Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka Bzu

Niedziewica nigdy nie zobaczy jednorożca.

Polecane posty

Gość Wróżka Bzu

Ja nie rozumiem waszego podejścia... Ja mam 34 lata i wciąż jestem dziewicą... Dlatego też mogę czuś się magicznym stworzeniem... Mogę widzieć jednorożce...

Gość wróżek bara bara
mysle, ze jak zaczniecz strupy z peezy zdrapywac, to zobaczysz plamy na jowiszu bez korzystania z havla

Gość leszek mieszek
noo dziewica , brak ci stosunkow w ucho, tam tylko jestes dziewica:-)

kazdy facet to w sumie jednorożec.. a swoją drogą ani dziewica ani niedziewica to żadna magiczna istota... przesadzacie z ta błonką...faceci przez wieki wmawiali wam jakąś ideologie do kwestii dziewictwa i nadal w tym trwacie..(mam na myśli trwanie w cnocie do slubu itp) czemu u facetów tak nie ma i nie było? proste... bo nie sposób fizycznie tego stwierdzić. u kobiet da radę więc mężczyźni by kontrolowac swoje kobiety do slubu (kwestia syna z prawego łoża była daaaawno temu bardzo istotna) , zmuszać je do czystosci i cnoty podczas gdy facet się kurwił na prawo i leweo.. ale to typowe ...oznaka słabości kobiet. słabsza płeć. dała sobie wmówić takie coś... mamy XXI wiek a jak czytam dyskusję o błonie, dziewictwie to czuje sie jak w średniowieczu...