Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xXVeryBadGirlXx

Mój chłopak nie daje rady

Polecane posty

Gość xXVeryBadGirlXx

Hej mam taki problem.... Mam cudownego chłopaka on 24 ja 20 lat jest nam razem świetnie... Chodzimy razem już prawie rok a od pól roku zaczęliśmy ze sobą sypiać i tu zaczyna się problem.... Na samym początku naszego życia erotycznego potrafiliśmy się kochać i 2 3 a nawet 4 godziny(!) Zawsze cudowna gra wstępna i w ogóle cudownie nam było, a ostatnio on po prostu nie daje rady, pól godziny to jego maksimum możliwości i jest nieprzytomny :( Zostawia mnie niezaspokojoną.... Nie kochamy się codziennie (żeby nie było niedomówień) przeciętnie tak raz, dwa razy w tygodniu. Bardzo chcę żeby nam obu było cudownie a jemu w szczególności, ale naprawde zaczyna mnie to denerwować.... Co mogę zrobić żeby wrócił do formy?

Gość Katarzyna_6758
a co powiesz na to jak masz ochotę na swojego faceta, a on po kilu godzinnym treningu jest zmeczony ze nawet na twoj widok nie moze.?????????? poamiętaj zawsze znajdzie sie ktos kto ma gorzej niz ty sama :)

Gość eddesa
dokladnie sa ludzie co maja gorzej np jak facet nie potrafi wytrzymac kulku min, ciesz sie ze masz takiego ktory wytrzymuje pol godz i nie rob z tego problemow