Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

student pedagogiki

Moment prawdy - nowy teleturniej

Polecane posty

Gość dla mnie niesmaczne
czego ludzie nie zrobia dla popularnosci i kasy. A durna publika na haslo czu dalas dziecku w twarz , albo czy przegladasz jego rzeczy - bije brawo.Caly ten program to grzebanie - bo baba grzebie i to publicznie tez w zyciu swoich najblizszych. Obrzydliwosc. A mlodzi ucza sie na telewizji zycia, bo to co w telewizji, to wzor. Kto to dopuscil do emisji jest szmatą nastawioną na zysk. Fu.

No zgadzam się. Pytanie: czy dałaś dziecku twarz - ona odpowiada - po czym ten komputer mówi = PRAWDA a ona się śmieje a publiczność bije brawo. Trochę nie tak :|. Ja bym nie poszedł do takiego programu to wyciąganie brudnych spraw rodzinnych. Kobieta która dziś była : przyznała się choćby do tego że piła przez 2 lata, że mąż ją uderzył, że ona uderzyła dzieci, że mąż musiał wezwać policje bo zachowywała się źle. YYY, widać po minie męża że już nie mógł wytrzymać. Myślę że potem znalazłyby się takie pytanie jak: Czy zdradziłaś męża? Ciekawe jak zareagowałby mąż na odpowiedź TAK a prędzej o tym nie widząc. Tak, zgadzam się młodzi - dzieci uczą się na telewizji i to bardzo dużo.

Gość zła23
Nie zamierzam tego programu oglądać. Ludzie sprzedadzą za każde pieniądze swoje intymne sprawy. Bezsensu. A oglądać pranie brudów na oczach wszystkich - porażka.

Gość czarna malina
a ja się dobrze bawiłam :-D i uśmiałam się :-D o co wam chodzi ?

Gość lolka ta od bolka
chodzi o to ze ludzie zrobia wszystko dla kasy, mysle ze ten program w nieejdnym wypadku przyczyni sie do rozbicia rodziny. Pewnie wiele matek udezryzlo swoje dziecko, ale zeby opowiadc o tym w tv to przesada.

Gość test testem
zaliczyłam jeden odcinek... i to z trudem, koniec sobie darowałam i nie będę oglądała tego goooowna dla kasy prać publicznie swoje brudy!!!! już nie wystarczy niektórym bycie szują tylko w rodzinie idiotyzm globalny dociera do Polaków i jeszcze rozweselona gawiedź bije brawo! a pan od proszków wywołuje u mnie odruch wymiotny!

Gość czarna malina
to jest żenada ale ta żenada mnie bawi :-D leje z tego bo ci ludzie są głupi ale to ich wybór w końcu 100 tys piechotą nie chodzi niektórzy mają np zobowiązania kredytowe, grozi im most i decydują się na coś takiego jest to upokarzające ale cóż, oni robią z siebie pajaców :-D