Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _niewiedzaca

jestescie szcesliwi?

Polecane posty

Gość _niewiedzaca

chcialabym poznac wasze powody do szczescia, moze i ja sie czegos naucze:):) pozdrawiam serdecznie p.s. jesli nie jestescie szczesliwi, to rowniez dajcie powody

Gość nom......
nie jestem szczesliwa, mam chujowe studia, nie mam czasu na ZYCIE, moj faect bardziej interesuje sie gielda, pieniedzmi i uzywkami niz mna.

Gość jdffdffsf
ja jestem szczęsliwa bo jestem zdrowa, jestem szczęsliwa bo żyje jestem szczęsliwa bo mam siebie jestem szczesliwa bo kocham zycie i przede wszystkim cenie

Gość kobieta jak inne
Uszczęśliwianie kobiet > nie jest takie trudne! > > Panowie, uszczęśliwienie kobiety jest bardzo proste, podaję zasady... > > > A. Należy tylko być: > > > 1. przyjacielem > > 2. partnerem > > 3. kochankiem > > 4. bratem > > 5. ojcem > > 6. nauczycielem > > 7. wychowawcą > > 8. spowiednikiem > > 9. powiernikiem > > 10. kucharzem > > 11. mechanikiem > > 12. monterem > > 13. elektrykiem > > 14. szoferem > > 15. tragarzem > > 16. sprzątaczką > > 17. stewardem > > 18. hydraulikiem > > 19. stolarzem > > 20. modelem > > 21. architektem wnętrz > > 22. seksuologiem > > 23. psychologiem > > 24. psychiatrą > > 25. psychoterapeutą. > > > B. Ważne też są inne cechy. Należy być: > > > 1. sympatycznym > > 2. wysportowanym ale > > 3. inteligentnym ale > > 4. silnym > > 5. kulturalnym ale > > 6. twardym ale > > 7. łagodnym > > 8. czułym ale > > 9. zdecydowanym ale > > 10. romantycznym ale > > 11. męskim > > 12. dowcipnym i > > 13. wesołym ale > > 14. poważnym i > > 15. dystyngowanym > > 16. odważnym ale > > 17. misiem ale > > 18. energicznym > > 19. zapobiegawczym > > 20. kreatywnym > > 21. pomysłowym > > 22. zdolnym ale > > 23. skromnym i > > 24. wyrozumiałym > > 25. eleganckim ale > > 26. stanowczym > > 27. ciepłym ale > > 28. zimnym ale > > 29. namiętnym > > 30. tolerancyjnym ale > > 31. zasadniczym i > > 32. honorowym i > > 33. szlachetnym ale > > 34. praktycznym i > > 35. pragmatycznym > > 36. praworządnym ale > > 37. gotowym zrobić dla niej wszystko [np. skok na bank] czyli > > 38. zdesperowanym [z miłości] ale > > 39. opanowanym > > 40. szarmanckim ale > > 41. stałym i > > 42. wiernym > > 43. uważnym ale > > 44. rozmarzonym ale > > 45. ambitnym > > 46. godnym zaufania i > > 47. szacunku > > 48. gotowym do poświęceń i, przede wszystkim, > > 49. wypłacalnym. > > > C. Jednocześnie musi mężczyzna uważać na to, aby: > > > a) nie był zazdrosny, a jednak zainteresowany > > b) dobrze rozumiał się ze swoją rodziną, nie poświęcał jej jednak więcej czasu > niż danej kobiecie > > c) pozostawił kobiecie swobodę, ale okazywał troskę i zainteresowanie gdzie > była i co robiła > > d) ubierał się w garnitur, ale był gotów przenosić ją na rękach przez błoto po > kolana i wchodzić do domu przez balkon, gdy ona zapomni kluczy, lub gonić, > dogonić i pobić złodzieja, który wyrwał jej torebkę, w której przecież miała > tak niezbędne do życia lusterko i szminkę. > > > D. Ważne jest aby nie zapominać jej: > > > 1. urodzin > > 2. imienin > > 3. daty ślubu > > 4. daty pierwszego pocałunku > > 5. okresu > > 6. wizyty u stomatologa > > 7. rocznic > > 8. urodzin jej najlepszej przyjaciółki i ulubionej cioci. > > > Niestety, nawet najbardziej doskonałe wykonanie powyższych zaleceń nie > gwarantuje pełnego sukcesu. Kobieta mogłaby się bowiem czuć zmęczona > obecnością w jej życiu idealnego mężczyzny oraz poczuć się zdominowaną przez > niego i uciec z pierwszym lepszym menelem z gitarą, którego napotka. > > > A teraz druga strona medalu. Uszczęśliwić mężczyznę jest zadaniem daleko > trudniejszym, ponieważ mężczyzna potrzebuje: > > > 1. seksu i > > 2. jedzenia > > > Większość kobiet jest oczywiście tak wygórowanymi męskimi potrzebami mocno > przeciążona. Zaspokojenie tych potrzeb przerasta siły naszych pań. > > > > Wniosek : > Harmonijne współżycie można łatwo osiągnąć, pod warunkiem, że mężczyźni > wreszcie zrozumieją, iż muszą nieco ograniczyć swoje zapędy i pohamować swoją > roszczeniową postawę! >

Gość pokochaj mnie
nie jestem szczęśliwy, bo mam dysmorfofobię i nigdy nie bede szcześliwy :(

Gość ziumii
jestem szczesliwa bo moge slyszec , slyszec muzyke ktora kocham i bez ktorej nie moglabym zyc.

