Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odwołanie

orzeczenie

Polecane posty

Gość odwołanie

jak napisac odwołanie do powiatowego zespołu orzekania o niepełnosprawnosci??

Gość odwołanie
podnosze

Gość jkm
to zależy od uzasadnienia jakie ci napisali

a dlaczego chcesz sie odwołac? dostałas moze stopien lekki ?

Gość odwołanie
chodzi o to ze starałam sie o orzeczenie o niepełnosprawnosci decyzja przyszła odmowna od razu wiedziałam ze taka bedzie w decyzji napisali tylko ze nie zaliczam sie do zadnej grupy a wiem ze z moja chorobą ludzie mają orzeczenia

w kazdym badz razie piszesz Nazwe powiatowego zespołu i pisz wnosze odwołanie od wydanego orzeczenia z dnia ... nr ... poniewaz jest ono dla nas krzywdzące nei wiem czy dotyczy ono dziecka czy ciebei bo dalsza tresc od tego zalezy

Gość odwołanie
moja wizyta na komisji trwała zaledwie 3 minuty lekarz tylko spytał sie jakie leki brałam w dniu komisji i czy mnie cos boli pomachał moją reką i nogą i stwierdził ze nie ma jakis zachamowan ruchowych i podziekował

acha no to napisz że wnosisz odwołanie od ww orzeczenie gdyz uwazasz ze jest ono dla ciebie rkzywdzące opisz że leczysz sie od kilku lat musizsz przełos=zoyc jakies dodowy leczenia, ze choroba nie ustępuje ze czujesz sie coraz gorzej itp opisz swoja trodna sytuacje zdrowotna i materiaelna i mozesz napisac iz nie psoiadasz kasy an leki i leczenie itp

no tak to bywa ci lekarze to uzdrwiciele czasem opisz tylko na odowłanie masz termin chyab 14 dni od daty otrzymania orzeczenia

Gość odwołanie
ok dzieki tylko niewiem czy mam napisac też iż wiedza lekarza na komisji o tej chorobie jest niewystarczająca on wogle nie ma pojecia o tej chorobie spytał sie mnie nawet jak te leki co biorę działają.tak to jest jak na komisji siedzi lekarz ogólny albo chirurg a nie specjalista od danej choroby

na lekarza nie pisałabym raczej moze akurat teraz trafi na innego lekarza