Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam. Od kilku dni boli mnie brzuch jak na okres, piersi tylko delikatnie jak ich dotknę i okres mi się spóźnia parę dni. Kochamy się z chłopakiem raz na jakiś cza ale zawsze się zabezpieczmy. Czy to może być ciąża ?? Ostatnio wykryto przy badaniach, że mam anemię. Czy może to ma na to jakiś wpływ ?? Prosiła bym o odpowiedź. Pozdrawiam.

Gość nivka
nikt Ci tutaj dokladnie nie odpowie najlepiej zrobic test jezeli miesiaczka sie nie pojawi idz na bete do laboratorium koszt okolo 25 zl a jak nie to do gina da luteine na wywolanie zalezy tez jakie masz cykle regularne? to opoznienie jest juz duze? ile masz lat? u nastolatek takie wahania to norma czasami cykl moze miec od 24 do 32 i to jest uznawane za norme

Gość nivka
anemia tez moze miec wplyw na opoznienie, a dodatkowo stres wkrecasz ie ze jestes w ciazy wiec wiem ze to trudne ale najlepiej wyluzowac

Staram się wyluzować. Miałam zawsze regularne cykle czasem się zdarzyło, że okres był dzień wcześniej ale nic po za tym. Opóźnienie nie jest na razie duże ale nigdy się nie spóźniał i może rzeczywiście trochę za bardzo panikuję. Kończę 20 lat w tym rok w kwietniu.

Gość nivka
wiec sprobuj o tym nie myslec i poczekac np do poniedzialku, jezeli przez weekend od dzisiaj nic sie nie wyjasni dla spokoju zrob test a jezeli wyjdzie negatywny idz do gina da luteine na wywolanie jezeli nie jestes w ciazy miesiaczka po luteinie wystapi a jezeli jestes w zadnej mierze nie zaszkodzi wiec na razie wyluzuj jestes mloda kobieta i takie wahania w tym wieku sie zdarzaja

Gość nivka
no i najlepiej pomyslec np o tabletkach yasminelle sa dobre dla mlodych kobiet coby sie nie horroryzowac co miesiac jak sie okres spoznia

Dziękuję za pomoc. Kiedyś taki panikowanie nie wyjdzie mi na dobre. A ten lek o którym wspomniałaś jest na receptę czy można iść do apteki i normalnie go kupić ??

Gość nivka
z tego co wiem jest na recepte, ale rownie dobrze mozesz sprobowac zeby Ci rodzinny wypisal jak wcisniesz kit ze do gina masz odlegly termin a prywatnie Cie nie stac

Gość nivka
nie ma za co na razie luz daj sobie jak mowie do pon