Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Cudowne lata

Polecane posty

Gość
O przypominam sobie jak Kevin spędzał czas z Winnie u niego w domu, oglądają telewizję, siedzą długo, zasypiają, kiedy jest rano chłopak wpada w panikę, odwozi Winnie do domu, boi się co pomyślą sąsiedzi, w szkole jego koledzy widzą,że czymś się gryzie, mówi niechcący jakiemuś starszemu koledze, że spędził noc z dziewczyną, niedługo plotki roczhodzą po szkole, Winnie jest wściekła na Kevina, nie chce go widzieć, chłopak ma wyrzuty sumienia, na przeprosiny kupuje jej wielkiego misia.

Gość
Brat Kevina był okropny i irytujący :D, odkurzył chomika - mamusia kazała posprzątał - śmiał się głupio.

Czemu mam nie fuj fujać? Polska to przecie wolny kraj i mogę :) Poza tym nikt normalny nie budzi się kioło SOLARY rano!! Takie po ,,numerku" szanujący się mężczyźni zostawiają w krzakach i idą na dyskotekę się dalej bawić... TAKICH nie zabiera się do domu!!!

Gość
Kevin dostawca kłóci się ze szefem o wolne, a ten Chińczyk krzyczy - półgłówek! - po chińsku. Chłopak jedzie do starszej pani z chińszczyzną, samotna kobieta zagaduje go, zaczyna gadać o skończeniu świata , że spali się, - mnie to nie dotyczy, bo jestem stara - mówi ona, mam nadzieję, że pani spali się z nami - odpowiada jej chłopak

Nie wszyscy, a napewno nie ja... To tylko mit, że mężczyźni wolą blondynki Ja uwielbiam ciemnowłose, najlepiej metalówy lub gotki Rude też są śliczne Ale SOLARYZM to nie tylko blond włosy- to odmóżdżenie totalne plus DODYZM (głupota i chamstwo na poziomie dody) i RUTOWIZM ( styl Joli Rutowicz) Porażka, kogo te debilne masowe media kreują....

Gość
Dalej jedzie do następnego domu, otwiera mu narkoman, patrzy nieprzytomnie, - co słychać kolego ? - pyta, - nie jest lekko , praca goni mnie - uśmiecha się Kevin, - pieniądze - mówi narkoman, wyciąga banknota z kieszeni i wciska mu do dłoni i zamyka drzwi. Auto chłopaka zostaje zabrane, bo zaparkował niewłaściwie, jedzie do warsztatu odebrać, a tam mechanik mlaska jedząc chińszczyznę, chłopiec traci pieniądze.

Gość
Jestem szatynką, nie chodzę do solarium, bo dla mnie to jest idiotyzm, na słońcu szybko opalam się

Gość
Ach temat zszedł

Jestem szatynką, nie chodzę do solarium, bo dla mnie to jest idiotyzm, na słońcu szybko opalam się Gratuluję więc Ja nawet w lecie nie lubię się opalać Taka moja wampirza natura A piec się w piekarniku i jeszcze za to płacić???? Poza tym taka SOLARA wz środku zimy wygląda po prostu śmiesznie - co te panny udają, że wróciły z tropików???? Poza tym po obejrzeniu ,,Oszukać Przeznaczenie II" (czy jakoś tak ) filmu, gdzie dwie SOLARY płoną żywcem nie wlazłbym do tego pudła nawet za ciężkie pieniądze...

Gość
Mnie nie jest potrzebne solarium, szkoda mi byłoby mojej cery, w genach mam to , że szybko robię się brązowa na słońcu, taka jest dużo ładniejsza od sztucznie opalonej.:)

Racja, w solarium nie ma niczego złego Ale może nie trzeba się smażyć na na kolor Rihanny w środku zimy Makijaż też potrafi dodać dziewczynie uroku Ale nie tapeta na kształt maski pośmiertnej... :( Wszystko z umiarem- święte słowa

Gość
Na słońce uważam, opalam się ostrożnie, szukam cienia, używam kremu.:)

Gość
Nie noszę tapety na twarzy, robię sobie dyskretny makijaż, oczy lekko maluję tuszem, wyglądam naturalnie.

ja tez omijam raczej solarium czasem chodzę , zeby wygrzać moje stare schorowane zatoki - czyli tak terapeutycznie :P nie mogę tam siedzieć za długo, bo z moją aborygeńska karnacją szybko upodobniłabym się do Rihanny :) powinno sie wprowadzić w szkołach przedmiot "umiarkowane użytkowanie" ;) i wskazać, że umiar w kazdej dziedzinie zycia jest niezbędny ;) można by było to robić warsztatowo :) jakieś zajęcia z dramy, klatka stop i omawianie np. :)) dobre :) muszę nad tym pomyśleć, pozyskać środki z EFS i biznes gotowy :)

