Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Nieufność ,uczucie

Polecane posty

w tych czasach jak najbardziej przydatne :D najlepiej współgra z obojętnością :D Ale to tylko moje zdanie :D :classic_cool:

Do niczego nie zmierzam,tak mi przyszło do głowy:D Bezpieczniej nie ufać ale podchodzić do tego z obojętnością wtedy rozczarowania są mniej bolesne :D

A znieczulica to dla mnie wyższa forma obojetności :classic_cool:

no fakt ale nad uczuciami sie nie panuje ale z nieufnoscia nie mam problemu, z natury jestem nieufna, nawet sobie nie ufam:)

Najgorsze co może byc dla człowieka to skazac go na obojętność...

wiesz jak będziesz nieufna ale nie podejdziesz do tego obojętnie ,to dostaniesz do głowy kontrolując np swojego chłopa :D:D:D

Gość jgertyyy
Hej , tacoma. Nieufnośc i obojętność to rzeczy szalenie przydatne w życiu. Zranić nas mogą tylko ci, którym ufamy i których kochamy. Reszta nam zlega. Dla ochrony własnego wnętrza, zwłaszcza, jeśli jest ono wrażliwe potrzeba dystansu, nawet za cenę potencjalnej straty czeoś ważnego. Bo ileż razy można dostawać w tyłek i podnosić się od nowa? W końcu każdy mądrzeje i zaczyna mieć wszystko gdzieś.

Nom nawet nienawiśc to jakies uczucie a obojetność...aż strach mysleć

Gość jgertyyy
No tak, ale nienawiśc zżera od środka, niszczy psychikę nienawidzącego, a nienawidzony i tak ma to gdzieś. Obojętność jest praktyczniejsza. Wszystko, co powoduje to,że nie cierpimy jest korzystne. Tacoma, ja czasem tu fruwam pod innymi nickami. Takatamsobie żyje jeszcze? :)

J-yyy ja się cieszę ,że Cię czytam Taka chyba jak Ty jest pod innymi nickami. Ja nie umiem być obojętna do bliskich tylko do tych co ich zlewam

Gość jgertyyy
Nooo, kopę lat, tacoma. Jak się jeszcze gdzieś na ciebie natknę, to popiszemy. Na razie zmykam, ładna u mnie pogoda, trzeba gdzieś wyskoczyć. :)

xyz, najlepsza jest nieufność razem z podejrzliwością oraz nawet szczyptą schizofrenii :classic_cool:

"Obojętność jest praktyczniejsza" obojętność = brak emocji = w zasadzie brak życia, no bo co to za zycie bez emocji?

Gość przelotem na kafe
Kiedyś byłam ufna i otwarta ...dzisiaj także jestem ufna i otwarta.ale jedynie-dla wybranych

Gość przelotem na kafe
obojętność????...czemu nie?...Matka Teresa była jedna

Gość przelotem na kafe
obojętność=ignorowanie ludzi/rzeczy wku...=oszczędzanie nerwów i energii tak też można do tego podejść

"obojętność=ignorowanie ludzi/rzeczy wku" w ten sposob pozwalasz na bezkarnosc/bezprawie/złe zachowania - moze to ciebie osobiscie spotkac w koncu...

obojętność to najgorsza cecha, w dodatku cechuje ona nieraz tchórzy :P

Gość przelotem na kafe
kwiatek,a ty się przejmujesz np. ludźmi toksycznymi np. na kafeterii? dla mnie są obąjętni.... ale ,kochana,o mnie się nie martw;)

"kwiatek,a ty się przejmujesz np. ludźmi toksycznymi np. na kafeterii?" czasem tak... przypne sie i staram sie zjechac, wyśmiać, dogryźć itd. itp.