Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilkaaaaa

nie zaliczylam dwoch przedmiotow ...nie wiem czy brac warunek czy rezygnowac?

Polecane posty

Gość achujCi w oko meskaKurwo
jakie kompleksy.. Nie studiuje zaocznie w jakiejs uczelni w Pćmiowie tylko na UW. Uzalacie sie nad autorka. Czemu wiec sie bardziej nie przylozyla. gdyby wiecej kuła zdalaby.

ja pracuje 3 dni po 12 godz + 2 kierunki i daje rade. Autorka sie opierdalala i teraz musi poniesc konsekwencje. Nie ma co tu sie uzalac nad nieukiem.

jesli chce skonczyc studia musi sie uczyc i nie ma co lez nad nia wylewac. Trzeba bylo sie uczyc!

Gość dasdadadadada
achujCi w oko meskaKurwo - już twój nick świadczy o twojej inteligencji studentko :) A tak po za tym, myślisz, że będziesz ''kimś'' po tych 2-óch zjebanych kierunkach ? :) Będziesz zarabiała w tym swoim zawodzie 1200 zł sorry- będziesz zapierdalała, i zobaczymy czy dalej będziesz się tak wymądrzać :)

Gość KarminowaPanna
achujCi w oko meskaKurwo- Twoj nick tez troche mowi o Tobie i wiesz co? Wole skonczyc jeden kierunek, ale miec wiecej mądrości życiowej i wrażliwości społecznej niż Ty tej całej swojej wiedzy...

Gość cosmogirl
Gdybys nie miala kompleksow, nie zalezaloby ci tak bardzo na zgnojeniu autorki postu. No i nie probowalabys sie tu przechwalac/dowartosciowywac. Ergo - masz kompleksy dziewczynko. I ZERO klasy.

a skąd Ty wiesz, że się opierdalała? Może właśnie pracowała po 12 godzin, poza tym jakbyś trochę łbem ruszyła to bys wiedziała że zdanie egzaminu w dużej mierze zależy od szczęścia i chęci egzaminatora. Nie raz było tak, że student umiał cały materiał a egzaminu nie zdał.

Gość facettttttttt
pewnie to jakas ksiezniczka z bogatej rodzinki nie ma to jak sie pochwalic dyplomem powiem ci cos kolezanko malo ktory pracodawca patrzy na to jakas uczelnie skonczylas i w jakim systemie wiec sie nie wymadrzaj ..poza tym po tych Twoich kierunkach dyplom Ci posluzy do wytarcia zasranej dupy i tyle

nikt na faze sobie wzielam. Wole to niz np. landrynkowy cukiereczek:) hahaha 1200zl? dziewczynko juz dostalam propozycje wylotu do Sudanu, po Sudanie jade na Jure krakowsko-Czestochowska do jednej z jaskin. Dopiero koncze studia a pracuje w zawodzie i to lekka przyjema praca. Robotnicy za mnie kopia. robie to co kocham. Wiekszosc osob teraz i tak nie pracuje w zawodzie. Takie czasy. Myslicie,ze konczenie np.ekonomii jest gwarancja pracy w banku? W dobie kryzysu? Polowa tylko zostanie w zawodzie a ja juz za dobre wyniki w nauce pracuje jako archeolog. Sporzadzam dokumentacje.

Gość kamilkaaaaa
akurat ja sie uczylam jednego wiedzialam ze nie zaliczylam ale co do drugiego bylam pewna nawet takie same zadania byly jak na cwiczeniach te same dane wyniki nie wiem

nie jestem bogata. Od 17.roku zycia zapierdalam. W wakacje pracuje by dolozyc rodzicom. Zal dupe sciska,ze mozna i studiuowac i dwa kierunki ciagnac i pracowac? to nie siedziec na kafe tylko pracowac, uczyc sie. Przepuszczala pewnie czas miedzy palcami. tylko ciazka praca dojdzie sie daleko a nie opierdalaniem sie i marudzeniem. Nie cierpie nierobów

Gość facettttttttt
wow!!!!!!!!!!! sudan!!! no to faktycznie "zloty kraj" w sam raz dla takich debilek jak TY

jak sie uczylas i Ci sie noga podwinela(choc wg.mnie pewnie za malo kułas) odwiedz egzaminatora i pros o kolejna poprawke.

