Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Co faceci sądzą jak dziewczyna goli nogi tylko do kolan?

Polecane posty

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Czy lubią taki delikatny meszek, malutkie, jasne włoski na udach, czy wolą nogi ogolone całe, idealnie gładkie?

Gość mikroknażka
uwielbiają cipke i nogi i pachy nie golone od 40 lat

Gość o jejku..............
chyba starczy że cipkę mam wygoloną do sexu oralnego prawie całą a facet do robienia loda nie krępuje się miec gąszcz

cipencja , nogi i pachy maja lysina blyszczec i basta ! 😠 :D

i twoje genitalia też i basta

podaruję ci nogi , bo o paszki też byś zadbał małpiszonku

jestem z natury skapo owlosiony ...... tam gdzie wszyscy cos maja mam troche, tam gdzie nie trzeba prawie nic niemam. ;-)

Gość to inne kobiety maja włosy
na udach? ja mam gładkie uda nigdy nie mialam ani jednego wlosa jak mozna miec owlosione uda? łydki rozumiem ale uda?

Gość mozna miec i uda
owlosione. ty masz tez owlosiony nos i ryj i w uszach pełno włosów. masz wiecej wlosow na ciele niż szympans. i jak kazdy czlowiek na kuli ziemskiej. to ze nie czuc ich albo nie widac, to nie znaczy ze ich nie ma. :o

nie opowiadaj tu oswojej rodzinie...ja nie mam ani owlosionych ud ani klatki pirsiowej bo tors mają mezczyzni...ani tym bardziej twarzy i nie mam ani zadnego meszku ani normalnych wlosow...a szympansem jestes Ty skoro masz wlosy na udach i posiadasz tors...

Gość aaaaaajjjjjjjjjj
żal mi takich ludzi :O przecież wiadomo że ciało człowieka jest pokryte meszkiem dla ochrony :O:O:O:O:O:O

tak bo jestesmy w erze kamienia lupaanego i wlosy tez pelnia funkcje termoizalacyjna...jasne... a skoro wlosow nie widac i nie czuc to ich nie ma taka jest prawda....

Gość upupupupupppppppppuppppppppppp

Gość Roxanneeee
ja też mam włosy na udach i z tego co się orientuję to większość dziewczyn ma. mam takie jasne, niewidoczne. Ja jednak golę bo jak smyra się ręką po nich to jednak czuć. Nie chcę by facet wyczuł.

Gość wloski na udach sa slodkie

Gość guzik mnie obchodzi
czy facet wyczuje czy nie włosy na nogach. Mam włosy , czasem gole ale tylko latem na plaże.

dobre podejscie :)

ale wiekszosc kobiet, ktore spotykam goli cale nogi :(

jak włosy są czarne i widoczne to tak, nawet mnie obrzydzają. Ale jak są jasne, to nie widzą tego.

dzdbry wszystkim:) dawno mnie tu nie było:) chciałam tylko powiedzieć tej pani co to nie ma włosów na ciele że TORS to część ciała, a nie nazwa owłosionej piersi męskiej. Prawik...nie smyrałeś, bidoczku:)

a tak a propos tematu:) jestem jak najbardziej za goleniem jeśli kobieta ma problemy z owłosieniem i grube ciemne włosy które wpędzają ją w kompleksy. Pomimo tego co sadzi pani bez włosów kobiety tez miewają ciemne owłosienie na nogach... Kiedyś kobiety np z meszkiem nad górną wargą nazywano RASOWYMI i przypisywano im wybujały temperament seksualny:) i ubiegając komentarze- nie, nie jestem owłosiona jak mężczyzna i nie jestem lesbijka lubującą sie w takowych. 🖐️

a czy ja mówię że złego:) Bardzo dobrze bo ładniej wygląda:) Tylko chciałam zaznaczyć ze panie też włosy na ciele posiadają i że trzeba tą orkę depilacyjna uprawiać,chcąc nie chcąc...:)A jak dziunia jedna z drugą mówi że ona włosów nie ma to niech dziękuje bozi . Bo prawda jest taka że większość kobiet ma włosy, robi czasem kupę i puszcza bąki. Bo to ludzie są:D FIN

Gość SZERIO
Jeśli są to jasne, krótkie włoski, takie jak mają często dziewczyny na rękach to okej, ale jeśli są czarne, szorstkie, grube to radzę Ci je golić, bo gdybym zobaczył dziewczynę z owłosionymi nogami to bym uciekł. To nie jest pociągające.

Gość upupupupupupupppppppppppppppup