Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żeeeglarzzz

Kolejny facet.. ubóstwiający MAŁE PIERSI!

Polecane posty

Gość żeeeglarzzz

Estetycznie: Małe piersi są przede wszystkim antygrawitacyjne i jędrne, przez to po zdjęciu stanika wyglądają jeszcze piękniej. Duże piersi może i wyglądają imponująco ale tylko do momentu wyłuskania ich ze staniczka, wtedy i masa bierze górę a raczej dół bo zaczynają wisieć. Jeśli dziewczyna o dużych piersiach jeszcze nie ma problemu z obwisłym biustem to już niedługo będzie go mieć. Praktycznie: Dziewczyny o pięknym sterczącym małym biuściku 70A - 75B są przeważnie bardziej wysportowane, zgrabniejsze, mają lepszą kondycję a przez to są aktywniejsze w łóżku bo nie przeszkadzają im wielkie obwisłe ciężkie cycki. Optycznie: Dziewczyna o małych piersiach bez stanika wygląda bardziej sexy, zarówno na plaży topless jak i na ulicy gdy sutki przebijają się przez bluzeczkę. Naukowo: Piersi kobiet bez względu na ich rozmiar zawierają tyle samo receptorów dotykowych rozmieszczonych na całej ich powierzchni, przez to małych piersiach są one znacznie bardziej zagęszczone niż na wielkich. Znaczy to że małe piersi są o wiele bardziej wrażliwe na pieszczoty a dotyk sprawia więcej przyjemności ich posiadaczce. Socjologicznie: Kult dużych piersi został stworzony przez kobiety o wielkich obwisłych cyckach jako wynik zazdrości i niedopieszczenia Historycznie: Czy którakolwiek bogini lub nimfa przedstawiona w sztuce miała wielkie cycki?? NIE Małe piersi były symbolem kobiecej boskości i boskiej kobiecości. Skojarzeniowo: Małe piersi kojarzą mi się z seksem a duże z dojeniem krowy

Gość a nie
wazelina:P

Gość lolek p
masz kurwa racje Kocham male b a nie zwisajace kondomy d lub e Masakra wtedy jakas,zdejme jej stanik i tragedia:(

male cycusie sa :classic_cool: i nie ma to nic wspolnego z pedofilia... to tylko kwestia gustu (moim zdaniem lepszego).... ale na takie temyty nie powinno sie dyskutowac ;-)

no to ty myslisz ze dziewczynki maja np 75b?? to ty fajne dziewczynki widziales...

Gość mozart
ja mam 80 B :D

Gość jakie to załosne
kiedy z taka zawiścia staracie sie same siebie przekonac ze te wasze małe piegi bardziej sie facetom podobaja niz duze piersi. hehehe piszecie o skrajnych przypadkach gdy piersi sa duze i obwisłe. to was zmartwie bo ja mam piersi d i wcale sie nie sa oklapłe, sa idealne i szczerze kazdy facet woli duze piersi a was oszukuja ze tak nie jest zeby was nie wpedzac jeszcze bardziej wkompleksy jakie i tak macie wymyslajac te durne topiki. dodam wiecej to wy jestescie załosne - bo macie małe cycki to kupujecie push-upy i wasze piersi wygladaja ok dopóki ich nie sciągniecie...bo potem jest juz tylko wielkie nic klata jak u faceta lub małej dziewczynki. ja nie mam nic do małych cycek, po prostu miałyście pecha, ale załosne jest to jak staracie sie osmieszyc kobiety z duzymi piersiami. nawet nie widziałyscie duzych piersi na zywo , wiec nawet nie wiecie o czy gadacie. codziennie wpatrujecie sie przed lustrem w te swoje małe dwa pieprzyki na klacie i rosnie w was frustracja. prawda jest okrutna - kobieta z duzymi jedrnymi piersiami zawsze bedzie bardziej sexy niz wy. a to ze macie małe piersi to nikomu nie wmówicie ze małe sa jedrne - to bzdura, czesto to sa dwa małe flaki i tyle.

małe nie mogą być obwisłe?? :O:O...to jeszcze mało widziałeś...znajoma ma rozm.70A a jej piersi prawie do psa wiszą...ma takie chude długie worki zamiast piersi...wprost obrzydliwe :O:O:O

do pasa miało być*......a wyszło do psa :D:D:P

"jakie to załosne" 100% prawdy. Nawet nie pisałbym prawdy o ich cycach, gdyby nie fakt, że one tak chętnie lubią wyśmiewać prawdziwe kobiety, a w głębi duszy kipią od kompleksów. :classic_cool:

Gość duposka
te prawiczek co Ty mozesz wiedziec, jak Ty zadnego cycka w ręku nie miałeś ani małego ani duzego :O

Gość a autorka topiku to pewnie ma
a ,kochana popros moze jakas miła kolezanke która ma co najmiej 75 c zeby ci pokazała jak wygladaja prawdziwe piersi to wtedy pogadamy o dojeniu krów bo narazie to ty gówno wiesz, czytasz jakies socjologiczne bzdury wymyslane tylko przez kobiety o małych piersiach. moze naoglądałas sie fotek starych bab z miska e i myslisz ze tak wygladaja wszystkie due piersi ...ale nic, moze kiedys uzbierasz na silikony to ci przejdzie.

