Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gonic suczki gnicz

SOLARY na stos!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gonic suczki gnicz

tipsiary za włos!!

Gość zoskazoskazoska
a PIERDOLNIECIE FACECI DO ZIEMI :D

Gość krwawa piącha
meskie kurwy do lurwy :D ja jestem blada i sie ciesze kurwa, wole byc blad aniz miec spalona morde od solarki

Gość Sratatatatatatatatata
zgadzam sie!:D ale ja mialam lepiej jak wy:Dmoje przyjaciolki,obecnie recydylistki,jak zabieraly mnie na wyjscie na miasto to mialy taki zwyczaj,na kazdym wyjsciu chociaz dwom kurewkom w paszczaki napierdolic :D bylo na co popatrzec jak niedojebana w pizduchne suczka z placzem i masa krwii uciekala przed nimi :D

Gość krwawa piącha
A moj nick pochodzi od tego, że podczad okresu lubię sobie wkładać pięść w piczkę i wyciągać zakrwawioną Dlatego mówią na mnie krwawa piącha

Gość Sratatatatatatatatata
krwawa piącha meskie k**wy do lurwy ja jestem blada i sie ciesze k**wa, wole byc blad aniz miec spalona morde od solarki ja tez jestem blada!:D i mam czarne klaki i wole byc gothka z zapedami satanistycznymi niz spalona kurwa z zapedami kurewskimi:D

Gość ze tak powiem
a niech se lataja na solare nawet i 2 razy dziennie..za kilka lat zostana stare i pomarszczone..to bedzie najlepsza zemsta dla nich:-D Ja tam jestem bladolica i super mi z tym..zadnych zmian skornych i zadnej zmarszczki..a moje rowiesniczki to babcie:-Pz wygladu ma sie rozumiec