Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggieee

Nie wiem co robić!

Polecane posty

Gość maggieee

Będąc w za granicą poznałam fajnego chłopaka. Był kurierem i nocował w naszym mieszkaniu. Wiedziałam, że ma narzeczoną ale go uwiodłam. Pomyślałam, że sporo zarabia więc zapewni mi spokojną przyszłość i nawet go polubiłam. Wróciłam do Polski i zamieszkałam z nim niestety wcale nie jest różowo. Wszyscy znajomi wiedzą co zrobiłam, że odbiłam innej chłopaka i mają mnie za dziwkę, poza nim nie mam się do kogo odezwać, wyjść na spacer czy piwo. Jego nie ma prawie cały tydzień więc siedzę sama. Czy Ci znajomi mają prawo oceniać mnie i ignorować nawet nie znając? :(:(:( co o tym myślicie?

Gość maggieee
Wy tez macie mnie mnie za niewidzialną tak jak w/w znajomi mojego chłopaka :(:(:(

Gość elwira ząbkonoga
ja Cię widzę. masz zielona majtki, zasłoń się jak piszesz publicznie

Gość Edek111
Oceniać mają prawo. Każdy je ma.

Gość maggieee
Ale uważać mnie za dziwkę? ja porządna dziewczyna jestem. Chodzę do kościoła.

"ja porządna dziewczyna jestem. Chodzę do kościoła." 🖐️ To mowi samo za siebie. Nie, nie maja prawa Cie oceniac, w takim razie :o :D:D:D

Gość Pomocnik z sredniego pokoju
Niemasz co robic ? To sciag ubranie i pilnuj !

Gość maggieee
Tylko czasami jeśli chłopak nie leci na moją inteligencję to po prostu kuszę go ciałem i sexem. Ale tak robi każda dziewczyna i ja dalej nie wiem za co mnie to towarzystwo tak obłożyło klątwą :|

Gość maggieee
Pomocnik z sredniego pokoju właśnie o to chodzi że nie mam co robić przez większą część tygodnia jak nie ma mojego chłopaka a nikt nie chce mnie widzieć :(

kolezanko, czy oni maja racje, czy nie, i tak nie beda Cie lubic, skoro nie lubia, nad czym tu sie rozwodzic. Nam niby tez nie bardzo Ciebie oceniac, ale ''Pomyślałam, że sporo zarabia więc zapewni mi spokojną przyszłość i nawet go polubiłam" ;)

Gość kancik*
moze ludzie nie znaja twojej historii zbyt dobrze dlatego o tobie tak mowia... ja uwazam ze odbicie kolesia innej pannie to bylo lekkie przegiecie:O nigdy bym czegos takeigo nie zrobila....zalosne.. nei masz z kim wyjsc na piwo??? a to z facetem odbijanym ni mozesz>>>:O

Gość maggieee
Jak można nie lubić mnie? Tak nie może być!!!

Gość maggieee
ostatnio jak popsul sie kran to zawolalam sasiada marianaa ze chcialam wynagrodzic mu stracony czas to zrobilam mu laske-przeciez wszyscy tak robia i nie jestem dziwka i chodze do kosciola!!!! lapy precz od porzadnych kobiet!!!!!

Gość ola___
ja tam nie potępiam, wszyscy sobie odbijają partnerów, trzeba się przyzwyczaić, takie życie znajdź sobie jakieś zajęcie albo idx do pracy - poznasz nowy ludzi

Gość maggieee
ale ja nie moge juz robic lasek bo mnie usta bola i mam problemy z oddychaniem :(

Gość maggieee
On chodzi sam na to piwo z kolegami bo ja podobno robie mu obciach jak nim dyryguje i koledzy się z niego smieją jak ja krzyczę na niego żeby się słuchał. Kiedy idą ze swoimi żonami ja nie mogę iść bo one mnie nienawidzą za to co zrobiłam ich koleżance- ex narzeczonej mojego chłopaka :(

Gość maggieee
ola___a po co do pracy? On mnie utrzymuje. Ja muszę ładnie wyglądać jak wraca poza tym praca? eeeee to nie dla mnie

Gość maggieee
a poza tym marian czasem cos podrzuci

Gość ola___
znajdź sobie jakąś lekką pracę - coś co lubisz, nawet jeśli nie ze względów finansowych to choćby wlaśnie dla towarzystwa; albo idź na jakieś studia, kurs językowy, kurs tańca - cokolwiek;

ola___ to małe miasto tu nie ma wielkich rozrywek typu szkoła tańca. A do pracy nie pójdę nie po to mam faceta z kasą żeby pracować :)

prawdziwa maggieee spadaj ty podszywaczku paskudny jak CI nie wstyd to nie po bożemu!!!

a Miałam Ci obciągnąć z połykiem a tak to możesz tylko żyć marzeniami.

Mam IQ 100 wiec o filozofach możemy porozmawiać :) pisałam, że jestem bystra wczesniej. Proszeeeee porozmawiaj ze mna :)

Znowu to samo. Zostaję sama i nikt mnie nie lubi a ja taka fajna dupa jestem :( i w Boga wierzę i ładna i bystra co za tępaki mnie otaczają!!!!!!!!!!!!!!

Gość sdfh
prawdziwa maggieee, niestety to forum coraz bardziej mnie wkurza i chyba wogole przestane tutaj bywac, a bywam tutaj moze od 3 miesiecy i co widze- zadnych dobrych rad jak juz to pojedyncze glownie to wysmiewanie sie, co drugi sie podszywa, obrazaja klna i oceniaja nawet nie znajac.. szkoda gadac nawet szkoda czasu na to forum