Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agniesiaaaaaaaa

czy jest sens abym dalej czekala z seksem?

Polecane posty

Gość agniesiaaaaaaaa

nigdy seksu nie uprawialam mam ...26lat! zalamnka wiem ale zawsze chcialam to zrobic z kims do kogo poczuje cos wiecej niestey moje zycie potoczylo sie inaczej nie mialam szcescia no i etraz zaczal sie probem przeszkadza mi to i co tu ukrywac mam ochote na seks....sama sie pogubilam i nie wiem czy jest sens w czekaniu dalej ile mozna

Powinnaś zrobić to, co sama uważasz za stosowne. Bo jeśli masz ochotę na seks, ale tego kogoś nie kochasz, to potem możesz mieć wyrzuty sumienia albo nawet spaczone podejście do seksu. A być może to polubisz (seks bez zobowiązań)? To TY sama się znasz i to TY powinnaś podjąć stosowną decyzję. P.S. W przypadku seksu koniecznie się zabezpieczcie - prezerwatywa byłaby tu wskazana.

Oj masz sporo do nadrobienia ;) Ale myślę, że więcej wyobrażeń możesz mieć w głowie i ichj konfrontacja z realem może być trudniejsza jeszcze. Nie podpalaj się, ale zacznij koniecznie

Gość ALEX007
Pozostaje ci znalesc kogos odpowiedniego, takiego tylko na jedna noc.Potem bedziesz mogla sie zastanawiac co dalej. Ale jezeli mam ci doradzac , potraktuj ten pierwszy raz aby byl tylko dla ciebie.Bez wyrzutow sumienia na przyszlosc.Pozwol sobie na troche funny w zyciu.Napewno cie to postawi na nogi i pozwoli ci myslec ..inaczej.Pamietaj ten seks ma byc bez zobowiazan i dalszej kontynuacji.

Kalinowa :) Czasami warto się zdecydować na taki jednorazowy seks z kimś, kogo się kocha (a raczej w kim się zakochało), ale wie się, że nie będzie razem. Tylko warto zakończyć to na jednym razie, żeby potem rozwijające się uczucie nie wyrządziło krzywdy (emocjonalnej). Kobiety są jednak delikatne w tej kwestii... :)

do autorki: rozumiem ze w tym wieku masz ochote na seks to normalne:) ale wydaje mi sie ze nie jetses dziewczyna co idzie do lozka z facetem tylko po to aby stracic dziewictwo, sama napisalas ze chcesz to zrobic z kims kogo kochasz do kogo cos czujesz wiec moim zdaniem Twoim problemem jest bardziej brak bliskiej osoby ktora moglabys kochac niz sam brak seksu gdybys chciala to zrobic ot tak aby sie \"pozbyc problemu\" juz dawno bys to zrobila a nie czekala i czekala az do 26lat decyzja nalezy do Ciebie ale z pewnoscia po takim wyskoku nie bedziesz sie dobrze czula nie kazda dziewczyna ma we krwi \"sex just for fun\":)