Gość i tak i tak
jestem szczęsliwa bo mam cudowną córkę, mamę i pszyjaciółkę nie jestem szczęsliwa bo nie potrafię uwolnić sie od mężą, nie potrafię złożyć wniosku o rozwód, bo jestem w pewnym sensie zależna od niego, bo pracuję na pół etatu

Gość takajaja
ja nie jestem szczesliwa bo jestem sama nie mam nikogo tagze mam studia i prace nie mam na nic czasu a jak go znajede to wszyscy moi znajomi sa akurat zajeci asz mi sie wyc chce dlatego weszlam na forum i odrazu taki temat znalazlam niewiem kiedy znowu bede szczesliwa :(

Nie jestem szczęsliwa ani nieszczęśliwa:P Nie załamuje się bo jestem zdrowa, mam pieniądze, mam rodzinę i jakiś tam od biedy przyjaciół:P Załamuję się czasami bo mam debilne studia, czasem moje życie jest nudne i smutno mi wtedy, zdaję sobie sprawę z tego, że nie będę miała pracy po studiach(ale to nie tragedia jeszcze).

Gość Jestem szczęśliwa bo..........
pozbyłam się "niechcianego problemu" i znów żyję!!!!!!!

Nie jestem szczęsliwa ani nieszczęśliwa:P Nie załamuje się bo jestem zdrowa, mam pieniądze, mam rodzinę i jakiś tam od biedy przyjaciół:P Załamuję się czasami bo mam debilne studia, czasem moje życie jest nudne i smutno mi wtedy, zdaję sobie sprawę z tego, że nie będę miała pracy po studiach(ale to nie tragedia jeszcze).

Gość ja nie jestem...
bo nie mam kasy albo przynajmniej za mało

nie tylko jestem szczęśliwy, ale wiecej , patrząc na swoje życie , dzieckiem szczęścia jestem.

szczęśliwa bo: 1. jestem w ciąży 2. mam kochającego partnera 3. mam super rodziców na których mogę polegać 4. mam cudownego kota i suczkę 5. przeżyłam wypadek samochodowy nieszczęśliwa bo: 1. mam wredną egoistyczną siostrę 2. mam kłopoty z pracą 3. poroniłam w zeszłym roku 4. nie mam dziadków 5. mam teściową

Gość mlodazagubionajestem
nie jestem szczesliwa ,bo jestem z facetem dla ktorego najwanziejsze sa kasa,stracil szacunek do mnie mimo ze mamy dziecko -nigdy nie chcial ze mna slubu -jestem znim bo jst mi tak wygodnie ,robie studia -jak dlugo wytrzymam nie wiem ,nie kocham go -tego jestem pewna

Gość Terkopera
Jestem szczesliwa bo: - mogę liczyć na rodziców, mam fajnych rodziców - rodzice zabezpieczyli mnie na przyszlosc ( mam mieszkanie) -jestem pelnosprawna - mam nogi, ręce, słuch, węch - skonczylam studia takie jakie mnie interesowaly Jestem nieszczesliwa: - bo mam tylko jedna przyjaciolke od serca, nie mam znajomych, bo mieszkam w malym miescie- wszyscy sie porozjezdzali - bo nie mam cyckow - bo nie mam z kim jezdzic na wakacje - bo nie mam męza, narzeczonego - bo nie mam pracy :/

Gość takajaja
mlodazagubionajestem jest ci tak wygodnie bo ?? daje ci kase chodzi o seks??

Gość ja nie jestem...
bmblondyn dlaczego dziecko szczęścia??

Gość mlodazagubionajestem
takajakja bo mam z czego zyc ,daje kase ,seks raczej nie jest niczym nadzywczajnie przyjemnym ,wiem ze jakbym odeszla do rodzico ,pewnie musialabym isc do pracy robic na nianke i jeszcze zajmowac sie dzieckiem ,nie dalabym rady ....pozatym cala ta sytulacja jest chra gleboko w to wierze ze kiedys znajde faceta ,ktory mnie naprawde pokocha....bo zyc mi sie nie chce pomalu...:(

Gość _niewiedzaca
przepraszam za chwilowa nieobecnosc i juz zabieram sie do czytanie waszych wpisow:):)

Gość _niewiedzaca
wlasnie zauwazylam blad w temacie, mialo byc oczywiscie "szczesliwi" co do szczescia, to czesto marudze i narzekam, ale gdy widze schorowanych i naprawde nieszczesliwych ludzi, stwierdzam, ze MUSZE i POWINNAM byc wdzieczna za to co mam i tym samym szczesliwa A moze marudza ludzie, ktorzy maja za dobrze? Jaka jest wasza opinaia na ten temat?

Gość _niewiedzaca
magda, mialam telefon:):) wybacz a jeszcze do" kobieta jak inne" To chyba juz wiem dlaczego tak malo kobiet ma powody, zeby nie byc szczesliwymi;) super wpis

Gość zakochana w innym
raz tak , raz nie

Gość _niewiedzaca
co znaczy w innym? jestes z niewlasciwa osoba?

Gość _niewiedzaca
co znaczy z innym, czy jestes z niewlasciwa osoba?

Gość pepea
jestem szczesliwa bo znalazlam faceta ktory nadal sens mojemu zyciu, bo mama zdecydowala sie na cos na co czekalam cale zycie i teraz jest szczesliwa. Nieszczesliwa jestem wtedy kiedy pomysle o tym co przezylam do momentu zwiazania sie z chlopakiem, chce to zostawic za soba ale niestety sie nie da:(

Gość _niewiedzaca
praca i druga polowka to chyba najczestsze powody do szczescia i dla tych ktorzy maja kontakt z chorymi, zdrowie