Gość facettttttttt
jakbys zapierdala od 17 to bys sie nauczyla pokory dziecinko:P i szacunku do drugiego a nie zgnojenia kazdego

Gość facettttttttt
ale zycie cie jeszzce za dupe scisnie babe 🖐️ aha doczytaj chyba autorka pisala juz o tym ze nie ma poprawek naucz sie czytac ze zrozumieniem

z rekomendacji samej zablockiej pojade wiec mozesz mnie cmoknac. Mam byc skromna? dlaczego? Ucze sie, zarywam noce by oba kierunki pogodzic i pracowac. Jestem dumna z mojej determinacji. Otoz wykopaliska w Sudanie jest pogaty w zrodla archeologiczne, to kolebka zycia czlowieka i choc biedny dla archeologa ciekawy jako obiekt badan. Archeologia to nie tylko Egipt, ale tez Iran 9dawna Persja) czy Np.Irak.

Gość dasdadadadada
hahaha 1200zl? dziewczynko juz dostalam propozycje wylotu do Sudanu, po Sudanie jade na Jure krakowsko-Czestochowska do jednej z jaskin. No dobra przesadziłam - 1300 :) Łoooo no no Sudan i Jura Krakowsko-Częstochowska .... :D:D:D:D:D:D

Gość KarminowaPanna
rety... ale od Ciebie jad bije..... Jestes typem człowieka, ktory dąży do celu za wszelka cene.. Zmien stosunek do drugiego człowieka, wiecej szacunku i zrozumienia, bo inaczej, zanim sie zorientujesz zrazisz do siebie wiekszosc ludzi wokol siebie..

Ale w czym ty lepsza jesteś? Ja ciągnę dwa kierunki i tez pracowałam i nie jedna soba tak robi. Po raz kolejny powtarzam Ci, ze nie jesteś nikim wyjatkowym. Zresztą pracujesz w zawodzie to masz szczęście tak więc stul dziub i pogódź się z tym, że są ludzie bardziej zaradni (np. ja, bo już w ogóle nie muszę pracować:P) i przede wszystkim mądrzejsi od ciebie

jak zycie za dupe scisnie. wstaje o 6 i klade sie spac ok.22. Czasem ok 24. Nie mam nigdy wolnym weekendow bo musze pracowac. Jak byla leniem to ma.

moze i sa madrzejsi ale chyba nie Ty skoro zaciekle bronisz autorki. Mogla sie uczyc regularnie i nie zawalic.

jestem bardzo ambitna i pracowita i nie lubie jak juz pisalam nierobow. TRZEBA CIEZKO pracowac by COS OSiAGNAC!

Gość KarminowaPanna
ale trzeba mieć tez w sobie troche pokory..

Gość facettttttttt
jestes przed obrona mgr, prawda? mam kurwa nadzieje ze sie nie obronisz moze wtedy bedziesz bardziej pokorna zycie jest przewrotne smiej sie z innych a dlugo nie bedziesz czekac az spotka cie to samo:P

Nie bronie autorki bo nie mam przed kim jej bronić. Skoro uważasz, ze to co pisałam wcześniej to miało na celu obronę autorki to ja w ogóle wątpie czy Ty mature posiadasz a co dopiero ze studiujesz:P Jak się nauczysz czytać ze zrozumieniem to wtedy zabieraj głos w danej dyskusji bo tak to tylko posmiewisko z siebie robisz.

smieje sie z tych co sa winni sami sobie. Nie uczyla sie wystarczajaco duzo najwidoczniej. nie ma innego wytlumaczenia. Jak sie chce i bardzo czegos pragnie zacisnie sie zeby i idzie sie dalej.

Gość 123456789ascc
cos mi sie wydaje ze twoja zrcheologia polega na wydlubywaniu z dupy resztek gowna z zeszlego mca

Gość 123456789ascc
idz daj dupy facetowi jak cie wyrucha moze sie uspokoisz

Gość cosmogirl
Odkrywcza jestes: zeby cos osiagnac, trzeba pracowac! No, nie dziwie sie, ze masz takie dobre rekomendacje od profesorow.

Jakby co to o ciężkiej pracy mogę z tobą porozmawiać za 20 lat ........... bo na razie nie wiele wiesz o pracy i do tego ciężkiej a empatia to chyba obce słowo w twoim słowniku . Co do autorki ja bym podeszła do warunku zrezygnować zawsze zdążysz