Prawiczku z wiarą :D Czy Ty widziałeś kobietę bez stanik :D

"te prawiczek co Ty mozesz wiedziec, jak Ty zadnego cycka w ręku nie miałeś ani małego ani duzego " Właśnie. Ponieważ nie miałem w ręku ani dużych, ani małych to mogę stwierdzić obiektywnie, a nie kierować się tym co mam, jak deski lub faceci desek nie chcący ich urazić. :classic_cool:

i przestańcie z tymi miseczkami A...B...C...to wszystko zależy od obwodu....D może być większe od H...obwód się liczy...nie ma czegoś takiego jak miseczka D...czy....F....OBWÓD I JESZCZE RAZ OBWÓD SIĘ LICZY!!!!!!!

Gość duposka
"Właśnie. Ponieważ nie miałem w ręku ani dużych, ani małych to mogę stwierdzić obiektywnie," nie pieprz kocopołów, to jak rozmowa ze ślepym o kolorach :D

"nie pieprz kocopołów, to jak rozmowa ze ślepym o kolorach " Są dwa rodzaje ślepych. Ci co stracili wzrok i Ci którzy są niewidomi od urodzenia. Z tym pierwszym jednak da się porozmawiać. :classic_cool:

Gość sliczniutka panienka
ale Wy sie wszyscy znacie na cyckach jak kury na pieprzu, ja mam miseczke D i mam małe piersi... aha i nie mam żadnych kompleksów, bo mam ekstra talie, płaski brzuszek, zgrabne bioderka, długie nogi i śliczną twarz :D smieszą mnie wypowiedzi, ze niby kazda płaska laska musi być zakompleksioną, zazdrosnicą.

Gość do jakie to załosne
zobaczymy kochana jak będzies wyglądać po ciązy i karmieniu piersią :D chyba ze świadomie zrezygnujesz z karmienia piersią,żeby Ci cycki nie obwisły :D

Gość sliczniutka panienka
"Są dwa rodzaje ślepych. Ci co stracili wzrok i Ci którzy są niewidomi od urodzenia. Z tym pierwszym jednak da się porozmawiać. " Jednak Ty jesteś tym drugim ślepym :P

"Jednak Ty jesteś tym drugim ślepym " Jestem na tyle widomy, że widziałem chocby Wasze małe wory, które tu wstawiacie z pytaniem, "czy faceci lubią małe piersi?" :D:classic_cool:

Gość ja mam 75 d i szczerze
uwielbiam swoje piersi, wiekszej głupoty nie słyszałam ze duze piersi sa oklapłe, małe tez moga zwisac jak sie o nie nie dba moja droga. szczerze jak patrze w lustro na swoje cycki to mnie sama podniecaja . i moze was zaskocze ale sa tak jedrne ze nawet nie musze nosic stanika. nie ebde nawet pisac jak reaguje mój facet na te piersi bo bedzie przykro tym z małymi cyckami. siostra mojego faceta nawet nie chce chodzic ze mna na basen bo zwyczajnie sie wstydzi ze ja mam taki biust a ona ledwo do b dociąga. całe zycie musiałam pocieszac kolezanki z małym biustem, ktore w moim towarzystwie wpadały w kompleksy. i szczerze - nigdy w zyciu nie oddałabym swoich piersi. sa piękne i sexowne . i i zal mi kobiet z małymi cyckami, nawet jak sa zgrabne i ładne to i tak brak im tego seksapilu który dodaje biust. i smiesza mnie takie topiki, ale lubie je czytac i wtedy sie ciesze ze nie jestem taka, jak ich autorki.

Gość DDDDgggggggg
Ja mam A70. Moja siostra C. W wieku dojrzewania .. miala ladne piersi musze przyznac, teraz ma 26 lat i zbiera sie jej na placz.. małe piersi sa okraglutkie, jedrne, zostaja takie na długo długo.. aaa.. :) kobiete z malymi piersiami mozna doprowadzic do orgazmu.. z duzymi nie - wiec sie nie kloccie.UDOWODNIONE :)) chodzi o rozklad receptorów :))

i odwieczna walka ktore cycki sa lepsze:) przesada w zadna strone nie jest dobra calkiem plaska dziewczyna nie ma za fajnie tak samo taka co ma piersi jak ewa sonnet:-O ja mam srednie, dla niektorych w sam raz a dla innych za male ale nie narzekam:) przynajmniej kregoslupa nie mam obciazonego