Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmf555

JAK MOŻNA MIEĆ 26 LAT I MIEĆ TAKIE MARNE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE?

Polecane posty

Gość mmf555

mam kolezanke na studiach zaocznych w tym roku konczymy studia ale ja nie o tym.. ona ma tylko staż zrobiony polroczny i praktyki zawodowe .. więcej nic.. i ona mysli ze znajdzie prace..chyba jest głupia..

Gość mmf555
żalosna to jest ma koleżanka kochanie..moze ty jestes taka sama>?dlatwego sie złoscisz>

Gość to znowu ta prowokatorka
:O :O :O :o

Gość Taka jedna pokraka
cukierasekk -- Ale ty masz bialuskie zeby! Wybielasz, czy takie masz? Ja myję zęby 2 razy dziennie pastą wybielającą a mam tak żółte zęby, że żal się usmiechać :o

Gość hjdnl
ja mam 24 lata i zero doświadczenia zawodowego i uważam, ze znajde swietna prace jak skoncze studia

Gość a jajrf
zgadzam sie z autorką ja mam 24 lata a juz 5 lat pracy za SOBĄ ! wiec nie rozumiem takich leniwców.

Taka jedna pokraka>> hehe nie pale, nie pije kawy raz na rok robię kuracje białą perłą :D to wszystko... z twoim uzębieniem też pewnie nie jest źle;) Autorko to może napiszę inaczej- czy twoja koleżanka jest na twoim utrzymaniu , że tak się jej pracą przejmujesz ? :D zajmij się własną karierą a jej wyobrażenia o pracy rzeczywistość sama zweryfikuje

Gość jhjhjhjh
buhahhaa

Gość kokoroko
mozna miec 31 lat i żadnego doswiadczenia!!! A co do pracy moja droga to mozna byc po zawodówie i miec super prace bo co sie dzis liczy???? PLECYYYYYYY