Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

P1003

Dowiedziałem się że narzecona spała z murzynem zanimmniepoznałanibytakzciekawośc

Polecane posty

oczywiście z nią zerwałem ale teraz mam obsesję że mogła mnie zarazić hiv i nie wiem gdzie to można sprawdzić

Gość dggdgdgdfgf
a czemu z nia zerwałes? przecieżto było ZANIM cię poznała. A murzyn to zwierzę? Każdy ma hiv? :O

Dlatego że tego typu szmaty nie nadają się na żony..

myślalem że jest porządną dziewczyną inną niż polskie tanie wywłoki

Gość to znowu ten prowokator
:o :O :O :o :o

Gość Marta z Wawki
no to co że spała? a ty prawiczek? trzeba było sie z nią ożenić bys miał fajna dziewczyne a nie że spała z kimś to już gorsza, co za zacofany wiesniak z ciebie :o a to gadanie o hiv sobie daruj bo nik się na to nie złapie

Gość biały rasista
też bym nie chciał takiej, która dała dupy murzynowi

Super miałbym z puszczalską, całe życie o takiej marzylem co sie na probę z czarnuchami ruchala IDEAŁ kurwy

Gość ty głupi rasisto
a co za róxnica z murzynem a z sąsiadem? albo z felkiem spod budki z piwem, albo z mańskiem co to zalicza panienki dla sportu :) to lepiej jak z murzynem który wyjechał i nikogo tu nie zna niz z jakims kolesiem który by się póxniej smiał i bgadywał cię że dmuchał twoja zonkę

I mi hiv m przekazał Teraz mam 19 letnią dziewczynę ktorej ani sąsiad ani murzyn ani nikt oprócz mnie nie ruchał i nie żaluje

Co trzecia kurwa w Polskiej agencji towarzyskiej ma hiva i jakoś tym się nikt nie przejmuje...Trochę to żenujące, ale zapewniam, że lepiej dla tej dziewczyny, że z nią zerwałeś!

bo to by mnie poniżało że żona głupia szmata

już kretynki piszą że jetem prostak , ciekawe ktory facet na poziomie zaakceptuje jakieś kurewskie poglądy i przygody swojej kobiety z czarnuchami

Gość A jak ktoś jes skinem
to musicie zrozumieć, że dla niego ważne jest, żeby dziewczyna nie spała z murzynem

A skąd możesz wiedzieć, czy nikt nie pieprzył Twojej nowej partnerki?? Kobitka może wszystko powiedzieć, a Ty to i tak łykniesz! W końcu nie odrazu wiedziałeś, że poprzednia spała z ciemnoskórym!

Nie no jasne można przywyknąć do poglądów Polaków... Czyli z tego co wy rozumujecie to kobieta może się pierdolić z kim popadnie byleby to nie był murzyn, no nic tylko pogratulować myślenia... ! A i jeszcze jedno możesz nazywać mnie kretynka bo i tak się nią nie czuje, aczkolwiek inteligencie jak tak bardzo się obawiasz hiva to możesz sobie zrobić test na jego obecność.W necie znajdziesz liste klinik robiących takie testy podzieloną na miejscowości.Zazwyczaj są one darmowe!

Napisalem że nikt mojej nie pieprzyl i tak jest najlepiej

Gość biały rasista
dlatego ja szukam sobie kobiety, która jest rasistką, dla mnie może nawet wyzywać murzynów na ulicy i rzucać w cyganów jajkami, byleby nie spała z murzynem

wystarczy przed stosunkiem sprawdzic czy blona dziewicza jest niepęknięta(pięknynieczęsty widok :D) i po stosunku sprawdzić gdzię pękła. Bóg wiedział co robi gdy projektowal kobietę hehe

Gość iuewqr487yrw8764
już kiedys była taki sam temat

P1003 - współczuję Twojej dziewczynie. Nawet nie wie ,że ją \"pieprzysz\" :P Oby znalazła sobie szybko kogoś normalnego.

Gość do P1003
panny które stosują tampony, lub w jako nastolatki często się masturbowały, mają często tak elastyczną błonę że się nie zrywa podczas pierwszego razu ;) Więc powodzenia koleś :classic_cool:

Biały rasisto tak, tak rozumiem Cię doskonale dlatego życzę Ci abys znalazł tę księżniczkę, którą nie wykluczone waliło z 50 białych, ale w żadnym wypadku żaden murzyn ... ;) Boga to ty w to nie mieszaj :) a jak już to robisz to w sumie racja tylko szkoda, że nie pomyślałam o dostrojeniu myślenia męskiego :D Tak dla oświecenia Błona może byc: a) na tyle giętka, że nie przebijesz jej nawet za 5 razem uprawiania sexu b) głęboka, że twoje starania ocenienia tego czy jest ona pęknięta czy nie możesz wsadzić sobie głęboko

Gość PIERDOLENI RASIŚCI
a murzyn to co nie człowiek????????????????? gratuluję inteligencji..... no i własnie z takich powodów nie chciałabym byc z polakiem....a z kim jestem?? własnie z ciemnoskórym!!

Bzdury z babskich forów, u mojej widać w którym miejscu blona dziewicza pękła mimo że przed pierwszym razem była cala.

Gość biały rasista
kobieta ma być porządna ogólnie, gdyż jestem nacjonalistą i mam prawicowe poglądy i nie toleruję zbyt puszczalskich kobiet. sam owszem święty nie jestem, ale z kolorową kobietą nie spałem