Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaaaaaaaaa

mam 26 lat i pragne miec dziecko ale nie mam faceta

Polecane posty

ja o tym dziecku i 25 latach słyszałam od ginekologów, nie raz też w TV na necie...dosłownie wszędzie że pierwsze dziecko powinno się urodzic do 25 roku zycia....bo pozniej inaczej nasz organizm reaguje na pierwszą ciażę...wiesz chodzi o rozwój dzieciatka, i o nasze zdrowie, kondycje....o zegar biologiczny....

Zagubiona, dzieciatko to bardzo powazna decyzja, tym bardziej że świadoma w Twoim przypadku. Moje koleżanki np wszystkie porodziły pod koniec studiów jak już miały pewne wykształcenie dobrze płatna prace one i ich partnerzy wtedy to wiesz o wiele wiecej zapewnisz dziecku, a jak nie raz widze młode mamy widać że to nawet szkoł nie pokończyły normalnej i te dzieciaczki bez przyszłości... Szkoda az:(

Rozumiem, rozumiem. Ale to mam jeszcze siedem lat czasu także nie będę się aż tak pieklić no może sześć bo jeszcze 9 miesięcy rozwoju, dodam, że trzy miesiace temu byłam w ciąży, wiem nie pochlebne.. wpadłam, ale po fakcie tak się cieszyłam... Miałam obumarłą ciążę, piekło :(:( Może dlatego obudziło się silne pragnienie.

moja przyjaciolka to samo przezyła 6 miesiecy temu... tez wpadla.. po czym ciaza obumarla, na poczatku ona sie wahała ale pozniej pokochali tą mała fasolkę... do teraz jest w szoku :(

Też własnie pokochaliśmy nasze dziecko, wiesz szał imion, dbanie o siebie, wszystko na nic :(( Moze było za wcześnie.. ale nosiłam w sobie maleństwo, które nigdy nie ujrzy świata..:(

Dziecko to najcudowniejsza istotka ale tez przewraca zycie calkowicie:) ja juz mam odchowane na szczescie:P

Oj no. Daj mu rodzeństwo, wiem jak jest jedynakowi bo dopiero od 10 miesiecy mam braciszka:P Mam pytanie do kolezanki wściekłej :] o co chodzi z tą laską w stopce ?

Gość A taki jeden...
Nie rozumiem tych kobiet, które piszą w tym topiku. Zamiast kombinować po prostu znajdźcie sobie faceta i miejcie z nim dziecko. Na pewno jest mnóstwo wolnych facetów w waszym lub podobnym wieku, którzy też chcą w przyszłości zakładać rodziny i mieć dzieci...

dlaczego nie rozumiesz? wiesz jak ciezko jest znalezc odpowiedniego faceta, ktory bedzie sie nadawal na ojca i ktory rowniez bedzie chcial tego samego? tymbardziej, ze nie wyobrazam sobie byc z facetem w moim lub podobnym wieku, szukam kogos w wieku 30 lat, a wiekszosc takich albo zalozyli juz rodziny albo nie w glowie im stabilizacja. mam 23 lata

Gość A taki jeden...
Jeszcze ten 30+ letni facet będzie musiał chcieć być z taką młodą. Czemu wszystkie kobiety w wieku 20+ zakładają, że każdy facet 30+ bez wahania wejdzie w związek ze znacznie młodszą (zamiast brać kogoś w zbliżonym wieku). A faceta nie możecie znaleźć bo wymagania macie pewnie za duże (polecam spojrzeć pierw w lustro i mierzyć zamiary podług sił). ;)

Gość wsciekla o wiele wazniejsze
niz wiek jest odpowiedni facet, warunki, sytuacja. Ten gin traktuje kobiete jak samice wylacznie, nie czlowieka, ktory oprocz tego,ze rodzi, to jeszce dpowiedzialnie mysli. No i biologiczna mlodosc kobiety trwa teraz dluzej niz dawniej. Ja urodzilam dwojke znacznie pozniej, wtedy, kiedy bylam gotowa. Jak mialam 25 to sama mysl o dziecku byla dla mnie katastrofa, nie mialam warunkow i Bogo dziekuje, ze nie urodziłam wtedy.

bo po prostu nie lubie gowniarzy, wole starszych i tyle!!! na szczescie wiekszosc facetow woli mlodsze choc niektorzy z nich maja kobiety w podobnym wieku, ale jest to znaczna mniejszosc. prawie wszystkie kolezanki maja facetow o 5-10 lat starszych. I nie rozumiem dlaczego od razu zakladasz, ze mamy zbyt wysokie wymagania i ze same jestesmy malo atrakcyjne? nie szukam super przystojniaka, ale nie oszukujmy sie wyglad tez jest wazny w koncu robi pierwsze wrazenie poza tym facet musi sie nam podobac zeby nas pociagal.

Gość A taki jeden...
Ok, drobna prowokacja z mojej strony. Ale.. Myślę, że znam co najmniej kilku całkiem porządnych facetów wśród różnych znajomych, którzy obecnie nie mają partnerek i na tej podstawie twierdzę, że o porządnego faceta wbrew pozorom nie jest tak ciężko, znacznie trudniej w dzisiejszych czasach o porządną kobietę. ;)

a jednak trudno... tymbardziej, ze mieszkam w bardzo malej miejscowosci, gdzie prawie wszyscy sie znaja. niestety wszyscy godni uwagi sa zajeci...

Gość A taki jeden...
Jak ma się znaleźć to się na pewno znajdzie, więcej wiary... ;)

Ja mam 26 lat, prace, meza i dziecka nie chce na razie, nie wiem zero instynktu, nie zachwycam sie dziecmi innych kobiet, wrecz przeciwnie - dzialaja mi na nerwy, nie wiem czemu :( jak tak dalej pojdzie to zostane z mezem i kotem ;)

To proste. Zrób jak robi część dziewczyn i nie krępuje się. Jeśli jesteś atrakcyjna i szczupła to masz szansę, bo nikt normalny nie zwiąże się z dziewczyną z nadwagą, no chyba że jest zdesperowany:-p A więc plan jest następujący. Uwiedź jakiegoś faceta i spotykajcie się. Oczywiście uprawiajcie seks ale po powiedzmy 2 miesiącach możesz \"zapomnieć\" wziąć tabletki i powiesz mu OJEJ WPADLIŚMY, ALE PRZECIEŻ TABLETKI 100% PEWNOŚCI NIE DAJĄ. I CO TERAZ ? :classic_cool: Wbrew pozorom wiele dziewczyn tak robi, dlaczego jeszcze jedna nie mogła by tak zrobić? W końcu masz już aż 26 lat, to trzy ćwierci do śmierdzi i bliżej już niż dalej :-p

Gość skubi 41
chcesz miec dzidzie 2 czy 2 i byc samotna mama tego chcesz po co ci facet ja szukam na stale do zwiazku chce miec kobiete przed slubem i po w ciazy i byc razem z nia ja slawek mam 36 lat kawaler moj numer 723 524 843 masz pytania pytaj