Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doriana20

czy zostac sama z noworodkiem????????????????????????????????????????//

Polecane posty

Gość zolzaaa
w sumie nie dziwie sie ,ze chce na chwile pobyc sama..mozecie sie umowic ,ze wyskoczy na godzine,poltora a za pare dni znowu na godz.nie musi przeciez zmykac od razu na pierwszy raz na trzy godz

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
WYGODNICTWO JAK CHUJ!

Gość kufer pełen chu..stwa
jak to mamusi brakuje wyobraxni? To juz nie moze na 3 godziny wybyć? Przeciez nie chce zostawicdziecka samego, tylko pod opieką. Cos mi sie wydaje, że zleciały sie tu te tłuste, dojne krowy, co im macica narosła na mózg. Ma z kim dziecko zostawic, kolezanka ma czas i pełne zrozumienie - to w czym problem? Zazdroscicie, bo same chodzicie w powyciaganych dresach na swoich wielkich, roztyłych dupach, z tłustymi włosami, które od 3 lat nie widziały fryzjera?

Gość jeszcze jej sie picza nie
zeszła po porodzie, a juz ja ta picza swedzi. ja roumiem ,ze c=trzeba odpoczac czasem od dziecka, ale ono ma 4 tygodnie dopiero! zazwyczaj na poczatku matki nie moga sie na poczatku nacieszyc dzieckiem, chuchaja i dmuchaja na nie, a ta juz ma w głowie fatałaszki :/

Pracowałam jako opiekunka małego dziecka i również nie miałąm pojęcia o dzieciach. Zajmowałam się dzieckiem cały dzień więc wiem że można przy dziecku wszystkiego się nauczyć samemu a poza tym jak coś się dzieje to matka chyba jest pod telefonem. Gdyby każdy miał taki stosunek do dzieci to jak by te matki obie radziły z pierwszym dzieckiem? Ludzie już nie przesadzajcie.

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
JAK TAK ZACZNIE WYCHODZIC TO TU TO TAM TO POTEM BEDZIE ZNOW TE DZIEWCZYNE WYKORZYSTYWAC!DZIWKA MA ROBAKI W DUPIE!PEWNIE ZARAZ NA PIWKO Z KOLEZANECZKA POLECI A NASTEPNEGO DNIA ZNOW I ZNOW!NIE DAJ SIE WKRECICI DZIEWCZYNO W DARMOWE PILNOWANIE DZIECI!JEST MATKA TO NIECH NIE BEDZIE!

Gość zeby sobie na tych 3 godzinnyc
zakupach kolejnego dzieciaka nie zrobila, hehe

Widać, że tu prawie wszystkie święte :o A koleżanka śpiącą córę samą w domu zostawiała na 15 minut, żeby wyskoczyć do sklepu po chleb i masło. Nie było nikogo, żeby mógł zostać z dzieckiem (rodzice w innym mieście, a mąż całymi dniami w pracy i miał gdzieś zakupy). I jakoś dziecko żyje do dzisiaj i czuje się dobrze. Jak się obudziło to czasem grzecznie leżało, a czasem się rozdarło - kilka minut płaczu jeszcze nikomu nie zaszkodziło.

Gość Doriana20
własnie smarkula, kurcze dziewczyna od 4 tyg siedzi w domu, co w tym złego zeby gdzies wyszła przeciez nie idzie na dyskoteke tylko na zakupy. a co do dziecka to napewo bede przy nim siedziała ciągle. przewijanie to raczej nic trudnego. boje sie go karmic ale moze jakos dam sobie rade ciekawiło mnie czy wy byscie zostały

Ja bym została a nawet jak wyjechałam pracować to wręcz musiałam zostać. Obecnie często pomagam koleżance przy dziecku i po porodzie samym też jej parę razy córeczkę popilnowałam, tak więc zapewniam Cię że 3 godziny to nie dużo i nie ma w tym nic trudnego.

Ja bym została. Kiedyś też się bałam, ale w ten sposób mogłam pomóc mojej koleżance i jakoś nigdy nic złego się nie przydarzyło. Dodam, że nie mam własnych dzieci, a doświadczenia prawie wcale.

