Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Cudowne lata

Polecane posty

Gość

Był sobie miły 13 letni czarnowłosy chłopiec, nosił zieloną kurtkę, jeździł rowerem, miał siostrę zwariowaną hipiskę i brata kretyna. Mamusia takie ciepłe kluchy, a ojciec wojskowy. Spędzają miłe weekendy przy grillu, kamerują kochaną rodzinkę, chłopcy biją się, siostra macha ręką . Są przyjaciele chłopiec w okularach i wysoka ciemnowłosa dziewczyna, wielka sympatia od najmłodszych lat.

Gość
Starszy brat dokucza młodszemu, najstarsza siostra jest zbuntowana, lubi muzykę, spotyka się z chłopakami, ojciec taki zajęty, a mamusia taka gospodyni o łagodnym uśmiechu. Kevin rzuca jabłkiem w stołówce szkolnej, dostaję burę od dyrektora.

Gość
Pzyjaciel miał na imię Paul, często kichał, bo miał alergię, a ta pierwsza dziewczyna to Wnnie.

Gość same
ja wole "różowe lata '70" :)

Gość fsdsf
winnie była przesliczna, miała oczy jak sarenka

No nie aż tak, ale taka szczuplutka, dziewczyna o długich, czarnych włosach była i jest baaaaardzo w moim typie.. Zaraz mi się pewnie oberwie od pedofilów, bo ona miała wtedy jakieś góra 15 lat Chodzi mi o raczej o ogólne wrażenie, bez PODTEKSTÓW :)

Gość
Kevin miał dużo dziewczyn, pamiętacie niektóre? Jakie dla was były najśmieszniejsze historie?

Gość
Pamiętam taką dziewczynę, która była starsza od Kevina, która go zauroczyła , była blondynką o takim wdzięku http://www.careyscottrr.com/julie_condra2.jpg, najśmieszniejsze historie były jak Kevin pracował jako dostawca chińszczyzny, ciągle miał pecha z randką, jak był na wycieczce w Planetarium, jeden kolega zgubił się

dostosowując się do dzisiejszych standardów, panna Winnie chodziłaby w tipsiorach po kostki, pełna solara na ciemny mahoń, kolec w pępku no i pewnie nie byłaby piękną brunetką, a spaloną blondi-barbie :P

Gość
W przedostatnich odcinkach było jak Kevin kłócił się z Winnie na wakacjach, pracuje jako kelner, jest zazdrosny o dziewczynę, daję w gębę chłopakowi, ten leci na stół, traci praccę.

Fuuuuuuuujjjj Nie tknąłbym takiej palcem!!!! Niedawno w sklepie mijało mnie takie COŚ BLOND LALA o SPALONEJ , brązowej skórze z kilogramem tapety ma RYJU cuchnąca tymi świństwami, fluidami itd Normalnie MUTANT NIE CZŁOWIEK!!!! FUUUUJJJJ!! :) :) :)

nie FUJ FUJaj mi tu, bo taka jest nasza rzeczywistość, czy Ci się to podoba czy nie :P i nie mówię tego z zazdrości :) mam to co mam i jakoś z tym żyję od tylu już lat ;) dziwi mnie tylko fakt, że jeden z drugim nie zastanawiają się jak to jest zobaczyć takie cudo rano po upojnej nocy zawał gwarantowany :)))