Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zazdrosnaa aż...

Przesadna zazdrość!

Polecane posty

Gość Zazdrosnaa aż...

Tyle się teraz gada o zdradzie... Nigdy mi nie dał żadnych podtekstów. niby ufam. Ale jestem chorobliwie zazdrosna o mojego chłopaka... Nie utrzymuje kontaktu z byłymi dziewczynami, bo bym zwariowała, z dziewczynami z którymi kręcił też nie... Na ulicy gdy idzie jakaś lalunia, zawsze zerkam czy nie patrzy na nią, robię mu jazdy nie raz o głupoty, typu spojrzałeś się na nią, lub rozmawiałeś z kimś tam,siedzę w domu i myślę co on robi, czy nie rozmawia z żadną super laską, która będzie go kokietować, aż wylądują w łóżku, czasem mam wrażenie, że to brak zaufania do dziewczyn a nie do niego, bo niektóre potrafią wykorzystać każdą sytuację. strasznie GO kocham, nie chcę się rozstawać wiec takie rady zupełnie są nie na miejscu, naprawdę chcę jakoś sobie z tym poradzić. Co o tym myślicie? P.S Chcę zaznaczyć, że on też taki jest, tak samo zazdrosny i z tych samych rzeczy dla niego zrezygnowałam.

Gość Zazdrosnaa aż...
Proszę o rady

Gość gh
jestes chyba niedowartosciowana, skoro tak masz on tez

Gość Zazdrosnaa aż...
Sama nie wiem jaka jestem i dlaczego tak jest, po prostu nie pojmuje dlaczego się tak zachowuje

Gość dfh
oooo walsnie sie dowiedzialam ze jestem niedowartosciowana..

Gość roki500
poprostu dziewczyno masz kompleksy i wszędzie widzisz zagrożenie. Uważasz że wszytskie laski są fajniejsze od Ciebie?

Gość Zazdrosnaa aż...
No, on jak dotąd lovelas każda sie za nim oglądała moze dla ułatwienia poślę fotkę sama ocenisz, a ja uważam się za zwykłą dziewczyne, zawsze dziwiłam się, że zwrócił na mnie uwagę mam lat 18 a wyglądam na 16

Gość roki500
wiesz co w związku potrzebna jest odrobina zazdrości,ale jeśli jest jej za dużo to robi się chory związek,nie ma nic gorszego.

Gość Zazdrosnaa aż...
Wiem, ale ja wiem, że go kocham i chcę z tym walczyć dlatego piszę, bo nie wiem jak się za to zabrać.

Gość graźka_b
Ile razy jeszcze zalozysz ten sam temat ? Jestes chora, to da sie wyleczyc :P

Gość dfh
chyba nikt nie wie

Gość fejrpgofjesog
Mam podobnie do ciebie :/ Np dzisiaj w sklepie jak płaciłam w kasie za bluzę ekspedientka uśmiechnęła się do mojego :O a on do niej... myślałam, że mnie chuj strzeli i później się pokłóciliśmy :(

Gość roki500
no to jeśli zwrócił na Ciebie uwagę to musisz mu się podobać,jeśli jesteście razem to znaczy ze czujeciue coś do siebie,więc nie widzę przyczyny żeby panikować i przesadzać, po co wyobrażać sobie różne rzeczy i wymyślać różne historie,nie lepiej to spokojnie żyć?

Gość Zazdrosnaa aż...
Widziałam podobne tematy i tu i tu , dlatego napisałam w dwóch miejscach ,żeby było wiecej odpowiedzi to takie dziwne ?

Gość Zazdrosnaa aż...
Też bym za coś takiego mu wojne zrobiła, no i nawet nie raz zrobiłam, ale tak już mam, to głupie. Chciałabym spokojnie takie rzeczy przeżyć no.. Przecież jest ze mną nie z nią, ja go całuje i przytulam nie rozumiem tego. ;/

Gość Zazdrosnaa aż...
Często wiem, że go ranię. Jest mi wierny. Rezygnuje z kontaktu z jaką kolwiek laską a jakie takie coś no , ale ja dla niego też przestałam kontaktować się z każdym kolegą itp

Gość roki500
i w końcu zostaniecie sami,tylko Ty i on,bo każde będzie widziało w znajomych jakieś zagrożenie,bez sensu

Gość Zazdrosnaa aż...
On ma kolegów, ja koleżanki. Jedynie. wiem, że tak może być, ale to zbyt silne.

Gość róbcie te jazdy....
zazdrość ma swoje granice, ale chyba Wy ich nie znacie...

Gość Zazdrosnaa aż...
Widocznie nie :(