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
jeszcze jej sie picza nie zeszła po porodzie, a juz ja ta picza swedzi. ja roumiem ,ze c=trzeba odpoczac czasem od dziecka, ale ono ma 4 tygodnie dopiero! zazwyczaj na poczatku matki nie moga sie na poczatku nacieszyc dzieckiem, chuchaja i dmuchaja na nie, a ta juz ma w głowie fatałaszki :/WLASNIE!I DO KUFER...JA AKURAT MATKA NIE JESTEM ALE JESTEM WCIAZ WYKORZYSTYWANA DO BAWIENIA CZYICHS DZIECI...DLATEGO DENERWUJA MNIE TAKIE CO ZEBY MOGLY TO BY POSZLY OD DZIECKA NA CALY DZIEN!

Smarkula - nie święte, tylko niedzieciate gówniary :)Bo jaka matka napisze, że jak niemowlę ma 4 tygodnie to mama nie może się dzieciem nacieszyć, na nie dmucha, chucha?Normalnie orgazm na kółkach :)I jeszcze te epitety, normalnie aż zaplułam monitor ze smiechu jak poczytałam te słodko pierdzące wizje małolat o tym jak to jest cudownie z noworodkiem, że aż się nie chce z domu wyjść :)A mnie się nawet nie chce tłumaczyć, same zobaczą.. z taką wizją to będzie bolało :)))))))

ngLka --> Hehe święte słowa :D łojejkuuuuuuuuuuuu --> jak Cię ktoś wykorzystuje, to czemu po prostu nie odmówisz, tylko plujesz jadem na ludzi?

Mosia siostra urodziła jak mialam 12 lat i z powodzeniem zostawalam sama z dzieckiem zeby ona moga wyjsc na zakupy czy do lekarza i nie przesadzajcie, że takiego malego dzi9ecka nie można zostawić na kilka godzin bo to smieszne ... Ja jako 12sto latka błyskawicznie nauczylam sie przy malym wszystko robic, nawet sie z nim kąpałam, a o karmieniu nie wspomne... Nie słuchaj autorko tych wariatek na "nie" bo teraz chyba jest taka pogoda, że czubków wiecej wyłazi :) i z powodzeniem zostań z dzidziusiem, nic się nie stanie!

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
[zgłoś do usunięcia] ngLka (nglka@WYTNIJTOo2.pl) Smarkula - nie święte, tylko niedzieciate gówniary Bo jaka matka napisze, że jak niemowlę ma 4 tygodnie to mama nie może się dzieciem nacieszyć, na nie dmucha, chucha? Normalnie orgazm na kółkach I jeszcze te epitety, normalnie aż zaplułam monitor ze smiechu jak poczytałam te słodko pierdzące wizje małolat o tym jak to jest cudownie z noworodkiem, że aż się nie chce z domu wyjść A mnie się nawet nie chce tłumaczyć, same zobaczą.. z taką wizją to będzie bolało.JA AKURAT Z POWODOW ZDROWOTNYCH DZIECI MIEC NIE MOGE WIEC NIE PIJ DO MNIE DOBRZE?=/PILNOWALAM DZIECI WIELE RAZY PO KILKANASCIE GODZIN NAWET WIEC NIE TLUMACZ MI ZE NIE WIEM CO TO DZIECKO!

Gość zeby sobie na tych 3 godzinnyc
a to mowi ,ze jest cudownie z noworodkiem? ale jak potrafila gowniara rozlozyc nogi i zaciazyc to iech sie bachorem zajmuje, a nie juz lazi po galeriach , gdy dziecko ma niecale 4 tygonie. po wyjsciu ze szpitala juz powinna na zakupy isc

Gość kufer pełen chu..stwa
na razie jest mowa o jednym razie Zresztą to od nich zależy, jak to sobie ustawią. Jak ona nie bedzie wiecej chciała z tym dzieckiem zostawać, to powie i juz, po sprawie. Ten pierwszy raz jak widac jej nie przeraza, wiec co to tobie przeszkadza?

łojejkuuuuuuuuuuu ty albo jesteś jakims dzieckiem sama jeszcze co ma bzdurne pojęcie o macierzyństwie albo mamusią ktora sama chcialaby wyjść ale nie posiada nikogo kto mógłby jej dziecka w tym czasie popilnować.

