Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama71

świeża mama z rocznika 71 jest też ktos?

Polecane posty

Gość mama71

juz poprawiłam :)

Gość Nie wiem skąd to całe gadanie
Ty stara dupa jesteś a nie świeża mama

Gość jednak ktoś sie wpisał
:D

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuu
fajnie ze mozesz miec dzidzie.ja jestem starsza od ciebie o rok a niemoge bo z moja niepelnosprawnoscia niestety nie jest to mozliwe.gratulacje kochana!aci co ja krytykuja niech si e zamkna!

Gość mama71
dziekuję bardzo :) za cieple słowa

Gość likto
a co tak pozno zaczelas Nie udawalo sie wczesniej?

Gość alabama01
kurwa, a czy mozecie przestac sie pytac czego tak pozno!!! co was to kurwa obchodzi!!! kobieta sie pyta czy jest tu ktos z tego rocznika a nie czy za pozno urodzila czy nie!! idiotki skonczone!!!to tylko w Polsce takie pytania padaja!! a moze nie kazdy chce wkopac sie w pieluchy w wielku 20 lat?? Autorko gratuluje!!

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
oj glupie to nasze spoleczenstwo!glupie!a ty dziewczyno ucaluj swoje dziecko odemnie!mam nadzieje ze dzidzia urodzila sie zdrowa!

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
alabama01 k**wa, a czy mozecie przestac sie pytac czego tak pozno!!! co was to k**wa obchodzi!!! kobieta sie pyta czy jest tu ktos z tego rocznika a nie czy za pozno urodzila czy nie!! idiotki skonczone!!!to tylko w Polsce takie pytania padaja!! a moze nie kazdy chce wkopac sie w pieluchy w wielku 20 lat?? masz racje alabama01!=D

Gość mama 71

Gość mama 71
ja oczywiscie wiem ze nie jestem 'najświeższą' mamą I mam swe latka nikt mi na kafe nie musi przypominać ale czy z tego powodu mam mniej radości z macierzynstwa? córcie mam sliczną ,jak z obrazka i to jest najwazniejsze pozdrawiam WAS DZIEWCZYNY :)

Gość łojejkuuuuuuuuuuuu
PEWNIE ZE TO JEST NAJWAZNIEJSZE I CIESZ SIE MACIEZYNSTWEM KOCHANA

Gość mama 71
DZIĘKI łojejkuuuuuuuuuuuu pozdrawiam :)

Gość arabeska22
autorko gratuluje!!! nie przejmuj sie tymi mloooooooooodymi mamusiami, bo niektorzy nie zdaja sobie sprawy z tego,ze czasem ma sie inne priorytety niz kupki dzieciece, pozniej spotyka sie odpowiednia na ojca osobe a nie z braku laku dobry kit i chce sie zapewnic dziecku beztroskie dziecinstwo w kochajacej rodzinie i czas.itd...w naszym zasciankowym spoleczenstwie to najwiekszym szczesciem jest zlapac meza do 20 lat, zaciazyc rok po slubie i jeszcze zaserwowac kilka braciszkow i siostrzyczek! niewazne,ze mama ledwie zdala mature i siedzi w domu na lasce meza, ktory czesto zapierdala na budowach i lapie "fuchy" aby bylo na kolejne pampersy...zalosni ludzie!!

też jestem za swiadomym dojrzałym macierzyństwem:) w moich planach było dziecko grubo po trzydziestce a wyszło,że dwa lata po slubie \"zaszaleliśmy\" czego wcale teraz nie załuję:) wolę takie dojrzałe mamy niz te co klepią dzieci jedno po drugim od 18 roku zycia a później latają do opieki \"bo zasiłki dawają\":o

też jestem za swiadomym dojrzałym macierzyństwem:) w moich planach było dziecko grubo po trzydziestce a wyszło,że dwa lata po slubie "zaszaleliśmy" czego wcale teraz nie załuję:) wolę takie dojrzałe mamy niz te co klepią dzieci jedno po drugim od 18 roku zycia a później latają do opieki "bo zasiłki dawają":o

Gość lojejkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
macie racje dziewczyny!te siksy malo wiedza a madrza sie jakby byly nie wiadomo kim