Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradźcie_mi

powinnam o tym myśleć?

Polecane posty

Gość doradźcie_mi

miesiąc temu byłam u swojego chłopaka. i doszło pomiędzy nami do 'pieszczot'. najpierw ja go dotykałam [wiadomo gdzie]. nie miał wytrysku, jedynie ten płyn, który wydziela się podczas podniecenia, jednak wycierał go od razu chusteczką tak, że się 'nie lało'. po tym wszystkim rozmawialiśmy jakieś 7-10minut. poszedł umyć ręce w ciepłej wodzie i mydle, robił to trzykrotnie. oczywiście ręce potem wytarł ręcznikiem. i następnie włożył mi palca do pochwy, ale tylko na chwilę, nie całego, jakieś 2cm, po czym wyjął bo bardzo mnie 'bolało'. po tym wszystkim minęły ponad dwa tygodnie i dostałam okres w dniu w którym powinnam go dostać. okres jak zwykle trwał 6-7dni. czy w ogóle mogło dojść do zapłodnienia? okres dostałam. nie spóźnił się ani dzień. on nie miał wytrysku, i nie miałam 'bezpośredniego' kontaktu z tym jego płynem, bo mył przed tym wszystkim ręce kilka razy. z góry dziękuję za odpowiedź. :)

boże dziecko ile masz lat?...zamiast za ''zabawy'' to lepiej usiądz do książe i dowiedz się kiedy jest możliwe zapłodnienie....skoro umył ręce trzy razy to czym miał cię zapłodnić do cholery???...ale to tak jest jak się niedouczone dzieciary na ''zabawy'' biorą :O:O:O

Gość AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Jezeli nie mialas bezposredniego kontaktu z plynem (ktory moze ale nie musi zawierac plemniki) to nie ma takiej szansy zebys byla w ciazy.

Gość doradźcie_mi
po prostu chciałam się dowiedzieć, co o tym myślicie. wiem jak dochodzi do zapłodnienia. sperma, wytrysk wewnątrz kobiety. ale czasami 'schizuję' po prostu.

Gość ja pierdo..........
dziewczynko idz sie poucz lub poogladaj tv jak ci sie nudzi.. TAK mozesz byc w ciazy na sto procent i to blizniaczej bo ja to wiem

Gość Hafertw
to nie jest tak do konca. Gdyby jego penis mial kontakt nawet z wejsciem do pochwy (nie doszlo by do stosunku) to mogloby dojsc do zaplodnienia.

Gość doradźcie_mi
nie musicie na mnie tak najeżdżać. ja się was po prostu pytam.

Gość doradźcie_mi
jego penis nawet nie dotykał mojej pochwy. pisałam. najpierw dotykałam go ja. ja byłam w ubraniu. potem rozmawialiśmy. potem poszedł umyć ręce i dopiero zaczął dotykać mnie.

Gość ona 20
o kurde nie zachodzi sie w ciaze za pomoca palca:p

Gość nie wiem ale
to o co ci chodzi???? Jakie masz watpliwosci?? Ze jego plemniki to rambo???Co za glupia laska

Gość doradźcie_mi
po prostu czasem o tym myślę. tyle się tu naczytałam już takich tematów...