Solarium jest jak kremy, fluidy, tampony i mini spódniczki zarezerwowane wg mnie tylko dla pań Facet opalający się w solarium to trochę ciągnie bywalcem parady równości jak dla mnie Sam nie zamierzam nigdy tam chodzić. Fajny pomysł na biznes Chociaż nadmiar seksu w młodości nie zabił chyba nikogo (nie licząc przypadków AIDS i innych choróbsk) Nadmiar pieniądzy też nie uważam za groźny :)

To już wolę umrzeć z nadmiaru SEKSU niż z działką jakiegoś świństwa w organiźmie Nie wszystkie - izmy to nałogi A onanizm??? Altruizm? Choć onanizm w przypadku kafeteryjnych prawiczków to chyba też nałóg....

onanizm wyjaśniłeś altruizm wyjaśnię ja - nie zalatuje Ci to chorobą? człowiek nie moze być czystym altruistą, bo to znaczy, że coś nie w porządku z jego samoświadomością. Każdy musi być troszke egoistą, choćby po to, że jeśli kocha sam siebie to będzie kochał innych. altruizm to ściema - zbyt idealnie brzmi ;)

Brawo- mądra z Ciebie osóbk!! Tylko w durnym średniowieczu kultywowano bzdurną ideologię pewnego pana z Nazaretu o nadstawianiu 2 policka. Nikt nie może się poświęcać innym na tyle, jak tego wymaga religia- to sprzeczne z jego naturą Tak samo zakony- miejsca dla skrzywionych ludzi- iedalny mnich to skrzyżowanie masochisty z kasatratem Ten kult bezgranicznej miłości bliźniego z jednoczesną pogardą dla ciała , potęgowany ptzez ,,świętych" mieszał ludziom mocno w głowach w dawnych czasach

nie tylko w dawnych czasach we współczesnych moherach też nieźle zamieszał :P od razu wyjaśnię - ja jestem wierzącą osobą , ale nie ortodoksyjną trochę faktów, refleksji i tak sobie poukładałam swoją własna religie opartą jedynie na wierze w siłę, bo wierzyć trzeba.. jakkolwiek nazywamy tą siłę, Jahwe,Allah, Mamona, Dża, Satan to nie można zaprzeczyć ani potwierdzić w 100% jej istnienia poza tym łatwiej żyć wierząc w coś..

U&wierz mi, na ppoczątku sewj odstępczej drogi też tak chciałem zrobić... Jednak poszedłem za głosem rozsądku/ sumienia/zła (niepotrzebne skreślić) , który nakazywał mi porzucenie wszelkich mrzonek... Nie trzeba w nic ponadnaturalnego wierzyć Wierz w siebie Czasami w ludzi

i dokładnie o tym mówię nie bóg czyni wiarę, a wiara boga można to nazywać jak tylko sobie zażyczysz ale sam fakt, że wierzysz daje siłę napędową jednemu wystarczy wiara w siebie, inny musi mieć kogoś komu moze się wyżalić i kogo może prosić o wsparcie - niekoniecznie abstrakcyjną postać czasem bogiem jest przyjaciel wszystko zależy od punktu widzenia :)

nie bóg czyni wiarę, a wiara boga Kurcze, aż sobie to zdanie zapisałem :) Abstrakcyjna postać- tylko osoba niewierząca może tak powiedzieć o bogu I słusznie, im więcej ateistów, ludzi wątpiących , zadających pytania- tym lepiej! Na pohybel fanatykom!

hehhhe :) nawet nie wiem skąd wzięłam to zdanie, pewnie gdzieś słyszałam (nie podejrzewam siebie o taka twórczość) ale powtórze się - nie jestem ateistką tylko racjonalistyczna wyznawczynią (w berecie mi nie do twarzy ;) ) cholera... noc się juz prawie kończy, a ja dalej żywczyk :/

Nikomu nie jest do twarzy w tej moherowej szmacie!! Debilna moda!! Ja znałem tekst że nie bóg stworzył człowieka , ale człowiek boga Ja nie pracuję i jak Ferdek K. mogę się jutro wylegiwać do południa z browarkiem w łapie :) Faktycznie- 03.29 na moim Żegnam się więc czule :) :)

Gość
:) Ciekawe są wasze rozmowy choć nie na temat, ale macie siłę gadać do rana!