Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p..r.z..e.r..a.ż..o.n..a

kocham = boję się

Polecane posty

jak zrozumiałam że jestem w nim zakochana a było to kilka miesięcy temu to byłam szczęśliwa, puźniej jak uświadomiłam sobie, że on jest zakochany we mnie to się przestraszyła. a teraz właśnie spojrzałam na jego zdjęcie i uświadomiłam sobie, że go kocham i to mnie przeraża. chce mi się płakać:(

Gość jestę tuuuuu
najpierw skończ gimnazjum. 🖐️

Gość całkiem inna ja
A ja skończyłam już dawno liceum i studia, i też się aż boję tych ogromnych uczuć, które mam w sobie do Niego.

mam 27 lat i zdaję sobie już sprawę z tego co znaczy kochać, dlatego jestem przerażona całkiem inna ja - dzięki, jak sobie z tym radzisz?

Gość całkiem inna ja
myślę o Nim, marzę, próbuję sobie wyobrazić, że jesteśmy razem (niewyobrażalne), usiłuję znaleźć w sobie odwagę, znaleźć drogę. Wierzę, że Miłość zna drogę do mojego serca. Może jeszcze troszkę. Może jeszcze jestem za słaba. Ja wiem, że to jest poważna sprawa i jest się czego bać. Trzeba być silnym i dorosnąć do tego uczucia, trzeba bardzo wiele odwagi, żeby się odważyć :) A Ty?

już troche ochłonełam z pierwszego wrażenia. do tej pory jak spotykałam się z ajkimś facetem to wszystko przychodziłao taj jakoś powoli, łagodnie. a teraz? tak z nienacka, bez zapowiedzi, bez ostrzeżenia

ja narazie starm sobie uświadomić, że to co do niego czuje jest dobre i że on mnie nie skrzywdzi. mój ex troche mnie skrzywdził i to teraz żutuje na mój obecny związek.

Gość malinkowaaaa
Rozumiem Cie ja też byłam skrzywdzona w poprzednim związku, a teraz zaczynam na nowo jesteśmy razem 3 miesiąc na początku też mnie to przerażało a teraz powoli dziękuję Bogu ze dał mi jego :) mam nadzieję, że nam się uda. A czego się boisz najbardziej? że też Cie zrani?

chyba bardziej boję się tego, że to ja skrzywdzę jego. teraz jestem bardzo ostrożna i troche nie tak jak należy reaguję na jego zachowania. nie pozwalam mu się zbliżyć.