Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milkaaaaaaaaaaaaaa

depilacja okolic bikini u kosmetyczki

Polecane posty

Gość milkaaaaaaaaaaaaaa

czy ktoś może mi dokładnie opisać jak wygląda taki zabieg? interesuje mnie wszystko...czy kosmetyczka daje specjalna bieliznę...któr części bikini sa depilowane? góra? boki i czy te yyyyyy głębsze boki w kroczu też? mam nadzieję, że mnie zrozumiałyście ;) dzięki za odp :)

Gość .lkcnwknedcjwend
upup

Gość ladyyyyy
W salonie Time for Wax dostaje się takie jednorazowe majteczki i babeczka, w zależności od tego gdzie chce depilować, to prosi abyś odsłoniła dany kawałek, albo naciągnęła wargę za pomocą tych majtek.Ale do kosmetyczki gdzie ja chodzę, nie dostaje takich majtek. Ja się nie wstydzę, więc jestem bez nich, ale myśle, że jeżeli ktoś nie chce głębokiej depilacji to może zostać w bieliźnie. Mnie kosmetyczka prosi, żebym jej pomagała i naciągała skóre, bo wtedy mniej boli. To jak głęboką chcesz depilację zależy od Ciebie. Ja chodzę na brazylijską więc usuwane są wszystkie włosy ze wzgórka, warg, spomiędzy nic i pomiędzy pośladków. Jeżeli chcesz to możesz sobie zostawić paseczek, trójkącik, lub wydepilować sam przód, a zostawić włosy na wargach.

Gość milkaaaaaaaaaaa
a ile kosztuje taka przyjemność i jak na długo starcza zabieg???

Gość ladyyyyy
w time for wax całkowita depilacja kosztuje chyba 80zł, zresztą jest cennik na ich stronie internetowej. Nie wiem z jakiego jesteś miasta, bo wiem, że te salony są w Warszawie. Jeżeli jesteś z W-wy to mogę Ci zaproponować moją kosmetyczkę. Jest o wiele taniej.

Gość milkaaaaaaaaaaa
nie, jestem z Łodzi...ale tez tak myślałam, ze lepiej iśc do jakiejś poleconej kosmetyczki niż do salonu...wyjdzie taniej, co nie znaczy, że gorzej :) dzięki laydyyyyy za odp :)