Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xanetkax

Wybielanie martwego zęba

Polecane posty

Mam problem z zębami, a konkretnie z jedynka i dwójką ;( są one martwe ;( i szare ;( nie mogę się nawet uśmiechnąć ;( Zastanawiam się czy można to jakoś wybielić, a jeśli tak to ile to kosztuje? A może bardziej opłaca się je wyrwać i wstawić nowe? Pomóżcie!

Gość Panna2009
Witam!! http://www.3dwhite.pl/?clk=695c39d4d6a6818b12daeb345a1fdf13 >> zabaraszm tam na niebieskim polu Niebieskim polu ;) Sposób na bielsze zęby komercyjna stronka ale jest na niej wiele cennych rad :):) Polecam produkty tej firmy :D do wybielania ;) Wybielanie jednego martwego zęba kosztuje ze 100 zł zależy tez od dentysty całkowity koszt może być o wiele wyższy Przykładowy Cennik wybielanie zęba martwego (I-sza wizyta) 100 każda kolejna wizyta (wymiana wkładki wybielającej) 30 opatrunek 25 Pozdrawiam

Gość Panna2009
a co do wyrwania ? chodzi ci pewnie o licówki ! albo koronki ! nie wiem czy się opłaca bardziej ? zależy od trwałości sztucznego zęba :D ja bym wolała wybielać ... niż mieć świadomość ze mam sztuczne.

Gość Panna2009
btw. Koszt jednej licówki to 1000-1500 zł

Gość ja wybielałam
za jakieś 20 zł chyba. Wkłada się do martwego zęba jakiś srodek i trzeba z nim chodzic z tydzień. Bardzo tanie i skuteczne, ale nie wiem konkretnie co to było.

Gość upupupu
podnosze!!!!