Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilkaaaaa

nie zaliczylam dwoch przedmiotow ...nie wiem czy brac warunek czy rezygnowac?

Polecane posty

Gość kamilkaaaaa

zalamalam sie:(

a nie mozesz jakoś jeszcze poprosić o kolejną poprawę na wrzesień? Może spróbuj porozmawiać z egzaminatorem

Gość kamilkaaaaa
no wlasnie:( troche sie boje warunku a jak nie zdam i strace wiecej kasy?

Gość kamilkaaaaa
niestety nie da sie :( pytalam czy jest moze jakas poprawka ale egz powiedzial ze nie:(

ale warunek to przeważnie każdy zdaje, chyba, że się uwezmą, ja podchodziłem do jednego egzaminu 4 razy, ale zdałem :)

Gość achujCi w oko meskaKurwo
dosc,ze platne to jeszcze 2 przedmiotow nie zdalas. :/ ja ciagne 2 kierunki dziennie na uw i zal.wszystko. Ucz sie wiece(regularnie) a nie siedz na necie.

Gość kamilkaaaaa
ale warunek to 1 podejscie, nie? chyba tam zemdleje juz teraz na sama mysl mnie brzuch boli nawet rzucalam moneta co robic:D

mialam jedna poprawke na szczescie zdalam ale fakt do pierwszego podejscia za malo sie przylozylam. Moja wina. U nas jest 1-2 poprawek. 4? jak to mozliwe..

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
2 kierunki studiujesz? ciekawe jakie:P poza tym dziennie jest latwiej

do osoby wyżej, nie masz czym się podniecać ja też ciagnę 2 kierunki dziennie na uw i co? To o niczym nie świadczy poza tym dziewczyna nie napisała ze to są płatne studia. Autorko jesli to jest Twój wymarzony kierunek to zapłać za warunek

Gość kamilkaaaaa
rachunkowosc studia II stopnia i semestr w ogole mnie nie interesuje:(

wscibskaaaaaaaaaaa 2 kierunki studiujesz? ciekawe jakie poza tym dziennie jest latwiej hahahahahah xD latwiej jasne jasne studia dzienne maja wyzszy poziom niz zaoczne (choc sa wyjatki nie zaprzecze) poniewaz piatek, sobote i niedz.mam wolna pracuje :/ jak sie nie uczysz- nie zdajesz proste. Nie zal sie tu :/ trzeba bylo sie uczyc na czas.

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
pochwal sie co studiujesz

poza tym tez studiuje na uw archeologię i historie dziennie. Moze i historia nie jest trudna do przejscia :P ale archeologia jest kosmiczna i jakos daje rade. Na platnych (choc nie zawsze) przymykaja oko i na dziennych z regoly jest wyzszy poziom.

do tego 3 dni pracuje bo mam fajnie plan ulozony i dojezdzam z 40min na uczelnie wiec same dojazdy zajmuja mi poltora godziny około. Jak sie nie uczysz to nie zdajesz. wkurza mnie takie gadanie. Co Ci na medycynie czy prawie (dziennym) maja powiedziec? :/ tam to jest kosmos a tu zala sie Ci co kupuja sobie mozliwosc studiowania ;/

Gość cosmogirl
A z reguly piszemy przez u otwarte, wielka studentko :-)

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
no to w chuj trudne hehehe poza tym scisle kierunki sa trudniejsze wg mnie rachunkowosc jest trudniejsza od tych Twoich zajebanych 2 kierunkow pozal sie boze :P:P:P:P strasznie kurwa przyszlosciowe :P 🖐️

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
ale kurwa jestes zaradna teraz kazdy student pracuje i co? nie zesraj sie z wrazenia czasem i do slownika zajrzyj studentko 2 kierunkow hehehe

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
cos mi sie wydaje ze pani studentka 2 kierunkow skonczyla swoja edukacje na max zawodowce:P

a no przyszlosciowe juz mam prace:) koncze z wyróznieniem i juz pracuje :*** jest kryzys a mojej dziedziny nie obejmuje. archeologia obejmuje elementy antropologii, genetyki, nawet chemii. Dziewczynko mam zajecia z Zabłocką.. Chociaz ty pewnie nie wiesz hehhe kto to jest. Scisle i humanistyczne- nie moga byc porownywalne bo sa inne. Dla kogos zdolnego z przedmiotow scislych kierunek scisly jest prosty (moj chlopak) dla osob blyskawicznie sie uczacych humanistyka to pestka. (ja)

oj weź juz skończ pieprzyć głupoty, ja sie nigdy nie uczyłam ani do egzaminów ani do matury i jakoś dostałam się też na studia i studiuję. tak więc nie każdy musi siedziec i sie uczyć by zdać, jak Ty masz taki mózg i taką pamięć to rób co chcesz ale nie pisz, że każdy powinien sie uczyć.

gdzie studiujesz w cosinusie? na moim uniwerku wykladal paredziesiat prof Michalowski. Chociaz tez go pewnie nie znasz ehh... Jedni sa polonistami, inni fizykami ja bede archeologiem.

a nie zdanie egzaminu zdarza sie każdemu nawet najwiekszym kujonom wiec nie rozumiem po co sie tak mądrzysz

Gość wscibskaaaaaaaaaaa
co sie tak srasz nad soba masz moze i prace i te swoje 2 kierunki ale nawet z dwoma dyplomami mgr bedziesz pisac "z regoly":P

nie wierze. Trzeba chociaz dzien wczesniej notatki przewertowac. Nie wszystko jest na wykladach. przynajmiej pobieznie potrzeba literature ogarnac. odezwaly sie zaoczniaki co placa za swoje studia i tylko w ten sposob maja mozliwosc nauki.

dlaczego sie madrze? bo dziewczyna sie zali,ze nie zdala 2 przedmiotow i robi problem a gdyby sie uczyla to by bylo inaczej. Owszem jeden egz.ok ale dwa? Trzeba bylo wiecej sie przykladac!

Wiesz co ja nie jestem tak ograniczona i tępa by się z Toba licytowac kto u mnie uczy i wykłada a gdzie studiuje to napisałam. Też ciagne 2 kierunki ale pytam się Ciebie co z tego? Obecnie wiekszość ma zamiar kończyć drugi kierunek więc nie wiem z czego tu sie cieszyć, jesteś tylko jedna z wielu.

Gość cosmogirl
Dlaczego sie tak przechwalasz z kim to nie mialas zajec?? Npisz tu jeszcze, ze jestes elita intelektualna Polski i ze nie dorastamy ci do piet. A potem idz leczyc swoje kompleksy gdzie indziej.