Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaaaaaaaaa

mam 26 lat i pragne miec dziecko ale nie mam faceta

Polecane posty

Gość ewaaaaaaaaaaa

nie mamfaceta nie mam pracy:O a mam silna potrzebe urodzenia dziecka dodam ze mam juz nawet imie chyba mi odbija molo tego czesto alpie sie za brzuch i glaszzce jakbym byla w ciazy odbija mi?:O

Gość martullllla
ja mam 25 lat i podobnie - nie mam faceta i chcę miec dziecko, ale myślę o adopcji - sprawdzałam dziś nawet w internecie czy samotna kobieta tez może adoptować:)

Gość Edek111
Tak, odbija ci. Ani faceta, ani pracy a ty myślisz o dziecku, jakoby to była metoda i receptura na życie. Bo tak, masz dziecko, dostajesz kasę z opieki i siedzisz w domku bo do pracy ani rusz.

Gość innnnaaaaa
a ja mam 26 i ogarnal mnie paniczny strach i wizja samotnego zycia:Oboje sie ze juz zawsze bede sama nie bede miec meza ani dzieci

Gość ewaaaaaaaaaaa
brzydula :D facet na stale czy tylko do zapoldnienia? hehe:D

Gość martullllla
moim zdaniem to normalne, że chcesz mieć dziecko - zwłaszcza, że np większośc moich znajomych już ma rodziny i ja też czuję, że jestem gotowa; ale co z tego, skoro faceta nadającego sie na ojca trudno znaleźć; już naprawde lepiej być samotna matką - i nieprawdą jest że samotna matka to kobieta życjąca z pomocy społecznej!! litości!! ja mam np dobrą pracę, ukończone dwa kierunki studiów i jakby co rodziców do pomocy!

Gość ewaaaaaaaaaaa
to i tak dobra kobieta z Ciebie ze chociaz na jeden raz pozyczysz:D

Gość mam 25 lat i nigdy nie miałem
takie tematy dowodzą że jak coś to w moim wieku wiązać się tylko z 18 latkami :D

Gość trudno być kobietą
jestem facetem, mam gówniane życie, ale powinienem co dzień dziękować Bogu, że nie urodziłem się kobietą,

Matko to ja to dopiero jestem głupia, mam faceta, pracę, chodzę w weekendy do szkoły i też chciałabym mieć dziecko, od razu się przyznam , ze mam tylko 18 lat. Chcicałabym ale wiem, ze nie moge jestem za młoda i dopiero zaczynam życie, więc muszę czekać, ale takie chora chęć we mnie się rozwija, matczyne uczucia w takim młodym wieku.. To nie normalne raczej.

Gość Zagubiona ona
Widzicie jak to jest wy jesteście gotowe, a jednak macie jakieś przeszkody , ja nie mam przeszkód, ale za to za mało lat.

prace mam nadzieje predzej czy pozniej znajde, a odpowiedniego faceta niestety nie jest latwo znalezc...

wsciekla zajrzalam na ten profil🖐️ a laska mnie wypytuje czemu przesiaduje na jej profilu:O raz obejrzalam:D

zagubiona: powaznie już nie pierwszy raz to słysze od nie jednego lekarza gina, że pierwsze dziecko powinno sie urodzić do 25 roku życia.... a drugie do 30. Podobno wtedy inaczej organizm kobiety się zachowuje, i dziecka,

Nie wiedziałam naprawde, ale może to nic złego bym została młodą mamą, własnie założyłam temat, ale póki co zero normalnego odzewu.

jeśli sie czujesz na siłach i czujesz że chciała bys zostac mamusią, masz stałego partnera, itp... Wiesz najwazniejsze to żeby dziecku zapewnić przyszłośc i je wychować.

zgadzam sie ja tez wiele razy slyszalam, ze pierwsze dziecko kobieta powinna urodzic do 25 roku zycia