Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pytająca_niewiedza

ILE ZARABIA POLICJANTKA??

Polecane posty

Gość Gajowy Nierucha
co masz na mysli? ile zarabia po mordzie?

Gość mnie też to ciekawi
ile ma wypłaty. zaczęłam się zastanawiać nad pójściem do policji ale słyszałam,że kasowo to tam nie fajnie.

wybieram sie do Oficerki do szczytna, ale nie wiem czy sie opłaca pracowac w policji,bo mnie interesuje kryminalistyka,a z tego co wiem,to ciezko sie an te kierunek dostać;/

Gość musiala bys byc komendantem
bo zwykly "przynies wynies pozamiataj" to duzo poza minimalna krajowa nie wylezie... a jeszcze "kot" to calkiem :P

Gość mnie też to ciekawi
nie liczę na łapówki. miałam okazję iść do dochodzeniówki jak tylko bym złożyła papiery i oczywiście się dostała , ale kasa właśnie podobno kiepska:(

1400 ale chyba brutto Podawanie pensji brutto jest jak podawanie dlugosci penisa wraz z kregoslupem.

Gość mnie też to ciekawi
kiepsko...no to nie idę......

Gość biedota sie rzuca
przeciez to wstyd byc policjantka

Do policji to sie idzie jak sie lubi , bo dla kasy to nie ma co isc :P dla kasy to predzej do wojska i tez nie zawsze.

po kursie podstawowym , juz w jednostce mozesz miec do reki jakies 1500 zl pozniej juz jest lepiej... wszystko zalezy od dodatkow, wyslugi, stopnia ect... ale osoby ktore przyjma sie do sluzby po 2010 roku musza pamietac,że prawa emerytalne zdobeda dopiero po 25 latach:O masakra:):)

Gość biedota sie rzuca
masakra??? robic psy!!!!!!!!!!!!!! do smierci!!!!!!!!!

agniesia.. ty sie mozesz wybierac do Szczytna heheh, tak dla twojej informacji juz od paru ladnych lat nie ma tam studiow oficerskich dla cywili... jedynie policjanci spelniajacy okreslone wymogi moga przystapic do egzaminu na szkolenie oficerskie:):) najpierw skoncz szkole, i probuj sie dostac przez sito doboru do policji , jak zdasz testy, multi selekty i inne to jak popracujesz z 10 lat moze cie ktos do Szczytna na szkolenie skieruje:):)

brunetka jesli idzie o wyksztalcenie , to ma ono znaczenie, poniewaz preferuje sie teraz w policji osoby dobrze wyksztalcone- jednak nie ma to zadnego przelozenia na płace:O jedynie to,ze jesli ma sie mgr mozna sie starac o skierowanie na oficerke.. ale i to wymaga spelniena jeszcze wielu innych kryteriow..

Gość biedota sie rzuca
hahhahahhaa psy wykształcone hahhahahahhahahahah dowcip roku JAK jeden umie pisac a drugi umie czytac to juz sukces tam biora z łapanki jak popadnie sztuka sie liczy

pewnie,ze dobrze jest miec wyzsze studia... i zdecydowana wiekszosc policjantow je ma.. minely juz na szczescie czasy kiedy milicjanci byli niewyksztalceni:)

Gość czyli nawet jak się chce
iść do policji , to nie warto. Co z tego,że 25 lat i emerytura jak kasa mała i jeszcze nie wiadomo czy dożyjesz tej emerytury.

Gość mikkkaaa
hmmm.. nie wiem jak jest z kasa.. ale z kazdym rokiem masz coraz wiecej:) skoro TAK MALO zarabiaja to jakim kurwa cudem moj sasia policjant (3lata sluzby) wybudowal dom? i wykonczyl? zoa nie pracuje bawi dzieci:) uwierzcie mi ze nie jest tak źle:) sama sie zastanawiam:)

Gość moj maz
po 2 latach w policji ma na reke 1950 zl

Gość moj maz
w policji nie jest zle, uwierzcie mi:) za brak mieszkania jest dodatek ok 300 zl. plus za stopien i inne tez.

Gość ciekawa światapewna marzeń
Mam pytanie. Gdzie bardziej opłaca mi się iść (do szkoły średniej) do "wojskowej" czy "policyjnej" ?? proszę o odpowiedź :*

Gość ciekawa świata_pewna marzeń
mam pytanie. Gdzie bardziej opłaca mi się iść (do szkoły średniej) do "policyjnej" czy do "wojskowej" ? proszę o odpowiedź, to pilne.