Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MADEinFRANCE

Powiedzcie jak przeżyc rozstanie z mezczyzna waszego zycia.z wasza połówka....??

Polecane posty

bo ja nie wiem jak to zrobic....jak ukoic moj bol i cierpienie....jak zorganizowac dzien by nie cierpiec i nie myslec.....

Gość wbijcie sobie raz do głowy
że połówki to tylko durny mit starego greka i nie ma żadnego przełożenia na rzeczywistość :O Są tysiące albo i dziesiątki tysięcy idealnie "pasujących" ludzi

Gość wybaczam ci tamten wpis
ale pamiętaj, że cierpienie nie zwalnia od myślenia ;) nie wyciągaj pochopnych wniosków ;) jutro będzie lepiej, ale musisz zapomnieć o ... wczoraj :) powodzenia i kolejnej drugiej połówki znalezienia :)

ale nie do kazdej czuje sie tak silna i wyjatkowal milosc....? Nie o kazdej mysli sie na poczatku "boze to ten,na tego czekalam cale zycie...." ??

wiesz nie wiem juz co jest gorsze.....świadomosc ze to ty popsulas czy ze to popsul ktos kogo kochalas i teraz nawet tego nie chce naprawic......................... Co zrobilas?

Gość inoczi
ciezko ja sie tez z zwiazku lecze ... praca praca praca wtedy tak nie mysle

Gość czas cie wyleczy
gorsza jest swiadomosc,ze juz nie odzyskasz tego co stracilas!

Gość za szybko wybaczyłem
Znajdź sobie idiotę. Może ci dorówna i nie kopnie w głupi... :o

Gość inoczi
MADEinFRANCE skup sie na szukaniu roboty!!!! I spotkej z kolezankami zalyj robaka bydzie dobrze z czasem uwierz mi ...

Gość kazdy kolejny
bedzie mezczyzna twojego zycia, to tylko kwestia czasu. nakrecasz sie niepotrzebnie. nie istnieje nic trwalego, a juz na pewno 'mezczyzna twojego zycia'. czlowiek nie po to sie rodzi, zeby 'nalezal'do kogos. zycie, to nie wiezienna cela, to komfort wyborow, decydowania o sobie, swoboda ruchow. nalezysz do osob nieporadnych zyciowo, jestes wiecznym dzieckiem, ktore do grobowej deski bedzie zyczylo sobie aby ktos z bliskiego otoczenia trzymal je za raczke. rozstania sa na porzadku dziennym, i czy tego chcesz czy nie istnieja i beda istniec zawsze, a to dlatego, ze ludzie dokonuja w zyciu nietrafnych wyborow. szukaja, wybrzydzaja, a potem trafiaja na jeszcze bardziej od siebie poranionych, a tacy nie potrafia z siebie wiele wykrzesac oprocz zgryzot. co do polowek - nie zawracaj glowy ludziom pierdolami bo czegos takiego jak polowki w ludzkim wydaniu nie ma. wez sie dziewczyno w garsc - zamiast tu smedzic, zajmij sie sprawami, ktore zaniedbujesz i nie kwil wiecej :P

Gość czas cie wyleczy
niech moc bedzie z toba:)

Gość czas i tylko czas
myslalam i czulam tak jak Ty, czas dziala, uwierz

Gość miksa29
a co sądzicie o uczuciach chłopaka który po 4 latach związku i wspólnym mieszkaniu zrywa zaręczyny na miesiąc przed ślubem(czerwiec 2007) a juz w lipcu wiąże się z inną kobietą (jego dziewczyną z dawnych lat)a w styczniu 2008 roku bierze z nią ślub i w sierpiu rodzi im się sym i chwali się na naszej klasie jaki jest szczęśliwy czy chce się odegrać czy naprawdę kochał

Gość czas i tylko czas
z bylymi nie wygrasz. ja przegralam po 5 latach

Gość miksa29
ale co zerwał zaręczyny i odwołał ślub

Gość czas i tylko czas
powiedzmy. wrocil do bylej. ktora ma dziecko z innym tk przy okazji.

miksa 29 na pewno sie chwaili w jakis sposob ale czy przed toba to nie wiem...moze po prostu chce pokazac ze jest happy? a ty jestes teraz happy kobieta?

Gość arkadius25
zawodowo w miarę pracuję w mbanku ale we wrzesniu kończę 29 lat i czasami mamy kontakt spotykamy się na jakis towarzyskich spotkaniach i on jest z nią no i oczywiscie ona jest dla mnie b miła nie wiem jak to się stało bo ja go wiele lat namawiałam na ten slub i myslałam że jest takim wolnym strzelcem a on w pół roku poslubił inną i teraz jest przykładnym konserwatystą to co ze mną udawał? co sądzisz made in france

aha czyli ty namawialas go na wasz slub???? i nie dal sie a tu jak poznal inna to po pol roku sie zlapal w siec??