Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malushek1989

jestem tu nowa czy jest ktos kto interesuje sie historią albo his.sztuki?

Polecane posty

Gość malushek1989

czym sie interesujecie? kto pogada? :) jak jak wyzej.

Gość malushek1989
nikt nie chce ze mna gadac ;(

Gość artb
Ja się interesuję troszkę, albo i troszkę bardziej :) I filozofią tak troszkę, albo i troszkę bardziej :)

Gość zly adres
za inteligentna jestes na to forum. tutaj to tylko mozna pogadac o problemach sercowych głupich dup, analu, oralu, telewiji i innych pierdolach

Gość artb
e tam, to forum dla kazdego przeciez a ludzie wrazliwi te wrazliwosc siac powinni

Gość zly adres
ależ oczywiście że powinni, tylko gleba tu troche jałowa.

Gość panna selley
Ja się interesuję historią, co nie znaczy, że dużo wiem:P Ale lubie i nie ograniczam sie, jak wiekszosc, do fascynacji II wojną światową. Hmmm...chyba sposród wszystkich epok najbardziej lubie renesans, starożytność, XIX wiek, romantyzm XIX wiek, dokładnie w takiej kolejności

Gość malushek1989
artb Ja się interesuję troszkę, albo i troszkę bardziej -> a hist.czy hist.sztuki? I filozofią tak troszkę, albo i troszkę bardziej --> tez filozofią. Wbrew pozorm jest przydatna. Pozwala lepiej zrozumieć siebie i otaczająca nasz rzeczywistosc. Zmusza do krytycznego myslenia. panna selley Ja się interesuję historią, co nie znaczy, że dużo wiem Ale lubie i nie ograniczam sie, jak wiekszosc, do fascynacji II wojną światową. Hmmm...chyba sposród wszystkich epok najbardziej lubie renesans, starożytność, XIX wiek, romantyzm XIX wiek, dokładnie w takiej kolejności ---->tak to prawda. wiekoszc ludzi interesuje sie przede wszystkim II wojna swiatowa bo jest nieodlegla czasowo, szczegolnie nam jako Polakom bliska w koncu to my bylismy szczegolnie poszkodowani oraz niezwykle okrutna. Mnie fascynuje szczegolnie antropogeneza, dzieje kultur palelitycznych, mezolitycznych, neolitycznych :) odlegle dzieje pierwszych Sumerow i pozniejszych ludow Mezopotamii oraz renesans. Jesli chodzi o sztuke to mloda Polska. Szczegolnie Wyspianski... Z ekspresjonistow (uwielbiam ten nurt) w szczegolnosci Edvard Munch.

Gość malushek1989
pisze tu bo mam ochote porozmawiac na takie tematy a nie mam z kim :( i czuje sie samotna. Moze tu kogos spotkam :) o podobnych zainteresowaniach>? Ktora epoke historyczna uwazacie za najciekawsza i dlaczego?

Gość malushek1989
tez sie po czesci interesuje biologia. A raczem 9nie wiem czy to jest jej galaz?) genetyka. Zaczela mnie ta dziedzina wiedzy interesowac od kiedy dowiedzialam sie, ze 2 % genow jako Homo sapiens sapiens mamy wspolnych z szympansem naszym najblizszym "kuzynem"a do 5% mamy wspolnej krwi z neandertalczykiem.

Gość malushek1989
czy naprawde na kafe tlko o dupie marynie mozna gadac? :(

Gość malushek1989
:(