Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo nie wiem co mam ściągac

3 najzajebistsze filmy..podaj tytuły

Polecane posty

artb wlasnie sprawdziłam i juz je mam na liscie :)

Tylko mnie kochaj Jestem legenda Samowolka Wzgórza maja oczy Pasja Lista Schinglera:Ochyba tak się pisze :O Ultrafiolet

Gość artb
American History X - tez swietny, porusza problem rasizmu Kids - o nastolatkach, seksie, narkotykach, HIV... mloda Rosario Dawson tam gra :) The Art School - taki doscy komiczny obraz uczelni artystycznej Rosario Tijeras - latynoskie kino co by tu jeszcze.... no teraz nie pamiętam, ale jak coś dobrego mi się przypomni, to napisze

Gość zła_nauczycielka
Maksymilian Kolbe miał 10 lat jak wiedział, że zostanie męczennikiem. I sam tego chciał na dodatek. Umarł 37 lat póxniej. W sumie nie musiał chcieć być męczennikiem, ale tak sobie wybrał. I od dziecka chorował na gruźlicę. 47-25 to mamy... no 23 lata. Wtedy go dopadło bo pisało, że ćwierć wieku był na tę gruźlicę chory. Pewnie też czuł, że i tak już długo nie pociągnie. Taki bohater... a teraz wszędzie chleb sie wala , ciastka po szkole to tak akurat :(

Gość zła_nauczycielka
Ja wiem to zbyt stresujące...lepsza chatka Puchatka. Mnie też wychowano na Chatce Puchatka. Toteż ze mnie wyrósł Chatek Puchatek... :( Jak czytacie...

No i co :) przecież to film :) Jeszcze coś z śmieszniejszych ,Pułkownik Kwiatkowski","Jak rozpetałem 1,2 wojnę światową ":D

Gość artb
RYTM TO JEST TO!!! Fantastyczny dokument! Bylabym zapomniala... To w ogole na pierwszym miejscu... Ale gafa, o tym zapomnialam... :O

Gość pepea
Lista Schindlera, W imie Rozy, Ptasiek, Diabelska Wyliczanka, Oszukana, Trzy

Gość artb
Siostry Magdalenki Kuro Też świetne filmy, wstrząsające, smutne, przy Kuro - mozecie sie smiac - ryczałam jak bóbr :( JAblka Adama, Seks w Brnie, Vera Drake... Też warto obejrzeć NO i swietne filmy nie tak dawno temu nakrecone - Labirynt Fauna oraz Sierociniec - tez z czystym sumieniem mogę polecić!

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
FOREST GUMP ciekawy przypadek benjamina buttona KOCHANICE KRÓLA Requiem dla snu (requiem for a dream)

widział ktos Nieodwracalne prwdopodobnie wstrzasający

Gość pepea
Z polskich to Zurek film z pozoru prosty,ale tylko dla kogos kto zna sie na psychologii lub pedagogice, duzo w nim ukrytych znaczen.

Gość artb
Nieodwracalne - SZOK na maksa realistyczne sceny bójki, gwałtu... Byłam w stanie obejrzec to tylko raz... mimo ze wiekszosc filmow ogladam ze dwa, trzy razy, albo i wiecej no i jeszcze "My, dzieci z dworca Zoo", ale to taka klasyczna klasyka :)

Demony wojny Katyń -dokument Auschwitz,też ciekawy Przeczucie Rasa Szept aniołów Głosy 2 Lek pierwotny 10,000 Jeszcze taki starszy to "Olejek Loreza"bardzo fajny film na faktach oparty ,wzruszający .

najwazniejszy film w moim zyciu to forest gump ciagle do neigo wracam... kochanice Krola tez b.dobrt. ja lubie filmy historyczne.

swietny jest tez z polskich: KOMORNIK PREGI z Michalem Zebrowskim

Gość pepea
Skazani na Shawshank,

Nic smiesznego? o czym to jest?

Gość wielka kinomanka
to ja polecę cos z nowych: 1. Eagle Eye 2.Uprowadzona- (taken) 3. Przebudzenie (awake)

Gość pepea
z polskich jeszcze to Cialo

osobiscie nie lubie Zielonej mili. Kocham filmy z Tomem Hanksen nawet jesli sa to glupie komedie z Meg Rayan(ktora b.lubie). Kod da Vinci tylko byl porazka.

o to nie dla mnie a humor to mi pasi---mala brytania-:D kojarzycie?