Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katttarrina

Głupia zazdrość!!!

Polecane posty

Gość katttarrina

olllllusia STRASZNIE ZLE SIE CZUJE GY MOJ CHLOPAK PATRZY NA INNE..CZASEM OBRACA.. on twierdzi ze kocha piekno kobiece, uwielbia patrzec na kobiety i podziwiac.. a ja wsciekam sie z zazdrosci;(

haha;P kocha piekno kobiece... naiwna jesteś jeśli w to wierzysz... :/ Prawda jest taka, że jezeli facet jest NAPRWDE zakochany i szczęśliwy to nawet nie pomyśli o innej kobiecie... :/ wierz mi.

Gość ankaaaaaaa
Bzudry, kazdy facet patrzy na inne kobiety. Tak jak kobiety.. spojrza na jakiegos przystojniaka!

Gość dasdadsdfsdfs
;d;d oj dzieci

Gość mmarmaladka
moj tez sie oglada, a ja czasem po takiej sprzeczce przy nastepnej okazji, zakladam baaardzo krotka sukienke szpilki ostry makijaz o do tego jescze bez majtek i wychodze z nim na spacer ogladajac sie przy okazji za przystojniakami, co on wtedy wyprawia hehee najchetniej by mnie schowal gdzies przed innymi facetami, dobra kara dla niego

Kazdy facet patrzy, ja mam jeszcze gorzej bo mi opowiada\" ale uda ma ta pani co pracuje w biurze ale bym ja ...\" a jak ja sie wkurzam to mowi \" przeciez wierz ze zartuje, przeciez to nie realne\" czy to normalne ze mi tak gada?

Gość Co innego jak
patrzy przelotnie, a co innego jak się za każdą ogląda. Jak idę gdzieś z żoną to przede wszystkim patrzę się na nią ;) W ogóle oboje mamy taką tendencję, że patrzymy się po ludziach, i jak któreś zobaczy coś ciekawego to zaraz szturcha drugie. Z tym że moja żonka lepiej ode mnie potrafi wypatrzyć która panna np. nie założyła bielizny, itd. :D

Gość toomm
bo chce ja bzyknac