Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mini mini mini

Znacie rodzenstwa o zupełnie róznych kolorach włosów np. braz i czern?

Polecane posty

Gość mini mini mini

Znacie rodzenstwa gdzie na przyklad siostra ma czarne wlosy a brat ma brązowe? Albo inny kolor- ze po prostu maja zupelnie rozne kolory wlosow?

tak. znam takie gdzie jedno ma jasne, adrugie zupelnie rude. znam tez takie, ktore jedno ma krecone, a drugie proste, badz jedno jest juz lyse,a drugie ma buja czupryne. o wszystkim decyduja geny.

Gość wszedzie tak samo
ja jestem brunetka, a moj brat jest blondynem.

Gość pepea
moje kuzynki, jedna jasny blond druga ciemny braz

Gość o ile nie są jednojajowe to
raczej spora szansa na różnice

Gość kijowo
znam 3 siostry, jedna jasny blond, druga ruda, trzecia ciemny braz (maja po 20-25 lat, nie farbowane)

Gość wielkie halllo
ja mam długie krecone blond a moja siostra jest brunetka (nie farbowana) o marnych prostych włosach

Gość i ja tak mam ze
jestem niska, bruentka z ciemna karnacja a moj 3 lata starszy brat wysoki, szczuply, rudy i piegowaty :)

Starsza siostra- blondynka, kręcone włosy, niebieskie oczy, 170 i skłonności do tycia w pasie, klockowate nogi i malutki biust. Ja- ciemnobrązowe proste włosy, brązowe oczy, 160, aż za bardzo kobieca sylwetka. Młodsza siostra- 175 cm, czarne oczy, jasnobrązowe włosy, falujące, bardzo kobieca sylwetka (miseczka D) i skłonności do tycia, ale ale pozytywnego. Brat- 180, ciemne włosy i oczy, baaaardzo szczupły. Tyle na temat genów ;) A każdy coś po rodzicach lub dziadkach ma.

ja mam jasne,mocne, brazowe, krecone wlosy ,brat jak nosil dlugie wlosy to mial proste,grube i czarne wlosy,a siostra ma kolor troszke ciemniejszy ode mnie,slabiutkie,malo tych wloskow,i troche krecone,troche proste:)

ja- blond, geste, proste i sztywne siostra:)- krecone, brazowe, mniej ich, za to miekkie:) i ukladajace sie ladnie:) mix po rodzicach:) normalne, poprawne genetycznie:) nihil novi

Gość a ciekawe czy jak
ja znam blondynke i brunetke. siostrzyczki.

Brat mojej przyjaciółki - włosy kręcone jasny brąz Przyjaciółka - włosy kręcone rude 2 siostry przyjaciółki - bliźniaczki: jedna - włosy proste blond, druga wlosy proste bardzo ciemny brąz Wszyscy z tych samych rodziców :)

Gość farbujaca sie
ja czarne krecone ale cienkie brat jeden blondyn o grubych wlosach i prostych a drugi ma brazowe tez krecone