Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyzby grypa

bolimnie gardło, czy cos brac?

Polecane posty

Gość czyzby grypa

chyba jakies przesilenie wiosenne, ospałosc, oczy kłują, ja w 3 miesiącu a tu jakby ból gardła, chyba migdałki powiększone.Nie a temperatury.Czy jakies leki brac mozna? narazie herbata z miodem i amol na skronie przy bólu głowy,a co z gardlem?

Gość czyzby grypa
bierz narkotyki ;p

Gość mloda...
polecam angidin activ dobry i tani, 24 tabletki za ok 8-9zl

gardlo mozesz przeplukac solanka (roztworem soli) lub woda utleniona (3 krople rozpuszczone w szklance wody gotowanej). te plukanki poradza sobie z bakteriami, jesli takowe w gardziolku masz. absolutnie zadnej nie polykaj! i uczulam, woda utleniona MUSI byc ROZPUSZCZONA w \'normalnej\' wodzie!

Gość JA PŁUKAŁAM WODA UTLENIONA
OCZYWISCIE ROZCIENCZONA WODA PRZEGOTOWANA . DUZA ŁYZKA STOŁOWA NA POŁ SZKLNAKI WODY . MNIE TO ZAWSZE POMAGAŁO A LEKOW W CIAZY BALAM SIE BRAC I TAK SIE RATOWALAM . MOZNA TEZ PŁUKAC WODA Z SOLA - ALE PO TYM DOSTAWALAM ODRUCHOW WYMIOTYNYCH - WIEC NIE POLECAM ZA BARDZO .

Gość w takiej samej sytuacji
Na ból gardła dostałam od lekarza Tantum verde i bardzo szybko podziałało - chyba juz po drugim razie przestało boleć. Wydaje mi sie, że woda z solą podrażnia, przynajmniej u mnie tak to działało.

Gość MartaG5874
Uzywaliscie leku o nazwie Activ Angidin? No bo szukalam komentarzy na temat tego produktu i nie wiem co myslec. Moze moglibyscie cos powiedziec mi o tym prepearacie? Jest sens go kupowac, probowaliscie jakichs zamiennikow? Tutaj przeczytalam troche recencji o Activ Angidin: http://www.listalekow.pl/activ-angidin/ - uwazacie, ze mozna sie tym sugerowac? Nie chcialabym sie przejechac i roztrwonic bezsensownie sianko, dlatego postanowilam Was zapytac. Z gory dziekuje za wszystkie informacje.