Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co o tym myslicie kolezanki

Moje 11miesieczne dziecko lubi ogladac telewizje,programy muzyczne

Polecane posty

To znaczy dokladnie to lubi tylko teledyski dla dzieci,lubi ten program muzyczny rock your baby,tam jest bebe lily ,tele tubies itp. Cieszy sie i pokazuje palcem,siedzi cichutko.Ostatnio przy jedzeniu bardzo plul i wariowal,niczym go juz nie moglam zainteresowac ,zeby sie uspokoil,i nagrane teledyski ,teraz puszczam mu przy posilkach,on wtedy zjada wszystko! jak nigdy,nie pluje,a na wieczor to nawet sie tym wycisza,puszczam mu bardzo przyciszonym glosem wieczorem,co o tym myslicie????

Czy wasze dzieci tez ogladaja takie cos??

Gość mój 16 miesięczny
ogląda vive i dylu dylu robi :D Bawi się w pokoju, a jak leci coś co mu do ucha wpadnie to oko zawiesi i tańcuje sobie hehe :D

hehe fajnie:-) Bo tak pomyslalam ,ze moze zle ,ze daje takiemu malcowi ogladac tv

Mieszkam w niemczech,i tu tv dla dziecka prawie nigdy nie daja ogladac,malo kto kupuje dzieciom tv do pokoju,a juz nie wspomne o tv dla malych dzieci jak moje,tak wlasnie mysalam ze w polsce ludzie sa bardziej tolerancyjni,mowione cos bylo ,ze dla takiego malucha to za duzo bodzcow zewnetrznych

do co o tym mysliscie.. moja ma 9 miesiecy, przy muzyce robi tany tany tak smieszni podskakuje na pupie, tez sie tylko przy tv uspokaja i je przed tv inaczej nie zje chyba ze wylacze tv

klakowska-fajnie ,ze nie jestem sama,moj maz jest niemcem i ma cigale jakies obawy ,ze tylko my tak robimy i ze to zle