Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo nie wiem co mam ściągac

3 najzajebistsze filmy..podaj tytuły

Polecane posty

Gość artb
Requiem dla snu (requiem for a dream) fanatyk (the beliver) bunkier (the hole) to moja trojca zawsze i wszedzie, chociaz juz nie nowe

Gość zła_nauczycielka
1. Alternatywy 4 2. Alternatywy4 3. Aletrnatywy 4 i 4...jak wyżej... A tak naprawde to nie wiem. Ale na dziś ALERNATYWY 4 wygrywa wszystko! W ogóle nie rozumiem czemu tak mało tego filmu w reklamach? Czy ktoś w ogóle zrobił reklamę z tym filmem?

Gość artb
SATANISTYCZNY ARCHANIOŁ ty chory umyslee..... :O:O:O:O:O:O

Gość dla mnie to będą
Iluzjonista Prestiż Czarna Księga

Requiem dla snu (requiem for a dream) fanatyk (the beliver) bunkier (the hole) juz sprawdzam w guglach co zacz :)

Gość wielka kinomanka
a jaki gatunek lubisz?

kurde art a tak w 3 słowach mozna strescic o czym to ?

lubie wszystko co jest dobre w swoim garunku czyli jak komedia to mam sie smiac jak horror to bac itd

Gość zła_nauczycielka
Nie szkodzi , że serial. Każdy odcienek jest O CZYMŚ. Ostatnio było o paczce. Klawo jak cholera. To był ...ostatni odcinek. Anioł został kierownikiem osiedla. Ten film jest nieśmierelny. Zawsze się śmieję. Tylko takich nauczycielek już nie ma. Z powołania.

Gość ma-rka
XXY Przeczucie Blair Witch Project

Gość papryczka12
piła piła 2 piła 3 piła 4 :P

Jeniec Smażone zielone pomidory Czekolada Zielona Mila Forest Gump o kurczaki przekroczyłam limit

a z polskiego ambit.kina?

Gość zła_nauczycielka
Alternatywy 4 - każdy odcinek o czymś innym. Zamknięta całość. Manekin... tak. Ale mnie najbardziej intryguje profesor Dąb -Rozwadowski. Nauczycielka tam - z powołaniem. To na pewno. Takich dziś nie ma (młode pokolenie) tylko kasa. Ja jestem bardzo szczęśliwa, że to koniec jak dla mnie. 9 lat za długo :( Miał być wyjazd 9 lat temu i by było, a tak? :(

Gość zła_nauczycielka
Pluton jest straszny. Ja mam jeden film, który lubię. Ale zostawiam to dla siebie. Ostatnio nawet oglądałam kawałki. Do dziś uważam, że nikt go dobrze nie zrozumiał. Przewyższył swoje czasy. Jeszcze lubię Allo Allo - też serial. Mam wszystkie odcinki.

Amelia Życie jest piękne Dekalog - wszystkie części I jeszcze pozwolę przekroczyć limit bo muszę polecić anime japońskie - Spirited Away: W krainie Bogów - najlepszy film animowany jaki widziałam POLECAM

Gość zła_nauczycielka
Pluton jest pełen brutalności. Ale wiecie o czym chciałabym zobaczyć film? Albo tak - o czym wy chcielibyście żeby nakręcono film?

Gość zielona łaka
21 gram odwazna slum dog

Gość artb
reqiem - o takich narkomanach, a raczej po kolei stadia uzaleznienia sa przedstawione, nie jest to zaden dokument, dla mnie, jak go pierwszy raz widzialam, troszke wstrzasajacy - swietnie zrobiony, klasyk w swoim gatunku beliver - historia chlopaka(mężczyzny) z pochodzenia żyda, który był antysemitą, jego konflikt wewnętrzny - fantastyczna i trudna rola Ryana Goslinga, polecam gorąco bunkier - historia nastolatki, ktora zakochala sie w chlopaczku, doprowadza to do tragicznych wydarzen; studium tego, co niedojrzale uczucie moze zrobic z czlowiekiem, jakie tragedie sprowadzic.. wszystkie filmy bardzo, bardzo polecam, nie sa nowe, ale naprawde warto je znac, przede wszystkim the beliver, pozniej requiem, a bunkier ze tak powiem na ostatnim miejscu, ale naprawde warto

Gość zła_nauczycielka
ja bym chciała coś o Oświęcimiu. Naprawdę by się przydało. W dobie, gdy Oświęcim został rozdmuchany - coś dobrego - to np. ks. Maksymilian Kolbe. Chyba nikt by się nie obraził gdyby dzieci poszły ze szkół na film o śmierci głodowej. A złe to biografia Rudolpha Hossa - komendanta. Ale to by dzieła musiały być filmowe. Zwłaszcza o Maksymilainie Kolbe. To od dziecka tak miał, że na tę śrmierć głodową poszedł. Tego się po ludzku przecież pojąc nie da. Ostatnio czytałam książkę o nim.