Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zagranicznick

Mam 4500 zl oszczednosci na miesiac i nie wiem co z nimi zrobic ... a czuje sie

Polecane posty

Gość Zagranicznick

troche samotny. Jakies propozycje?

Gość papryczka12
ja mam 3tys i odkladam se na konto na gorsze dni:P

MoniaKruq ... no tak, ale jak dam Tobie to bedzie to korzysc jednostronna - Twoja. Lubisz wykorzystywac ludzi? :P Czy moze przewidujesz jakas forme zadoscuczynienia z Twojej strony? :) papryczka12 - mam nadzieje, ze nie konto a`vista - typu ror. Pamietaj, ze nieoprocentowane pieniadze realnie traca na wartosci (wina inflacji). Wejdz ze mna w komitywe to gorszych dni nie bedzie :)

Gość nie mam majtek
jak nie masz co z kasa zrobic, to daj to na jakieś hospicjum, schornisko dla zwierząt, albo dom dziecka, i nie wiem czy się żalisz czy chwalisz ?

jak to stracisz? nie bedziesz mial zmartwienia i pieniadze nie straca realnie na wartosci z powodu inflacji. korzysc obopolna

bezmajtkowa - wychodze z zalozenia, ze kazdy musi zadbac o siebie i swoich bliskich. Wszystkich zwierzat, dzieci, ludzi nie uratuje moja mierna - z punktu widzenia ratowania swiata - pensja. Ich powinni ratowac Ci, ktorzy sie nimi zajmuja. Nie chwale sie, ani zale. Mam po prostu problem i czekam na jakies konstruktywne podpowiedzi :) Monia - ale to zadne zmartwienie, lepiej sie martwic tym, ze nie ma sie na co wydac, niz tym, ze nie ma sie czego wydac ;) A pieniadze nie straca realnie na wartosci, bo je szybko uplynnisz i nie bedziesz sie juz o te realna wartosc martwila? Pisalas, ze wiedzialabys co z nimi robic ... zatem co bys z nimi zrobila? :)

Gość aaaaa......
buahahha, dziewczyny, ten Panicz podkresla, że z 4500zł czuje się samotny..... on nie pyta co zrobic z tymi pieniedzmi.... on jest "dziany i sam" ps czy proponuje nam Panicz jakoby sponsoring ? ;P

Gość dokladnie tak
"Dziany" bo ma oszczednosci 4500zl?Przepraszam nie chce nikogo urazic ale moi drodzy na dzisiejsze czasy kwota 4500zl jest smieszna kwota:)Ja osobiscie odkladam nieco wiecej ale mam juz obrany cel i nie mam problemow co zrobic z pieniedzmi ktore "zostaja".

Ja nic nie propnuje ;), czekam na propozycje :) Sponsoring ... hmm ... bylby troche dziwny w moim wykonaniu, bo to raczej mnie mozna by placic za mozliwosc przebywania ze mna - jestem diabelnie przystojny i nieziemsko inteligentny. :classic_cool: Chociaz z drugiej strony ... Nie postrzegam siebie jako osoby nie wiem jak zamoznej, ot co - starcza w zupelnosci na bezstresowe zycie, nie trzeba patrzec na ceny a nadwyzke mozna ulokowac w rozne przyjemnosci ... tylko jakie? :)

Gość Tralalalarkjew
Ja bym zaczęła odkładać na gorsze dni , najlepszym rozwiązaniem byłby fundusz inwestycyjny :)

Gość tarayaya
dokladnie tak "Dziany" bo ma oszczednosci 4500zl?Przepraszam nie chce nikogo urazic ale moi drodzy na dzisiejsze czasy kwota 4500zl jest smieszna kwota Ja osobiscie odkladam nieco wiecej ale mam juz obrany cel i nie mam problemow co zrobic z pieniedzmi ktore "zostaja".ja bym musiala 4 lata nic nie jesc zeby 4,500 zaoszczedzic z mojej niskiej renty.mam tylko 447 zlotych i nie wiem jak bym zyla gdyby nie to ze mieszkam z rodzicami...zdechlabym z glodu zwyczajnie!