Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość histeryczka historyczka

dajcie jakieś cięte riposty na glupie odywki uczniów. by im w piety poszło.

Polecane posty

acz kulturalnie.

Gość kurka szanel
na jakie odzywki? sami mamy sobie wymyslac?:O

Gość nie zjadą jej
radzę nie rzucać kurwami, na to są jeszcze lepsze riposty

no nie wiem...rozne "ale ma pani ladne nogi" , albo jak na "ty" powiedzą... albo "zal" albo inne glupoty.

Gość Asia Kasia i Joasia
"Zamknij paszczę, bo ci naszczę" "Zamknij pysk frajerze" "Twoja stara klaszcze u rubika" :D

Gość s.p.i.
Pewnie gimnazjum?:O

Gość achujCi w oko meskaKurwo
1. tak to mow do matki 2. nie pyskuj tak bo sie oplujesz :D

gimnazjum :D a co na te "ladne nogi" - pare dni temu to uslyszałam i mnie troche przytkało heheh jak dowcipnie wybrnac? no i ten zal ......

Gość a co w tym złego że powiedzą
że masz ładne nogi?A co do mówienia na "ty"to powiedz coś w stylu że będzie tak mógł do ciebie mówić jak skończy studia czy coś,żeby podkreślić dzielącą was przepaść

ale to tak w formie nie zartu tylko bezczelnej odzywki bylo.... poza tym ten zal. np dostanie jedynke to mowi ze "Zal" albo jak pyskuja, albo jakies inne glupie hasla

Gość no bo jak dostanie
pałe to rzeczywiście żal,mi też by go było żal :D W taki sposób to obróć,że niby on jest żałosny ze swoją niewiedzą

Gość alfa0001
Co to jest 'zal' bo nie kumam?

np. nie wiem czy znacie państwo taką piosenke Perfectu \"żywy stąd nie wyjdzie nikt\" ? :classic_cool:

Gość alfa0001
a żal ;)

Odpowiedzi są krótkie: 1. Kowalski powiedz w ktorym roku wybuchło powstanie styczniowe i kto mu przewodził. Co wiesz o Targowicy? 2. Kowalski podejdź do tablicy. (podszedł). A teraz zdejmij spodnie i pokarz wszystkim swojego małego ptaszka. No lanca to to nie jest :D

Gość alfa0001
Fenyloetyloamina masz fajnego nicka aż na wspomnienia bierze :)

Gość żal to będzie
na koniec roku, jak nie zdasz ;P moja nauczycielka to powtarza najdurniejszym uczniom. zawsze zamyka im ryje :P

Gość achujCi w oko meskaKurwo
zal ---> o kurwa --> zanua :) to znaczy mniej wiecej badz sucha i nie pozwaja sobie

histeryczka historyczka gimnazjum a co na te "ladne nogi" - pare dni temu to uslyszałam i mnie troche przytkało heheh jak dowcipnie wybrnac? no i ten zal ...... Moje nogi są dla męża, a nie dla dzieci Możesz dodać z małymi ptaszkami :D Albo odpowiedz na ładne nogi: Wiem, marnuję się w tej szkole dla dzieci specjalnej troski :D

Gość no bo jak dostanie
Ja sie nie dziwie że autorka nie wie co po powiedzieć,szczyle sa teraz strasznie wyszczekane i gadają takie słowa,że czasem ja 20-latka mam problem ze zrozumieniem :D Poza tym nauczycielka nie może byc bardzo chamska no i musi dawać przykład jakimś poziomem,nie?A na bardzo wredne dzieciaki to jest chyba tylko jeden sposób,mianowicie muszą sie bać.Uwagi,pały,kartkówki....

Gość oihgfc
na te nogi mu powiedz, ze szkoda, ze on choc w czesci nie jest tak ladny. on moze sobie popatrzec, a ty nie masz na co, a przed lustrem na lekcji stac nie bedziesz.

odszczeknac to sie umiem , a i owszem. tylko jak ktos zauwazył nie moge uczniowi powiedziec nic ad personam, nic co moglby wziac jako obraze, bo zaraz afera by byla :D

no tak, teraz to problem, bo dzieciaki coraz cwańsze... tak się składa, że też uczę, ale mi to zawsze na poczekaniu coś do głowy wpada na szczęście...no i pracuję z dojrzalszymi ludźmi, a to znacznie zmienia postać rzeczy..

fenylo.... a podaj jakis przyklad z zycia glupich hasełek:D

Gość pierwszaaaaaaaaa
Moja historyczka , na każdę moją uwagę , odpiwiadała "pokornę cielę 2 matki ssie" po latach zrozumiałam ;) na ładne nogi odpowiedziałabym: " od nieba do podłogi, a teraz pokaż Ty mi jak ładnie przyswoiłeś sobie ostatnią lekcję, do tablicy..." albo zobaczymy jak Ty ładnie sprawdzian napiszesz na "żal" za 1 odpowiedziałabym: "no ja też żałuję, że takich tłumoków muszę uczyć " napisz jeszcze jakieś sytuację to odpiszę