Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ekstradycja

czy nadaję się na modelkę/fotomodelkę?

Polecane posty

Gość doradzacz
jestes ladna. mimo ze jest wiele modelek brzydszych od iebie, nie rob sobie jednak nadzieji. lepiej ucz sie. Dzieko.

Gość pusia //
hahah masz nos jak diabel ch..ja!!!!!!!!!!!

Gość cała Prawda
masz za duży nos, brzydkie kolana - za dużo na nich tłuszczu i marszczą ci się policzki jak się uśmiechasz - koszmar odpowiedz - zupełnie NIEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Gość doradzacz
no moze jestes ladna-poza nosem.

Gość h3ivbvpwri
Nie nadajesz sie ani na modelke ani na fotomodelke...masz nie fotogeniczna twarz..bleee

na trzecim zdjęciu wyglądasz bardzo ładnie ;) Zawsze możesz spróbować, w nie masz nic do stracenia. Powodzenia 🌻

fotomodelka? hmm.. raczej nie, bo twoja buzia nie jest tak ładna.. ale pierwsze zdjecie jest bardzo ładne :) modelka? zdecydowanie nie, wydaje mi sie ze jestes dosc niska, pozatym masz nie te kształty co powinnas, ale wiesz zawsze mozesz sprobowac ;) w koncu nic nie stracisz

Powiem tak .Pierwsze zdjęcie jest super myślę że ujęcie z pewnej odległości są ci pisane, z bliska jest pare mankamentów 1 sporawy nos 9 można by było go zkorygować 2 nie tylko to , tylko ten nos ale ogulnie jesteś bardzo atrakcyjna i napewnio bardzo zgrabna.

Gość zielona łaka
Hm.. nikt na forum niestety nie odpowie Ci na to pytanie... pojawia sie pewnie inne zlosliwe komentarze .. moze warto zrobic porfolio i skontaktowac sie z kims obiektywnym . jedynie co ja moge stwierdzic ze musialabys schudnac. To nie jest zlosliwosc.. Jestes szczupla ale mam kolezanki modelki i widzialam do jakiej wagi musialy sie doprowadzic by utrzymac sie na szczycie.. Jak patrzylam na jedna z nich nie sadzilam ze ona moze schudnac jeszcze bardziej... a jednak.. :) Zycze Ci powodzenia i walcz o marzenia

Gość malina czarna
otwór gębowy szeroki jak u Travolty - taki sam nos duży eee tam

Gość nadajesz sie
jesteś bardzo fotogeniczna i nie bierz do siebie tych głupich komentarzy zakompleksionych, brzydkich i grubych bab :o one po prostu Ci zazdroszczą

niestety ...przynajmniej wg mnie miętolenie kota nie wystarczy żeby zrobić z siebie "divę" masz taki (wybacz) "przaśny" wygląd taka, rumiana dzioucha Janosika a dziurkę w bródce masz jak Travolta :) miła dziewczyna to tyle i aż tyle :) pozdrawiam

aaa przeczytałam..to już drugie porównanie do Travolty!

Pewnie że dziewczyna jest bardzo ładna trochę się na tym znam ,a yu na forum to zazwyczaj będą chcieli napisać jak najgożej bo więkrzość dziewczyn chciała by tak wyglądaćjak ty. Tylko wiadomo w świecie mody to już naprawde trzeba mieć dużo szczęścia bo konkurencja jest ocho cho.

Kurza tważ już nie przesadzajcie gdzie trawolta a gdzie ona . Jak można poruwnywać fajną laskę z jakimś przereklamowanym Idolem lat80 tych

Gość kajkaaaaaa
może i rzeczywiście masz dosyć duży nos, ale czy właśnie on poniekąd nie tworzy Cię wyjątkową? myślę, że oryginalne twarze też mają szansę zaistnieć ogólnie jesteś dosyć szczupła a zdjęcie z kotem jest przesłodkie;p

Gość malina czarna
już nie przesadzaj z tą urodą jak każda dziewczyna ma nogi, twarz, włosy, szyję każdą się fascynujesz bo ma pipke ? jest mnóstwo super atrakcyjnych dziewczyn, jak ktoś mieszka w dużym mieście to widzi, idź na dyskotekę, ile tam ładnych blondynek super zgrabnych to by ci się w głowie zakołowało

Gość weronisiax
hahah budzisz kontrowersje zdjeciami-swoja uroda a to juz plus mysle-jedni pisza brzydka-drudzy b.ladna-z regoly takie skrajne opinie sa o modelkach-a jak panna ma pospolita urode to kazdy powie ladna i tyle...Moim zdaniem masz ciekawa urode-i na 3 zdjeciu ladne oczka .

jest ładna, ale na fotomodelke niestety trzeba miec twarz.. wiesz co, zdjecia moga zdzialac cuda :) moze akurat Ci sie uda

Gość Karolina_1989
Ja ci powiem tak nos nie gra rolli kazda modelka ma cechy ktore wyroozniaja je.. Gemma Ward Ma usta Jak Platki tulipana dla innych paskudne dla drugich pieknne To booker powinien ocenic czy sie nadajesz czy nie idz i sporbuj... nie patrz na nos itp bo wlasnie dzieki niemu mozesz stac sie slawna.. kate moss ma krzywe nogi.. i wcale nie jest ladna.. posluchaj sie mnie tez mam duzy nos i udalo mi sie :):) wiec nie rezygnuj!!

Gość malushek1989
nadajesz sie