Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PuSh

Docenisz kiedy tracisz....

Polecane posty

Gość PuSh

Zacznę może od początku.... Pewien chłopak na jednym z portali internetowych napisał do mnie wiadomość. Zaczęliśmy rozmawiać. po tygodniu rozmów wymieniliśmy się numerami gg. Postanowiliśmy się spotkać jednak każde spotkanie nie wypaliło. Zauważyłam ze traktuje mnie inaczej niż na początku naszej znajomości, chce mnie bliżej poznać, zaczął mówić do mnie "kochanie". Postanowiliśmy się spotkać. Nie wybraliśmy dobrego miejsca na spotkanie ponieważ umówiliśmy się na przystanku mpk. Gdy przyszłam nie dałam rady go znaleźć on mnie chyba tez. Kiedy dostałam sms ze niema zamiaru już dłużej stać i na mnie czekać podjechał jego mpk i dopiero wtedy go zobaczyłam. Nie chciałam jeszcze bardziej komplikować sytuacji wiec nie napisałam mu ze go widziałam ponieważ wiedziałam ze jest na mnie zdenerwowany. Gdy wracałam do domu chciałam to jakoś wyjaśnić i wysłałam mu sms. Odpisał ze już nie chce się ze mną więcej spotkać ze to raczej niema sensu i ze powinniśmy od siebie odpocząć albo zerwać kontakt. Nagle zrozumiałam ze mi na nim zależy. Nie wiem czy to nazwać miłością czy może tylko przelotnym zauroczeniem ale od momentu gdy się z nim pokłóciłam czuje się z tym źle , tak jakby jakaś część mnie odeszła. Wiem że podoba się dla paru dziewczyn w moim wieku i to mnie najbardziej boli ze mogę go stracić. Już sama nie wiem co mam robić :(

Ile Wy macie lat?? 15?? To nie można umówić się w kawiarni? w kinie? w parku? No o przystanku to ja jeszcze nie słyszałam... Poza tym - jakby mu zależało to po 1 by czekał a po 2 zaproponowałby inny termin. A skoro w taki sposób Cie olał to daj sobie z nim spokój.

Gość jojo...
:O przystanek mpk to nie M1:P

Gość ojbiewubv
inaczej bym to ujęła a nie docenisz kiedy tracisz ...ile macie lat??

Gość jakajaka
po prostu desperatka z ciebie;)

Gość PuSh
Ja mam 18 on 21

Gość PuSh
feel nothing może masz racje, widział mnie wcześniej na zdjęciach ale na zdjęciach wygląda się inaczej cóż mówi się trudno