Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anakonnada

Zachowanie faceta?????

Polecane posty

Gość anakonnada

Jak zrozumiec zachowanie faceta.Bylismy ze soba jakis czas.Ale sie rozstalismy.Po kilku miesiacach zaczal sie ze mna kontaktowac.Spotkalismy sie.Mowil ze cche zebysmy sprobowali jescze raz.Od 3 tyg. spotykamy sie.W sumie kazdego dnia sie widzimy.Ale nieporuszamy naszego tematu.Rzadko sie przytualmy, calujemy.Kontakt zawsze jest z 1 z jego strony.To on cche sie spotkac.Niepotrafie zrozumiec czego on naprawe chce.I po co sie cchce spotykac.

Gość oihgfc
to go zapytaj

Gość spragniona lata
nie zrozumiesz, dopoki z nim szczerze nie porozmawiasz. nic nie mowienie bylo dobre na niemych filmach lecz te epoke mamy na szczescie daleko za soba :p

Gość anakonnada
ale jak miałabym sie zapytac jego?Co mialabym mu powiedziec?Pomozcie mi.Dodam ze niejest to jakis małolat tylko facet ktory ma 32 lata.

Gość oihgfc
wprost.

Gość oihgfc
wiedzialas, jak zapytac tutaj... wiec to chyba nie jest trudne

Gość anakonnada
Wprost , ale co mam mu powiedziec????????????????????????/

Gość spragniona lata
moim zdaniem, problem tkwi w Tobie. facet jasno okreslil, ze chce jeszcze raz sprobowac. z tego co tu namazalas, jasno wynika, ze brak Ci empatii, a poza tym nie jestes w stanie wykrzesac z siebie, o co tak naprawde Ci chodzi. wieje nuda, wiec uciekam, pa 🖐️

Gość oihgfc
dorosla baba, a nie wie, jak z czlowiekiem rozmawiac. juz ci napisalam- to samo, co napisalas tu. swoja droga co to znaczy" nie poruszamy tematu"? dziwi mnie, ze tak po prostu to przyjelas. chce sie spotykam, to sie spotykam nie wiedzac nawet, o co chodzi... to pytanie powinno pasc juz na poczatku. dlaczego?

Gość anakonnada
jAKA nuda.mAm problem i tyle.Ale nikt niejest mi w stanie pomoc i doradzic.

Gość oihgfc
zreszta, skoro zawsze wszystko wychodzi z he\\jego trony, to ja sie zapytam? a wlasciwie dlaczego sie z nim spotykasz? jakie to ma dla ciebie znaczenie i czy w ogole ma? czy ty wiesz w ogole, czego chcesz?

Gość oihgfc
nikt ci nie powie, bo to twoje zycie. my za ciebie nie umrzemy, wiec tez nie bedziemy za ciebie zyc.

Gość anakonnada
Ok ja zadzwoni i bedzie chcial sie spotkac to pogadam z nim.Albo w ta albo koniec znajomosci.

Gość anakonnada
Ja wiem czego cche.Tego zeby było tak jak kiedys.Ja nadal go kocham i zalezy mi na nim.I w tym tkwi problem, ze on niejest mi obojetny.