

pamietam mi tato zawsze na dzien kobiet przynosil batona DOVE (uwielbialam go) i tulipanka, ale to juz bylam gdy ja siegam pamieciam, wiec mialam pewnie jakies 5 lat, wczesniej na pewno tez cos dostawalam,bylam rozpieszczana przez tatusia :)dalej jestem ... :classic_cool:

Gość a kupuj sobie co chcesz
no i jak sama napisałas ...dzień nauczyciela zmienił nazwe ...:D no to 8 marca będziemy obchodzc dzień płci ...:D :D

Gość kobieta matka żona
po to żeby porozmawiać na ten temat. Mam wrażenie, ze to swięto schodzi na dalszy plan i mało kto je obchodzi