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
ECH JAK SIE ZLEZA TE POKLEPUJACE AUTOROW PO PLECKACH LUDKI TO AZ SIE SMIAC CHCE!

łojejkuuuuuuuuuuuu - Piję do tych, które się tu odzywają, nie jesteś pępkiem świata, żebym miała się zwracać akurat do ciebie ;))))))Jeśli już o ciebie chodzi to ci niczego tłumaczyć nie muszę, bo z wypowiedzi wyraźnie widać, że nie wiesz co to znaczy dziecko 24h na dobę.Uderz w stół :D zeby sobie na tych 3 godzinnyc - skąd wiesz, że jest gówniarą? skąd wiesz, że nieplanowane? może mąż w pracy? trochę wyobraźni, myślenie nie boli - gdy dziecko miało 4 tygodnie już byłam na zakupach w niemczech a córką zajmowała się moja mama przez 7 godzin (normalnie szok, powinnaś mnie za to zamknąć w więzieniu :D).

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
malutka22222 łojejkuuuuuuuuuuu ty albo jesteś jakims dzieckiem sama jeszcze co ma bzdurne pojęcie o macierzyństwie albo mamusią ktora sama chcialaby wyjść ale nie posiada nikogo kto mógłby jej dziecka w tym czasie popilnować. JAK NIE WIESZ KIM JESTEM TO POCZYTAJ MOJE WYPOWIEDZI!MATKA POWINNA ZAJMOWAC SIE DZIECKIEM I JUZ!

ngLka --> nawet się nie przyznawaj, bo Cię zlinczują. Nie wyjdziesz z tego żywa. Przez monitor Cię dopadną. UWAŻAJ :D

łojejkuuuuuuuuuuu bo co ty nie możesz mieć dzieci i wyobrażasz sobie że Ty jako matka byś nie zostawiła dziecka? Przepraszam Cię bardzo ale poprzednią wypowiedź jak pisałam to nie widziałam Twojej. Jednak tak czy siak nie wiesz czy taka kobieta odczuwa potrzebe wyjścia i na spokojnie zrobienia zakupów czy nie. A dzieci to komu pilnowałaś? Wyrodnym matkom?

Smarkula - nie przejmuję się gówniarami, które jedyne, co umieją, to marzyć i wyzywać :D

Gość mateczkaaaaa
Jestem matka juz dorosłego dziecka,więc przeszłam juz etapy macierzyństwa.Dziecko 4 tyg.powinno zostac pod opieka osoby ktora sama juz przeszła ten pierwszy etap wychowania swojego dziecka,wiec kolezanka ktora nie ma w ogole pojecia o tak małym dziecku nie powinna podejmowac sie opieki nad takim malenstwem. W ogole dziwie sie matce niemowlęcia,z enie umie tak dogadac sie ze swoim mezem aby mogli razem pojsc na zakupy.DZiecko to nie kłopot,wrecz cos przeciwnego i bywanie z nim ,szczegolnie razem z ojcem tego dziecka gdziekoliowek jest naparwde bardzo miłe.

To jakiś totalny absurd co Wy tu piszecie... :) Czytam i zbaraniałam, jak można mieć takie neandertalskie poglądy o dawaniu dziecka komus do przypilnowania na jakiś czas?

Gość Doriana20
ale co niektórych to nie chce mi sie czytac ale jak potrafila gowniara rozlozyc nogi i zaciazyc to iech sie bachorem zajmuje skad wiesz ze to gówniara, ma 23 lata meza wiec sie nie odzywaj idioto ja nie wiem skad tu tyle takich debilnych ludzi a poza tym nie rozumiem jednego. kiedy urodze swoje dziecko tez nie bede miala w sumie zadnego doswiadczenia i co tez nie bede mogła sie nim zajmowac, to jakis absurd jestescie psychicznie chorzy co nie którzy

Gość może mam dziwne poglądy
nglka twoja mała też ma refluks. Moja też. Ja się boje zosgtawić z kimś bo tak bardzo się dławi. Niewybaczyłabym sobie jakby coś się stało, a mnie wtedy nie było. Może jestem zacofana :( Nie pisze ze nie mam ochoty czasem gdzieś wyjść bo mam, ale zabieram z sobą albo zostaje w domu.