Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryzik

ej ej szybko powedzcie mi szybciutko !!!!! plizzzz!

Polecane posty

Gość gryzik

wiec w skrócie 2tyg.temu roztałam sie z chłopakiembylismy 3 lata..no ale trudno nie jestesmy on podobno ma juz pocieszycielke.. wiec ja tez nie bede siedziec w domu i wyszłam dzisiaj na piwo z byłym factem z którym byłam 4 lata temu.. byłam naprawde w nim zakochana..on podobno tez..ogolnie zaqwsze jak do niego dzwoniłam lub pisałam to przyjezdzał..na piwo ,pogadac itp.. dzisiaj mimo bólu po roztaniu ,,smiałam sie jak nigdy ..nie moglismy sie nagadac,..usmiechałąm sie cały czsx on tez... potobno ma panne ale jak sie zapytałam to powiedział ze to kolezanka.. boże jak on misie patrzył w oczy...(wow)i usmiech nie znikał mu z twarzy.. myslicie ze cosa z tego bedzie? w sumie to jego kiedys bardzo kochałam..chyba jak nikogo na swiecie i mam do niego super sentyment..

Gość gryzik
wiecie jak to jest dowiedziec sie ze ktos z kim było sie 3 lata znajduje sobie tak szybko pocieszycielke.. straszne.. a ja dzisiaj sie dowiedziałam i mimo tego jak spotkałam sie z "A" to smiałam sie i zapomniałam o wszystkich troskach

Gość gryzik
tak naprawde to chyba zle zrobiłam ze straciałm "a" tyle lat a mu sie oczy świeca.. i to ze rozumiemy sie w lot.. a z tym moim z którym byłam teraz 3 lata..niezar nie miałam o czym gadac..nie pamietam kiedy sie z nim smiałam z czegos kolwiek co dla kogos moze nie miec sensu a my tylko to rozumiemy..

Gość hadenine
niech zalatwi sprawe z panną najpierw. dopiero pozniej mu wskakuj do lozka. nie na odwrot. potem moze sie okazac, ze z ta panna bedzie mu sie ciezko rozstac i sie etgo nie doczekasz :O

Gość gryzik
no włąsnie tylko p[ytanie czy on bedzie chciał...wejsc razem ze mna..bo ja jestem gotowa nawet teraz..ale chyba musze zaczac od tego ze zdobede jego zaufanie jako kolezanka.. pytanie czy on cos czuje? jego oczy chyba to moiwe ze cos czuje..ale moze tyko ja to widze..

Gość gryzik
oj nie napewno nie przespie sie zn im odrazu.. i wiecie jaki jest też mały szczegół? "A" nie jest hojnie obdarowany przez nature.i szybko konczył..jak bylismy razemm. a ten z którym teraz byłam 3 lata.. maił wielkiego i mógł sie kochac cała noc.. ale to chyab naj mniej wazne..przy "a" czuje ze zyje..... huraaaaa bez kitu nawet nie wiem czy cos z tego wyjdzie ale dzisiajesze spotkanie było naprawde super!!!czuje sie jak nastolatka..

Gość gryzik
może ktos miał taki problem jak ja.. moze ktos mi powie czy to ze zawze przyjezdza na piwo jak dzwonie i to ze tak patrzy w oczy.i tak swietnie nam sie gada i tak smiejemy..czy to moze oznaczac ze on cos czuje??

Gość gryzik
uuuuppp

Gość gryzik
up

>albo chce Cie tylko przeleciec!!! >alboTo poczatek czegos a na poczatku zawsze jest fajnie. >albo jest mily i troszczy sie o ciebie ale nic po za tym:O

Gość gryzik
Gdy bardzo doskwiera mi samotność, wkładam rękę do odpływu zlewozmywaka podczas wypuszczania wody, co powoduje u mnie chwilowe wrażenie, że wciąga mnie wielka romantyczna miłość.

Gość gryzik
byc moze i tak ale jestem szcvzseliwa