Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce mi sie....

Nie chce mi się pracować, czy wszystko ze mną OK?

Polecane posty

Gość nie chce mi sie....

Studia skończone, 24 lata i kompletnie nie chce mi się iśc do pracy i chyba nigdy nie będzie chciało. nie wyobrazam sobie rannego wstawania, i tak dzien w dzien przez kilkadziesiat lat, ani sie wyspac ani nic, codziennie to samo. nie widze w tym kompletnie sensu :o dla mnie to marnowanie zycia. na razie mam prace w domu, troszke kaski zarabiam, to sprawia mi przyjemnosc nawet , wstaje o ktorej chce, robie co chce, nie boje sie swojego szefa bo go nie mam ;) nikt nade mna nie stoi, nikt mnie nie obgaduje, nikt sie nie czepia (jak to w pracy), a jakbym miala teraz isc walczyc o jakiejs marne miejsce pracy to w ogole by mi sie nie chcialo chodzic po tych wszystkich rozmowach, nie widze w tym zadnego sensu, najlepiej czuje sie w domu, a nie tak chdozic dzien w dzien do obcych ludzie i robic jakies glupoty przez 30 lat :)

Gość adaskost
Witaj w klubie mi tez sie nie chce.... wlasnie sie zaprzyjaznilem z zegarkiem ..jeszcze 4 godziny i 36 minut :(

Gość no ze Ci sie pracowac
wg mnie to normalny objaw :D Ja chodze tylko dla kasy. Jakbym nie musiala to bym nie chodzila :D Codziennie rano o 5:30 powtarzam soebie, ze przeciez musze :O

Gość no ze Ci sie pracowac
34 minuty ! Jupi! :D i weekend :D

Gość gareg
to normalne jak ktos ma nieciekawa prace to mu sie nie chce mi sie nie chce zmienie prace i mi sie mam nadzieje zachce

Gość ladaco ty glupku
w porzo, a nie wpożo buahahahhaa