Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasjopeja2009

tak dla aborcji

Polecane posty

Gość kasjopeja2009

Gość owszem ale dla
silnych psychicznie kobiet. wiem coś o tym.

Gość wyroczniaaa
tez jestem za

Gość www.aaborcja.bloog.pl
większość osob nawet nie potrafi spokojnie rozmawiac na ten temat,bez wyzwisk....to śmieszne.. jak nie chce,nie usuwa,a do reszty nie ma prawa glosu...

Gość aborcja_to_zabojstwo...
zadna normalna,zdrowa na umysle kobieta nie bedzie spokojnie siedziala z zamknietymi ustami patrzac na morderczynie swoich dzieci, ladnie to nazywajac-aborcja kobiety usuwajace ciaze sa zabojcami, mordercami,malenkich dzieci, nie mogacych sie obronic ale w sumie to nie ma z wami o czym rozmawiac skoro dla was zarodek to nie dziecko :O wy tez bylyscie tylko zarodkiem,potem wyroslyscie na czlowieka, tylko szkoda ze bez serca :(

Gość aborcja_to_zabojstwo...
po za tym jest was tylko garstka , nie macie szans, bedziecie musialy zabijac w ukryciu, na szczescie wiekszosc ludzi ma serca i dusze, was jest niewielka ilosc, kryjcie sie morderczynie!!!

Gość adaskost
1000 x tak dla aborcji jestem za

Gość Wolność dla kobiet TAK ABORCJA
Koniec z niewolnictwem kobiet. Jesteś religijna? Chcesz rodzić i wychować swoje dziecko - wychowuj - chwała ci za to. Ale wara od mojego ciała. Moje ciało - moja decyzja. Ja cię nie zmuszam do aborcji, ty mnie nie zmuszaj do rodzenia wbrew mojej woli.

Gość Jest i bedzie
Czesc Rigellia, widze ze znowe jestes. Ponownie rowniez moje TAK dla aborcji - nasze brzuchy w naszych rekach. Bop macierzystwo tylko swiadome!

DO-ABORCJA TO ZABOJSTWO 1.to chyba nie dla ciebie miejsce...chcesz rodzic... prosimy bardzo 2.nas nie jest garstka...wlasnie w tym problem...wasza zasrana ustawa uderza w biednych,bo bogaci...majacy,haha 2000zl maja w duu...e te ustawe-wycieczka do niemiec i po problemie..dociera to do was? znecacie sie nad najbiedniejszymi....

hejka....wczoraj bylo ostro...ja nie odpuszcze...czemu oni sa tacy niemili jesli tak bardzo kochaja zycie?

to Ty mi dałas tego linka od federy "pieklo"?

Gość Mr. Scary
Czy to jest naprawdę taki palący problem , tyle czasu się to wałkuje w mediach czy nawet w sejmie zupełny bezsens. Jak kogoś nie stać na prezerwatywy czy inne środki antykoncepcyjne bądź nie ma za grosz odpowiedzialności to jak go będzie stać na aborcję ?

tak,to jest palący problem,kto tego nie przezyl,badz nie mial z tym do czynienia,nie ma prawa o tym dyskutowac...i tu nie chodzi o prezerwatywy,bo kwestie edukacji seksualnej sa w lesie...uczymy nasze dzieci wszystkiego,a najbardziej szacunku do abstrakcji....fizjologia ma swoje prawa kto tego nie rozumie,niech sprobuje ja przeskoczyc....

mr. scary a podaj mi srodek antykoncepcyjny ktory jest w 100% pewny? i zaraz mi powiesz nie stac cie na dziecko nie uprawiaj seksu...a wyobraz sobie ze np do 30 stki nie bedzie cie stac na dziecko i zrezygnujesz do tego czasu z seksu? NIE napewno nie

Gość Jest i bedzie
Tak, to ode mnie byl link na federe - pieklo kobiet

Gość kaska3222
ja zdania nie mam bo nie bylam w takiej sytuacji ,ale jesli cos przypadkowo by mi sie zdarzylo np prezerwatywa pekla to poszlabym do lekarza po postinor ,zeby nie miec takiego dylematu jak aborcja

to jest wyjatkowe miejsce na ziemi...mamy tak niepojete kompleksy ze uwazamy sie za swiętszych od innych ludzi...ledwo ledwo są tolerowane srodki antykoncepcyjne i taka jest prawda...słowo spiralka to prawie to samo co ekskomunika,a przeciez to najwazniejsze....pojawiaja sie artykuly o tym,ze tabletki antyk to tabletki wczesnoporonne...

hahaha,no akurat postinor,droga pani to jest srodek wczesnoporonny-iniemozliwia zagniezdzenie sie malego dzidziusia....to obluda...ta tez aborcja tylko farmakologiczna i bardzo wczesna...nie usuwasz 4 mm dziecka,tylko jeszcze niewidoczne golym okiem cos....

Gdyby kobiety porządnie się zabezpieczały to problem aborcji by nie istniał. Jestem za jestem na tak, ale po co sobie utrudniać i komplikować życie? Aborcja wiążę się z dużym zagrożeniem dla organizmu, leki wczesnoporonne nie są do końca bezpieczne, aborcja wykonywana metodą próżniową też nie jest bezpieczna, więc po co ryzykować? Nie lepiej się zabezpieczyć i nie obawiać się niechcianej ciąży?

nauczmy sie glosno o tym mowic...bo nie umiemy...a potem jakas pani zarzuci nam,ze nas jest garstka....to wina kobiet,ze jestesmy uwazane za garstke....ten link od federy....juz wczoraj mowilam"....

Gość Jest i bedzie
Aborcje to nie tylko skutek nieurzywania srodkow antykoncepcyjnych. To czesto efekt ich nieskutecznosci, to czesto efekt gwaltow w malzenstwach ktore nie zobacza swiatla dziennego, to efekt niskiej swiadomosci seksualnej.

Gość Jest i bedzie
nieuzywania zamiast nieurzywania - sorki

gdyby kobiety sie dobrze zabezpieczaly.....jakas ty rozsadna....nawet nie zapytam,dlaczego kobiety a nie faceci...widac to nasz problem...tak samo i cala reszta...czyli generalnie wczesnoporonne sa ok,bo malo inwazyjne? coz,racja,ale dobrze zrobiony zabieg...jest NIEZAUWAZALNY......chciec to moc

Gość Jest i bedzie
Sex to odpowiedzialnosc mowicie. A czyja odpowiedzialnosc? Tylko kobiety? A gdzie odpowiedzialnosc mezczyzny?

aborcja jest wykonywana w zlych warunkach,bo ktos sie na nia godzi...ale nie zawsze...ja mialam zabieg z anestezjologiem,pielegniarka,i jak wspomnialam...nic nie zauwazylam...zero krwawienia...zero bolu..