Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zołza_NR.1

Nie zależy mu na Tobie. Koniec złudzeń! Mądre kobiety - głupie postępowanie

Polecane posty

Gość Zołza_NR.1

Dziewczyny, polecam tę książkę jeśli któraś z Was czuje się niepewnie w związku, czy spotkała faceta który jest och ach, ale mimo to..no właśnie ale jest "ale" Twój facet nie ma dla ciebie czasu? Nie dzwoni? Nie umawia się z Tobą tak często jak kiedyś, zawsze ma jakąś wymówkę? Nie sypia z Tobą? Marnowanie czasu z niewłaściwą osobą jest właśnie marnowaniem czasu!!! Kiedy znajdziesz w końcu tego właściwego, wierz mi wcale nie będziesz żałowała że nie spędziłaś więcej czasu ze Śmierdzielem PogadamyPóźniej lub z Frankiem ZapomniałemZadzwonić. Kiedy facetowi naprawdę zależy na kobiecie, daje jej to do zrozumienia. Dzwoni, pojawia się, chce poznać jej przyjaciół, nie może przestać na nią patrzeć ani jej dotykać, a kiedy przychodzi pora na seks to więcej niż chętnie na to przystaje.I choćby miał następnego dnia o godz. 4.00rano po raz pierwszy zasiąść w fotelu prezydenta Stanów Zjednoczonych to i tak wejdzie do niej na górę! Mężczyźni naprawdę nie są skomplikowani, choć chcą by ich za takich uważano ( "Wszystko na mojej głowie", "Mam teraz pieprzony pożar z powodzią"). Kierują się seksem, choć wolą udawać, że wcale tak nie jest ("Co?? Nie naprawdę cały czas uważnie Cię słucham"). I niestety woleli by dać sobie rękę uciąć, niż przyznać po prostu: "Nie jesteś tą jedyną". Boją się, że zabijesz ich siebie, albo ich i siebie - albo co gorsza zaczniesz płakać czy krzyczeć. Są żałośni. Tylko, że to nie zmienia faktu i choć nie mówią nic wprost to z pewnością to demonstrują. Jeśli facet pomimo obietnic nie dzwoni do kobiety ani nie upewnia się, czy ona wie że wspólne spotkania to randki, masz już to co chcesz wiedzieć. Przestań go usprawiedliwiać!Jego postępowanie głośno mówi jaka jest prawda : NIE ZALEŻY MU NA TOBIE!!! Zapomnij o nim. Ogranicz straty do minimum i nie marnuj czasu. Po co tkwić w dziwnej niepewności, skoro można "znaleźć" coś znacznie lepszego? Szkoda urody! Dziewczyny może i to nie jest odkrycie Ameryki, ale wiem że niejedna z Was choć jest niesamowicie inteligentna to głupio się zachowuje! Głupio, bo usprawiedliwia występki jednego czy drugiego palanta z którym jest, tylko dlatego że boi się być sama, samotna.. Wiem, bo sama, tak robiłam. Ale dość!! KOCHANE, SZANUJMY SIĘ!

Gość Zołza_NR.1
a teraz ide sobie zrobic dobrze rurą od odkurzacza :D