Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lanna His

Fabryka dobrego humoru- tu zamieszczamy wszystko co moze nam poprawic humor!

Polecane posty

Zapraszam do zamieszczania dowcipow, linkow do smiesznych zdjec, filmikow oraz innych rzeczy, ktore poprawiaja humor:D Bo smiech to zdrowie:D

Gość to tera ja cos napisze
Ida dwa koty przez pustynie, ida a konca nie widac. W pewnym momencie jeded do drugiego mowi: "Wiesz, ja juz nie ogarniam tej kuwety"

Gość Taka tam sobie dziewczyna
z tą kuwetą dobre dobre:D:D:D:D:D:D:D:D:D

W autobusie komunikacji miejskiej siedzi młody chłopak i czyta bulwarowa gazetkę. W pewnym momencie tuż obok młodzieniaszka staje babcia podpierająca się laską. Autobus jedzie, a babcia zaczyna stukać laską w podłogę. Chłopak podderwowany sytuacją zwraca babci uwagę - Babciu gdyby założyła gumką na laskę to nie byłoby słychać stukania Babcia zdenerwowana odpowiada: - Gdyby twój ojciec nałożył gumkę to ja teraz miałabym gdzie usiąć

Przyleciało dwóch kosmitów na łąkę i patrzą zwierze w łaty, spoglądają do atlasu: Krowa pije wodę daje mleko. Wzięli ją nad strumień, jeden wsadził jej łeb do wody, a drugi nadstawia miskę od tyłu. Po chwili wylatuje krowi placek wtedy ten z miską mówi: - Podnieś jej łeb wyżej bo muł z dna bierze.

Przychodzi do lekarza kangur z zakrwawionym brzuchem. Lekarz pyta się: - Co się stało? A kangur: - Ktoś mi wyrwał torbę w autobusie...

Rozmawiają dwaj kanibale przy grillu: - Nie obracaj tak szybko ! Mieso się dobrze nie upiecze ! - Nie ma mowy ! To Polak, jesli będę kręcił wolniej to ukradnie mi węgiel.

Wraca żona do domu i widzi kartkę na drzwiach: - "Sprzedam żonę za 360 zł". I Mówi do męża: - Czyś Ty zwariował, mnie sprzedasz i to za 360 zł, skąd to wziąłeś? Mąż na to: - Wiesz, 80 kilo wagi razy 2zł, kilo żywca plus 200 zł obrączka. Na drugi dzień mąż wraca i widzi kartkę: - "Sprzedam męża za 1,10zł". Mąż zdenerwowany mówi: - Ja wszystko rozumiem ale za 1,10? Skąd to wzięłaś? A żona mówi: - 2 jajka po 0,30 groszy i rurka bez kremu po 0,50 groszy!

Gość a ja powiem
na to tak że lubię chodzić na wspak

Gość a ja powiem
powiem że lubię zjeść małże

Gość a ja powiem
wam ludziska lubię czasem zjeść sobie twixa

Gość a ja powiem
tobie że często sobie w nosie skrobie

Gość a ja powiem
tobie tez ..............że czasrm zachowuję się jak dziki zwierz

tak sie teraz zdaje egzamin na prawo jazdy:D